REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Au început audierile în dosarul accidentului rutier produs de şeful de Post de la Peştera

Au început audierile în dosarul accidentului rutier produs de şeful de Post de la Peştera

Replica API 28 februarie 2019 | 00:00 363

‘Împreună pentru Ana’

‘Împreună pentru Ana’

Ana, victima accident

Au început audierile în dosarul accidentului rutier provocat de șeful de Post de la Peștera, la finele anului 2018. Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au trimis citații, iar una dintre persoanele vătămate, care are și pagina de Facebook ”Împreună pentru Ana” a publicat documentul, menționând că: încet, încet, se va face dreptate. Tot aceata a menționat că, de fapt, ar fi vorba despre o alcoolemie mai mare, însă aceste aspecte vor fi stabilite de către anchetatori.

Amintim că nefericitul eveniment a avut loc pe data de 28 decembrie 2018, când şeful de post al comunei Peştera, Viorel Tudoran, a fost implicat într-un accident rutier. Era în timpul liber, dar s-a stabilit că era băut la volan (0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În urma accidentului, au rezultat mai multe victime, dintr-un autoturism condus regulamentar. Una dintre acestea, Ana B., a suferit răni inclusiv la nivelul feței, declarând că este, efectiv mutilată. Pe 13 februarie, pe pagina de Facebook intitulată ”Împreună pentru Ana” apărea următorul mesaj: ” Pentru toți cei care o iubiți pe Ana, trebuie să vă anunțăm că nu avem vești bune. Intervenția chirurgicală de reconstrucție a pleoapei nu a putut avea loc întrucât țesuturile nu sunt refăcute. Este nevoie încă de multe cure de tratament, care înseamnă foarte mulți bani și foarte mult timp.. De operații estetice încă nici nu se pune problema. Însă noi nu ne pierdem speranța”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la puscarie cu idiotii !!
0
0
Am si eu o intrebare pentru persoana care a comentat ca nu era prea frumoasa nici inainte .... daca era vb despre tine sa fi mutilat pe viata sau despre fiica, mama , sora ta tot asa vorbeai. RUSINE IN CE TARA TRAIM.
3
0
Cioara a gasit vaca de muls
0
0
bine ca PSD dezincrimineaza toate mizeriile. Acum nebunii umbla liberi pe strada, ca stiu ca nu patesc nimic.
4
3
Seful de post Racaru din Costinesti chiar daca umbla beat la volan are subordonati care il insotesc pana acasa la Limanu,la fel se intampla si cu primarul Cristea care umbla numai beat la volan dupa orele 13.Traiasca Poalitia Romana!
3
2
hai sa fim seriosi....aici este loc de luat bani frumosi...exact ca tipa aia care a luat banii copiilor bolnavi
1
6
Frumusetea este o chestie subiectiva dobitocule! Poate nci tu nu esti o frumusete dar cred ca ti-ar placea sa fii mutilat!
13
1
Ana, venito la mio cabinet si eu resolva la tine tutti problemi si face la tine una bella dona !
5
7
Nu era nici inainte de accident o frumusete
6
29

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108