REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Audi A4 la vârsta mijlocie: informații oficiale despre facelift

Audi A4 la vârsta mijlocie: informații oficiale despre facelift

Replica API 17 iulie 2018 | 01:37 537

Nici nu s-a răcit bine cerneala știrilor ce anunțau noua generație Audi A1, cel mai mic model oferit de germani, că suntem tratați cu informații despre facelift-ul Audi A4.

Chiar dacă nu pare, au trecut 4 ani de la lansarea actualei generații de Audi A4, iar nemții au prezentat pe propriul portal schimbările pe care șoferii le pot aștepta de la noul model.

În câteva cuvinte, noul A4 aduce modificări stilistice minore, dar pe care fanii le vor remarca imediat: bare de protecție redesenate, mai multe modele de jante aliaj din care clienții pot alege, precum și un look actualizat pentru gama S-Line. Pentru cea din urmă, au fost adăugate accente metalice, precum și o nouă formă a evacuărilor, de data asta trapezoidale. Clienții pot echipa noul Audi A4 cu jante aliaj cu dimensiuni cuprinse între 16 și 19 inch, etriere roșii, suspensii sport și faruri LED.

Oferte jante aliaj

Odată cu versiunea sedan, Audi a anunțat și facelift-ul modelului Avant. Acesta se bucură de aceleași linii de design restilizate, aceleași opțiuni de jante aliaj, suspensii sport și faruri LED, precum și de o minoră redesenare a spatelui.

Atât pentru versiunea sedan, cât și pentru cea break, Audi pune la dispoziție interioare customizabile după bunul plac al clienților. Printre noile dotări se numără inserții de fibră de carbon specifică gamei RS, un volan multifuncțional, cu trei spițe, precum și scaune din piele.

Audi nu a oferit detalii suplimentare despre motorizări și transmisii, așa că, cel puțin pentru moment, putem presupune că acestea nu s-au schimbat. Agregatele pe benzină se rezumă la două cilindree, 1.4 și 2.0, cu puteri cuprinse între 150 și 252 de cai putere, în timp ce amatorii de motoare diesel pot alege între motoarele de 2 și 3 litri, cu puteri cuprinse între 122 și 272 cai putere. Atât tracțiunea față, cât și cea integrală, Quattro, vor fi disponibile atunci când noul Audi A4 facelift va ajunge în showroom-uri. Acest lucru se va întâmpla în al treilea trimestru al anului, astfel încât începutul de toamnă ne va prinde cu noul A4 pe șoselele românești.

Audi A4 Facelift va include toate măsurile de siguranță cunoscute deja publicului larg șiva avea un preț de pornire de 32840 euro.

Micul sedan Audi se luptă pentru supremația segmentului cu Mercedes Clasa C, BMW Seria 3, Jaguar XE și nou anunțatul Volvo S60. Spre deosebire de competitorii săi, misiunea Audi este cu atât mai grea cu cât scandalurile „dieselgate” nu par să se oprească. Grupul german VAG a început deja să renunțe la motorizările diesel în cazul anumitor modele din familia lărgită (Skoda Fabia III Facelift) în drumul său spre emisii care să respecte normele impuse de către Uniunea Europeană.

Oferte jante aliaj

Rămâne de văzut cât de bine se va descurca noul Audi A4 în fața competitorilor săi, mai ales că Volvo tocmai ce a anunțat noul S60, iar BMW se pregătește să arate lumii o nouă generație a celui mai de succes din gamă – Seria 3.

(P)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272