REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Audi „rupt” în parapetul dintre Constanța și Valu; un Touareg implicat și el în accident - VIDEO

Audi „rupt” în parapetul dintre Constanța și Valu; un Touareg implicat și el în accident - VIDEO

Replica API 21 februarie 2018 | 00:11 423

Accident teribil pe DN 3, între Constanța și Valu lui Traian, fix unde se termină parapetul proaspăt montat de cei de la CNAIR. Mai precis, în cursul zilei de marţi, 20 februarie, un autoturism Audi a intrat singur în parapetul montat, mașina fiind serios avariată. Acestuia i s-a rupt o roată și a rămas blocat pe șosea. Din spate, un Volkswagen Touareg, condus de o tânără, a intrat în spatele mașinii deja avariate. Airbagul din Volkswagen s-a declanșat, tânăra fiind rănită la nivelul feței, dar a refuzat transportul la spital.

Din fericire, nu au existat victime, dar atragem atenția asupra faptului că parapetul median montat pe drumul dintre Valu lui Traian și Constanța a fost instalat doar pe o porțiune de drum, nu în zona unde se întâmplă cele mai frecvente accidente rutiere, chiar mortale.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici Dako nu vrea parapet.masinile .ca ies de acolo taie Banda continua dubla .ca zice sotii Dragan domnul chestor set Dancu e nasul patroanei so are voie sa taie linia dubla continua.niste minciuni .ca ei sa asi faca treaba.poate deaceia se termina parapeti acolo unde trebuie sa iasa masinile de la Dako.
0
0
Stire a la Replica.Am fost in trafic cand s a intamplat Nu in parapetele s a lovit audi ci in cel de metal din dreapta.se si vad resturi de platic pe sosea.audi a fost aruncat pe banda 2 si touaregul care conducea regulamentar a intrat in audi Parapetii de beton sunt foarte buni.problema este ca in constanta toti ciobanii au carnet si masini puternice.Genele lor nu sunt pregatite pentru asa ceva!
6
0
In valu este pericolul,limita redusa la50,si radar pus des.cel mai important 4 sensuri giratoriiii,este periculos cand faci la stanga la calea ferata
2
1
La popas trebuie sens neaparat.
6
1
E foarte bine venit acest parapet dar ar trebui un drum intre sensul giratoriu si vaporas pentru ca numai putem intra la vaporas si e mult pana la autostrada trebuie neaparat o strada paralela du dn3 intre dacia service si vaporas autoritatileee
2
0
Oricum pentru nimeni nu este nimic bine . mai bine va lasa pe toti sa muriti sau sa infundati spitale din cauza prostilor ... Daca asta va este mentalitatea inseamna ca asta va doriti .
2
4
La 170kmh cred ca le trebuie toata soseaua, ceilalti sa o ia pe aratura...
5
0
Nu era mai bine de montat ceva camere de supraveghere, pe drumul asta in loc de betoanele astea, ca in ritmul asta o sa mergem ca hamsterii prin labirint.... ca de largit drumul este greu, cred ca ar dura ani, zeci de ani ...
6
2
Vand parapeti moi.Sa vedem la primul viscol mai acatarii cum se troieneste zapada si cum merge deszapezirea!
6
1
trebuie pus parapet pana la intrare in valu si giratoriu inainte de padure cum a fost inainte. De largit strada nu o sa vedeti prea curand. Daca bate vantul sa nu poti sa iti tii masina sa mearga drept ori ai viteza prea mare ori ai probleme la masina ori o combinatie intre cele 2.
10
0
inainte sa tranteasca parapetul, trebuia largit drumul cu cel putin 50cm. S-a ingustat mult banda a doua, in zona bate si vantul, succes sa-ti pastrezi banda...
15
0
poti sa fii atent cat vrei tu dar pentru ca drumul e ingust ai sanse foarte mari sa te loveasca altul care NU E ATENT.
12
2
au fact treaba pe jumatate ca la noi cand s-au apucat au spus ca or termina in 10 zile,au trecut 20 vai mama noastra
13
0
La 2 saptamani de la montarea parapetilor s-a produs primul accident,din fericire fara victime la vara vor fi foarte dese daca acesti parapeti nu se vor monta pana la padure unde a mai fost sens giratoriu
12
3
Tot mai multi prosti cu masini!!!!!
18
6
Daca esti atent la trafic nu lovesti nimic
25
7
pui parapet si mai furi din" marea autostrada europeana"inca 50 cm latime-cel putin.
17
5
Parapet montat sa faca mai mult rau decat bine.De ce sa masuram latimea benzilor?sau sa luam in calcul niste parametrii?Cand putem sa aruncam parapetul ala pe mijlocul drumului!Tipic romanesc..
19
5
S a ingustat banda 2
21
5
Domnul Mitroi nu vrea parapet in fata popasului patronat de dansul..
31
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920