REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
14.2° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Au venit rezultatele la testele pentru COVID-19 făcute de jucătorii de la Gaziantep. Marius Şumudică nu a fost testat

Au venit rezultatele la testele pentru COVID-19 făcute de jucătorii de la Gaziantep. Marius Şumudică nu a fost testat

Replica API 14 mai 2020 | 00:00 891

Jucătorii şi antrenorii de la Gaziantep au fost testaţi luni pentru coronavirus, iar miercuri au venit rezultatele, care sunt negative. În schimb, Marius Şumudică nu a fost testat şi nici stafful său. Antrenorul român a ajuns ultimul la echipă, pe 6 mai.

Preşedintele clubului, Mehmet Buyukekşi, susţine că Şumudică şi staful vor ieşi din carantină şi se vor alătura echipei pentru antrenamente peste aproximativ o săptămână. Tot atunci va fi testat şi Alexandru Maxim, care a revenit la echipă odată cu Şumudică.

Mai sunt însă câţiva jucători care se află în carantină şi care vor fi testaţi joi: Gunay Guvenc, Kana Biyik şi Souleymane Diarra, ies din carantină joi.

Şumudică, izolat într-un cămin studenţesc din Turcia

Marius Şumudică s-a întors în Turcia pe 6 mai şi de atunci stă izolat în carantină într-un cămin studenţesc.

"Aşa procedează cu toată lumea. Chiar în căminul de vis-a-vis a ieşit lumea la geam şi îi aplaudau pe cei care plecau, care părăseau carantina. Ei sunt foarte naţionalişti, fiecare geam are un steguleţ, în fiecare seară cântă imnul.

Aici sunt oameni din foarte multe oraşe. Au făcut un gest frumos, au adus o fanfară şi au plecat încolonaţi, iar toată lumea era la geam şi aplauda. Condiţiile sunt unele normale de cămin. Eu nu prea am avut de-a face cu cămine studenţeşti, dar mi-a adus aminte de armată. Aici mă refer la libertate pentru că nu pot decât să ies pe hol de 3 ori pe zi, când îmi iau mâncarea adusă de club. Clubul a făcut maximum pentru noi, nu ai ce să reproşezi", a explicat Şumudică la Digi Sport.

Campionatul Turciei, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua la 12 iunie, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272