REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Au început lucrările de asfaltare la drumul comunal Limanu-Hagieni. VIDEO!

Au început lucrările de asfaltare la drumul comunal Limanu-Hagieni. VIDEO!

Replica API 5 noiembrie 2019 | 22:59 449

Luni, 4 noiembrie 2019, în comuna Limanu au fost demarate noi lucrări pentru reconstrucția drumului comunal Limanu-Hagieni. Lucrările de asfaltare se doresc a fi finalizate într-un termen record, până la jumătatea lunii decembrie.

“Pentru comunitatea noastră, acest drum este esențial! Din cauza infrastructurii degradate, satul Hagieni era izolat, iar locuitorii aveau o reală problemă să se deplaseze chiar și pe o distanță de câțiva kilometri. Odată finalizat acest obiectiv, oamenii vor avea acces mai ușor în localitate și traficul se va desfășura în condiții de siguranță. A fost unul dintre cele mai dificile proiecte pe care le-am realizat. Și aceasta deoarece ne-am lovit de proceduri greoaie la eliberarea avizelor necesare deschiderii șantierului. Au fost etape care au presupus termene extinse și proceduri anevoioase, chiar dacă noi aveam bugetul pregătit. Încercăm să recuperăm timp și ne dorim să finalizăm acest obiectiv extrem de important într-un interval destul de comprimat, astfel încât locuitorii din Hagieni să aibă un drum nou înainte de Crăciun. Depinde însă de condițiile meteorologice, dacă ne vor permite să respectăm termenul pe care l-am propus”, a declarat Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

VIDEO:

Valoarea totală a proiectului este de 2 481 795 lei fără TVA, această investiție facând parte din Strategia de Dezvoltare a Comunei Limanu. Lungimea totală a drumului comunal Limanu-Hagieni este de 4 kilometri. Primaria Comunei Limanu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lucrarile incep inainte de alegerile locale si nu se termina niciodata,drept dovada drumul nu este asfaltat nici acum,banii aua,muiepesede
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212