REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.3° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
7.3° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Au început pregătirile în Vama Veche pentru minivacanța de Paște

Au început pregătirile în Vama Veche pentru minivacanța de Paște

Andreea VLAICU 29 aprilie 2024 | 00:00 1420

Litoralul se pregătește intens pentru deschiderea sezonului estival. Și cum anul acesta 1 Mai și Paștele sunt în aceeași perioadă, operatorii economici se așteaptă la un val de turiști. De aceea, în Vama Veche, locul preferat de tineri în special, se află în febra pregătirilor. Patronii magazinelor și restaurantelor din zonă au intrat pe ultima sută de metri a lucrărilor de finisare.   

Au inceput pregatirile in Vama Veche pentru minivacanta de Paste

Dacă unii aleg să petreacă 1 Mai și perioada Sărbătorilor Pascale în confortul casei, înconjurați de familie, alții aleg să se distreze până dimineața în Vama Veche. Și, cum în acest an, românii vor avea o minivacanță de șase zile, între 1 Mai, de Ziua Muncii, și a doua zi de Paște, pe 6 mai, operatorii economici de pe litoral așteaptă mult mai mulți turiști decât de obicei. Vama Veche rămâne în topul stațiunilor favorite de pe litoral ale tinerilor dornici de distracție.

Au inceput pregatirile in Vama Veche pentru minivacanta de Paste

Este forfotă în stațiunea distracției. De la depărtare se aude sunetul bormașinii și al ciocanului. Unde în nopțile care urmează o să fie arhiplin de turiști, astăzi se află doar muncitorii care se pregătesc de minivacanță. Cu o săptămână înainte de Paște, în Vama Veche patronii își aranjează de zor vitrinele și pun la punct ultimele detalii, de la magazinele alimentare până la restaurante.

Au inceput pregatirile in Vama Veche pentru minivacanta de Paste

Cu mic cu mare, care mai de care, cu mături, scări și cutii de depozitare, toți par că se pregătesc pentru startul sezonului estival din acest an. 

Au inceput pregatirile in Vama Veche pentru minivacanta de Paste

Așadar, mai ales că prognoza meteo indică o încălzire a vremii, litoralul pare o idee bună de a-ți petrece minivacanța, indiferent de stațiunea pe care ți-o alegi.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jecmaneala! Nu mai este nimic din ce a fost in Vana Veche! Castigul cu orice pret,astfel incat sa traiesti un an intreg din ce ,,produci" in doua luni si jumatate.Daca mai pui ca poti fi lovit de masina unuia care ,,a bagat" cine stie ce substante,mai bine cauti alta destinatie.
1
0
" veniti fraierilor"
4
1
pregătiri pt japcă, oamenii deștepți aleg alte țări la preturi mai mici și calitate înzecită ce sa faci cu mizeria de Romania, aici vin drogații care își cumpără o sticla de ceva din Lidl și voi o luați în brațe,
7
0
ploua și o luați în buba
3
0
mini hipermarket :) calumea,curajoasa alegere
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407