REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Au fost înlocuite BĂNCILE de pe STRADA ŞTEFAN CEL MARE

Au fost înlocuite BĂNCILE de pe STRADA ŞTEFAN CEL MARE

Replica API 31 ianuarie 2019 | 00:04 615

Schimbări în centrul municipiului Constanța, pe strada Ştefan cel Mare, unde, miercuri, 30 ianuarie a.c., angajații administrației publice locale au montat bănci noi. Cu un desing modern, fiind într-un număr mai mare decât până acum, aceste elemente de mobilier urban ar trebuie să mai schimbe puțin aerul de "învechit" al zonei.

Constănțenii au deja însă reclamații, spunând că nu sunt deloc practice!

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt oribile!La ce pret au fost achizitionate?Cred ca sunt scumpe rau ca la contracte cu bani publici se plateste bine !
2
0
uitati-va si voi ce lipsea acestei urbe, bancile lipseau ................ si Cazinoul sta sa cada.........
3
0
Iar au dat astia cateva sute de mii de euro in hartie , ca si ai bagat in buzunare banii
2
0
Nu sunt nici utile nici frumoase si o sa vedeti multime de gunoaie ce or sa se adune sub ele.
4
0
Cele vechi ce aveau ?--Erau facute anul trecut nu erau vechi si rupte !--Astea seamana cu niste mese n-au spatar si nu te poti odihni --Oribile !
6
0
Chiar nu sant carcotas si apreciez tot timpul un lucru nousi o initiativa buna ! Ideea este ca aceste bancute se pretau puse dupa o reabilitare TOTALA a strazii Stefan cel Mare. Aici ma refer la fatade,pavaj, spatii verzi,stalpi iluminat etc si nu inainte!Ce sa le ceri.....Atat pot, atat fac!
7
0
O mizerie de banci. Nu ofers podibilitatea unei relaxari. Sunt bune de pst pt spate. Interesant ar fi sa aveti curajul si sa spuneti pretul unei asemenea banci.
6
0
Primare, de jur imprejur pune cate 10-12 popici
4
0
Nu am crezut ca centrul constantei va deveni plin de caini si tigani iar pe majoritatea cladirilor sa scrie 'de inchiriat' sau de vanzare
9
3
arata ca un pat dublu pentru boschetari foarte modern si ingenios faceti repede un selfi cu ele pana le mai vedeti
7
0
Ceva fer de furat la ele este?
4
0
O alta mizerie, la fel ca si in Mamaia...banci pe care ar trebui ca oamenii sa stea sa se relaxeze fara spatar. Astia care scriu stirea unde au crescut? In camp? Cum de pot aprecia aceste mizerii ca fiind moderne?!?
9
1
Va rugam frumos scote ti stalpii dupa str.STEFAN MIHAILEANU.BLOCATI STR.INUTIL.NE INCURCA PE NOI AGENTII ECONOMICI SI A SCAZUT VADUL RAU.MULTUMIM.
4
6
Ce sunt astea? Mese de cafea?
6
0
Multumiti ce au facut Vivo si City mall din centrul Constantei care acum arata ca o ruina . Micile afaceri au falimentat dar si cu ei totodata si ambianta centrului . Cum era inainte te plimbai mai intrai intr un magazin o cofetarie facei miscare aer liber ajungeai pana la mare in capatul lui Stefan cel Mare unde e irish pub . Era o admosfera placuta . Uitati va la Wiena ce frumos e la shoping si la alte orase nu compar wiena cu Ct dar la o scara mai mica era frumos si mall urile nu au venit cu nimic nou ba din contra marfa mai proasta la multe magazine .
12
2
Teodorovici si Valcov,puneti ,,taxa de lacomie" si la bancile astea?
5
2
ce firma a prestat si cat a primit de la primaria ct?
12
0
Locul perfect unde comstantenii isi pot trage rasuflarea cu speranta ca nu va fi deranjat de mingea cu care joaca fotbal tiganii, de vreun pescarus care zboara fix deasupra capului sau de vreo haita de 6 maidanezi
9
4
Abee cam putin lemn breee nu ajunge la incalzire la mine bre
12
0
bagati si niste stalpisori pe langa borduri.
5
1
Sunt urate mici si proaste. sunt prinse in patru surubele. Nu apuca nici vara. Sunt facute probabil de cineva cu patru clase, vreun desenator tehnic de mahala. In toata lumea mobilierul urban e atractiv, ingenios, solid, practic etc. la noi e ca la Constanta.
23
0
Frumos. Dar nu era cazul sa mai curete putin zona? Poate si fatadele cladirilor? Poate cativa copaci, flori, poate mai putini vanzatori de tigari....E bine dar mai este muuult de lucru. Succes!
10
3
Constanta e din rau in mai rau. Felicitari tuturor celor care si-au dat seama si au plecat la timp. Sper sa nu ma pot prezenta la alegerile locale din 2020. In caz ca totusi am ghinion, ma duc sa votez, ca niciodata, primarul PSD. Asta pentru ca mereu ala cu care am votat eu a pierdut.
17
1
Asfaltul arata la fel de bine ca mediul de afaceri sau ca arhitectura ingrijita a orasului!Ieftineala aia de piatra cubica sau ce este nu o mai schimbati?banci noi ca in rest e bine!banci si pubele ca oricum suntem o pubela mare de tot cu plaja latita la Marea Neagra!Dar punem banci sa sara in ochii!Tot in ochii merita sa vi le infigem dar in care maro!
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272