REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Au FILAT un bărbat și au OPRIT CURENTUL în BAR pentru a-l TÂLHĂRI!

Au FILAT un bărbat și au OPRIT CURENTUL în BAR pentru a-l TÂLHĂRI!

Replica API 7 ianuarie 2020 | 00:00 392

Pericol social ridicat cu risc major de recidivă infracțională!

Pericol social ridicat cu risc major de recidivă infracțională!

Patru tineri s-au ales cu măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Astfel, A.V.D. s-a ales cu 2 ani și 6 luni, O.Ș.M. 1 an și 3 luni, S.S. 2 ani și 6 luni, iar P.A.N. 1 an și 3 luni. Decizia nu este definitivă și urmează a se judeca apelul.

Cu ocazia cercetărilor, a fost refăcut traseul parcurs de către victimă. S-a stabilit că aceasta a consumat băuturi alcoolice într-un bar din zona CET, după care s-a deplasat în fața stației peco STAR 2000 din apropiere unde s-a urcat în taxi împreună cu doi dintre autori, a coborât în fața unui magazin alimentar în imediata vecinătate a blocului C9, acolo unde a fost tâlhărit, în sensul că unul dintre tineri l-a lovit și i-a smuls borseta. Au fost identificate camere de supraveghere la toate locațiile mai sus menționate, iar cu ocazia vizionării înregistrărilor video, a fost identificat inițial unul dintre autori, respectiv numitul A.V.D., în vârstă de 15 ani, ca fiind cel care a imobilizat victima. Acesta e cunoscut organelor de cercetare din cadrul Biroului de Investigații Criminale, fiind cercetat și pentru alte infracțiuni de tâlhărie calificată. În urma cercetărilor, a fost identificat și numitul O.Ș.M., în vârstă de 16 ani, ca fiind cel care a întrebuințat violențe asupra persoanei vătămate, smulgându-i borseta din mână. Vizionând înregistrările video ale imaginilor surprinse de camerele de supraveghere identificate pe traseul parcurs de victimă, potrivit rolii.ro, coroborate și cu unei angajate a barului, au fost identificați și numiții S. S. și P. A.N., stabilindu-se că aceștia au participat la comiterea faptei, urmărind persoana vătămată din bar și ulterior asigurând paza, în timp ce numiții A. V.D. și O. Ș.M. au deposedat-o de bunuri prin întrebuințarea de violențe. Având în vedere că inculpatul A. V.D. avea 15 ani la data comiterii faptei, în cauză s-a dispus examinarea medico-legală psihiatrică a acestuia. Conform raportului de expertiză medico-legală psihiatrică din 23.10.2019 comisia de expertiză a concluzionat că acesta „prezintă tulburare de conduită severă, ADHD neglijat terapeutic, personalitate în curs de structurare dizarmonică cu elemente antisociale, prezintă pericol social ridicat cu risc major de recidivă infracțională. Atât în prezent cât și la data comiterii faptei și în raport cu aceasta, discernamânt este/a fost păstrat. Se recomandă luarea măsurilor judiciare adecvate”.

Un MINOR, PERICOL SOCIAL, a OPRIT CURENTUL în bar!

Din declarațiile suspecților a rezultat faptul că toți patru se aflau la barul în care era prezentă și persoana vătămată, au observat că aceasta este în stare de ebrietate și are bani și bunuri asupra sa, astfel că au stabilit de comun acord să o urmărească și să o deposedeze de bani. Întrucât persoana vătămată nu mai ieșea din bar, A. V.D. a oprit curentul electric din bar, de la un panou electric montat în exterior, astfel că persoana vătămată a fost nevoită să plece. După ce persoana vătămată a solicitat un taxi și a fost condus de către doi clienți ce se aflau pe terasă, inculpații A. V.D.și O. Ș.M_. au urcat în taxi cu persoana vătămată, precizând că o vor ajuta ei să ajungă la domiciliu, iar ceilalți doi inculpați au mers pe jos. Au condus victima până în fața scării, iar acolo au exercitat acte de violență asupra sa, respectiv au apucat-o cu brațul de gât și au lovit-o cu pumnul în față, și au deposedat-o de o borsetă ce conținea un card bancar, un telefon mobil marca Samsung Galaxy J7 și suma de 550 lei.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poza aia este un fals, nu este de la ceea ce ati relatat voi, cred ca ar trebui sa va verificati sursele inainte sa publicati anumite poze, in locul vostru as sterge articolul pentru ca ceea ce prezentati voi nu este adevarat, poate articolul este dar poza nu
3
1
Manca-v-ar canceru de judecatori si procurori de rahat. Daca v-ar talhari pe voi, ati umple puscariile de oameni. Barac Iulia stie mai bine cu ce mananca coruptia
2
0
doar politia, sri si alte structuri ale statului pot fila oamenii. infractorii hartuiesc cand urmaresc lumea, nu pot fila
9
0
educatia , lipsa muncii cinstite, drogurile, societatea corupta, etc. astea duc la ...vale!Si sania aluneca din ce in ce mai tare!
11
2
Mari jigodii de oameni ? Unde vom ajunge asa ? In Africa de Sud din 5 barbati unul este infractor. Cred ca ne indreptam spre acest model.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272