REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Au început lucrările de punere în siguranţă a Cazinoului din Constanţa!

Au început lucrările de punere în siguranţă a Cazinoului din Constanţa!

Replica API 23 octombrie 2018 | 00:09 499

S-a decis soarta Cazinoului din Constanța! De astăzi, 22 octombrie, se lucrează intens pentru punerea în siguranţă a Cazinoului! Potrivit primarului Constanţei, Decebal Făgădău, Cazinoul va fi în siguranță datorită unui parteneriat dintre Primăria Constanța și o companie privată. Acesta a precizat la începutul săptămânii trecute că aceste costuri vor fi suportate integral de către firma privată.

“Lucrările de primă urgență încep pe 22 octombrie. Este un parteneriat între municipiul Constanța și o companie. Sunt lucrări de prima urgență. Avem și un grafic sumar: vom monta un gard timp de 15 zile, curățare jgheaburi și evacuare apă. Sunt mai multe lucrări, acestea fiind finalizate pe 14 noiembrie. Costă 0 lei din partea Primăriei, costurile fiind suportate integral de companie”, a declarat primarul Constanței, Decebal Făgădău în cursul zilei de luni, 15 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul CN APM Constanța.

Potrivit edilului, în urmă campaniei Neversea s-au strâns 6.000 lei donații din partea participanților, 10.000 lei din partea Kaufland. Aproximativ 25.000 de euro în total.

În urma multor conferințe despre Cazino, mai multe companii au reacționat. Edilul spune că una dintre companii a spus concret ce oferă și astfel s-ar fi format parteneriatul.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
scriu si eu muie PSD,ce,te deranjeaza?muie animalelor provenite din fostul fsn-pdsr-psd,care au distrus Constanta si am ajuns sa faca misto tiganii de cei care muncesc corect
1
0
Citeste cineva de la replica..comentariile. Au vreo obligatie legala...o sa vedem. am trimis un mail pe adresa redactiei nu l-au citit. Nu stiu unde o sa se ajunga...
0
1
Cand se pun comentarii pertinente si care nu contin caractere nepermise, se sterg comentariile, dar acum ca se folosesc cuvinte vulgare nu le sterge nimeni. Cine sa va mai inteleaga. Nu va este rusine sa folositi asemenea cuvinte?
0
1
zilnic ne pupi in pula , indirect , nevasta ta e....psd-ista , ne suge pula zilnic ca sa va platiti intretinerea .Mai faci sex cu ma ta ca am inteles ca nu mai faci cu nevasta , de aceea vine la noi .
3
1
@09:37 vezi cum te zgarma-n cur ? De fapt in gura! Ca cu gura mananci cacatul ma-tii curva din piata grivitei! Muie fagadau, muie dragnea, muie pesede !!!
3
3
boule , nevasta-ta era in parcare la poarta 1 , cauta 1-2 arabi sa le suga pula , sa-ti aduca tie bani betivule ! tu nu te gandesti ca tu esti ca la multinationale , ii pupi in pula pe toti ! succes jegosule ! noi suntem calare , tu esti in transee !
4
2
Aia au construit-o , in 1910 , ditamai capodopera arhitecturala si nu un banal de mall , fara gust arhitectural . Iar noi , in 2018 , ne cacaim , sa o reabilitam . Mai este si simbolu orasului .
9
0
Atentie, nu restaurare ci lucrari de punere in siguranta.Pamblica aia indica- pe aici nu se trece.Mai pun niste plasa, ceva stalpi de sustinere si cam atat.Nu poti restaura cazinoul cu 25000 de euro.
10
0
N-are cum sa nu fie revendicat acest cazinou.Doar ca se asteapta sa fie restaurat pe banii altora.Trebuie sa apara un print,un bastard de undeva din oase domnesti,boieresti sau din alte madulare aparuti care sa dovedeasca ca sunt mosenitori legali.
5
0
Firma privata care suporta cheltuielile... Si marmota invelea ciocolata. Mos craciun exista Din dragoste bre.
9
1
Pai orice boschetar intindea o ,,pamblica,, asa cum fac aia in foto si nu costa atat. Mai pun o plasa de constructii ca sa nu se se vada molozul la primavara si gata restaurarea. Dupa restaurare o sa apara mostenitorii sa-si revendice proprietatea.
6
1
trebuie fortat hotul fagadau sa ne zica si noua ce firma pune pefeleuri la geamuri. Ca nu sunt banii de la ma-sa chirata. Muie fagadau, muie dragnea, muie pesede !!!
9
2
Se asigura ca nu intra nimeni in el, sa nu cumva sa moara careva pe acolo si sa ceara despagubiri primarului. Dar reabilitarea Cazinoului, care este de fapt cea mai importanta lucrare, cand si din banii cui se va face?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108