REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Au răsărit tarabele cu mărțișoare

Au răsărit tarabele cu mărțișoare

Replica API 26 februarie 2022 | 23:18 703

Tarabele cu mărțișoare au răsărit în Constanța. Potrivit vânzătorilor, anul acesta vânzările au mers mai bine ca în anii precedenți. Tema războiului îi face pe constănțeni să ”încingă” discuții despre acesta, stand ore în fața tarabelor, bineînțeles, cumpărând în continuare mărțișoare.

Perioada mărțișorului își face simțită prezența în Constanța. Nelipsitele tarabe pline cu diverse modele de mărțișoare au răsărit din nou în intersecțiile orașului.

Constănțenii s-au înghesuit zilele acestea în număr cât mai mare pentru a-și achiziționa suficiente atenții simbolice. Prețurile acestora au scăzut față de anii trecuți, motiv pentru care, vânzările au crescut considerabil.

Vânzătorii au declarat pentru reporterii Replica de Constanța că, față de anii trecuți, anul acesta a dat roade. Potrivit acestora, au amplasat tarabele de doar câteva zile, timp în care au tot adus marfă nouă.

”Anul ăsta merge stas, am vândut cum nu-mi imaginam. Ba chiar am adus marfă în plus de două ori”, a declarat o vânzătoare.

Unii dintre ei s-au amuzat spunând că, dacă perioada mărțișorului ar fi ținut două luni, ar fi putut pleca lejer în concedii, departe de panica instalată din pricina războiului. Se pare că, acest subiect este puternic discutat inclusiv la cumpărături. Vânzătorii au spus că, majoritatea clienților care vin să cumpere diverse artizanate, pornesc discuția controversată despre starea în care de află Ucraina.

”Chiar a mers bine până acum. Dacă țineam taraba două luni, puteam să ne permite un concediu bine meritat. Stam o zi întreagă aici și tot ce auzim sunt discuții despre război. Majoritatea oamenilor care vin sunt panicați și vorbesc doar despre Ucraina. Se mai opresc din când în când să ne întrebe de prețuri. Se încing la vorbă și uita așa stau câte o oră să cumpere mărțișoare. Măcar nu ne plictisim și așa mai vindem câteva în plus”, declară vânzătorii.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272