REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Au crescut bursele de merit ale elevilor din Năvodari. Amendament depus de consilierii locali liberali

Au crescut bursele de merit ale elevilor din Năvodari. Amendament depus de consilierii locali liberali

Replica API 2 noiembrie 2019 | 04:39 510

Elevii din orașul Năvodari vor primi burse majorate în anul școlar 2019- 2020 de la 40 de lei la 60 de lei, iar asta pentru că a fost votat în cadrul consiliului local Năvodari din data de 31 octombrie a.c., amendamentul propus de către consilierii locali liberali la ”Proiectul de Hotărâre cu privire la aprobarea cuantumului și numărului de burse școlare ce se vor acorda în anul școlar 2019-2020 în unitățile de învățământ preuniversitar”.

Astfel, președintele Partidului Național Liberal Năvodari, George Niculescu îi felicită pe consilierii locali liberali pentru acest amendament benefic pentru educația constănțeană.

”În cadrul ședinței Consiliului Local Năvodari, care a avut loc joi, 31 octombrie a.c., consilierii locali ai Partidului Național Liberal au depus un amendament la ”Proiectul de Hotărâre cu privire la aprobarea cuantumului și numărului de burse școlare ce se vor acorda în anul școlar 2019-2020 în unitățile de învățământ preuniversitar”.

Propunerea PNL a fost aprobată cu majoritate de voturi.

Amendamentul propus de consilierii locali ai PNL Năvodari ș-a adoptat și constă în creșterea valorii bursei de merit de la 40 de lei la 60 de lei.

Îi felicit pe consilierii PNL din Năvodari pentru acest amendament care a trecut astăzi în ședința de Consiliu Local. Conform datelor din raportul Proiectului de Hotărâre, de această majorare a valorii bursei de merit se vor bucura un număr de 1047 de elevi din orașul Năvodari.

Educația este baza unei societăți sănătoase, de aceea Partidul Național a susținut și va susține întotdeauna educația și formarea copiilor”, a spus președintele PNL Năvodari, George Niculescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acum parintii lor,vor avea bani de tigari si cafele..bravo...buticele de cartier vor prospera...
3
0
Flumoasa de Campeanu? O femeie adevalata. O bomba sexy.
3
0
Nu as da nici o bursa, am mai spus o si altundeva, canalizati banii catre proiecte viabile, comunismul asta mascat de campanie electorala ca premiem elevii buni..nu o mai gasesti in nici o societate normala. Copii nu sunt ai statului, statul nu are resurse sa dea bani celor care invata mai bine..tampenii..ex comuniste.
3
0
Avand in vedere ca scolile din Navodari au un nr mare de elevi expusi abandonului scolar asta e suma? Mai bine mai adaugau un zero in coada sumei.Peste cativa ani vor vota si ei!!???
2
0
Aceeasi vrajeala ca si cu matirea alocatiei. Il intreb pe paunasul asta din imagine. Daca nu mei era socru tot asa te mai laudai cu marile reusite politice? Copii tai tot atat cheltuie pe luna? Intreb asta pentru ca prea a inceput PNL cu masuri de stanga aratand spre dreapta. Poate va mananca in cur sa umblati la impozite. Economia chiar dadea semne ca isi revine mai licurici.
2
0
exact suma pe care luna de luna fiecare parinte o cheltuie luna de luna pentru consumabile la scoala
2
0
Fantastica suma! Cam cat doua panselute plantate in octombrie care deja s-au ofilit, nu va mai saturati
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212