REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Audiență la consilierul Mihaela Andrei: Lipsa LOCURILOR de PARCARE și ȘANTIERE, principalele PROBLEME

Audiență la consilierul Mihaela Andrei: Lipsa LOCURILOR de PARCARE și ȘANTIERE, principalele PROBLEME

Replica API 8 iulie 2021 | 16:19 1253

Consilierul local municipal a primit miercuri, 7 iulie, mai mulți constănțeni în audiențe. Printre problemele subliniate de constănțeni s-au enumerat multe dintre cele ce sunt pe buzele tuturor constănțenilor precum lipsa locurilor de parcare, a ambuteiajelor din trafic cauzate de diferite lucrări dar și multe altele ce poate că îi deranjează pe o mare parte din constănțeni, nu doar pe cei care au curajul să o spună.

La sediul Partidului Naţional Liberal de pe strada Traian, consilierii locali municipali au susținut o nouă rundă de audiențe cu cetățenii orașului. Miercuri, 7 iulie, a venit rândul consilierului municipal Mihaela Andrei să fie prezentă la întâlnirea cu constănțenii înscriși la programul de audiențe săptămânale pe care consilierii municipali PNL le țin în fiecare zi de miercuri și sâmbătă. Constănțenii au mers și și-au împărtășit gândurile, dorințele dar și problemele urgente. Printre acestea s-au enumerat: lipsa locurilor de parcare, zgomotul produs de șantierele din anumite zone din oraș, diferite abuzuri făcute de unii constănțeni și nu numai.

Locuitorii din Faleză Nord nemulțumiri pe bandă rulantă

De exemplu, o constănțeancă i-a adus la cunoștință consilierului local că în zona Faleză Nord, lucrările executate de un privat le deranjează liniștea, fiind vorba despre diferite autovehicule de mare tonaj ce tranzitează zona și descarcă anumite materiale în miez de noapte. Totodată, aceasta i-a mai semnalat consilierului și faptul că majoritatea clienților operatorilor economici din bulevardul Mamaia parchează pe străduțele adiacente din lipsă de locuri de parcare. Femeia a venit însă, și cu rezolvare. „Fiecare operator economic mare de pe bulevardul Mamaia ar trebui să fie obligat să pună la dispoziție locuri de parcare măcar pentru angajați”, a spus femeia.

Și locuitorii din Palazu Mare întâmpină probleme...

„Fiecare întâlnire reprezintă o schimbare pentru Constanța si constănțeni. Mi-au fost aduse la cunoștință o serie de probleme de interes pentru comunitate. Problemele întâmpinate de cei ce locuiesc la case, care din păcate au un bloc lângă casele lor.

Un cetățean al Constanței ce-și dorește ca anumite străzi ale Constanței să aibă denumiri ale unor personalități, propuneri foarte bine fundamentate. Și încă o sesizare importantă, pe care am sesizat-o la rândul meu pe loc, a fost că în evidențele SPIT locuitorilor Constanței li se eliberează certificate fiscale având locuința în Palazu Mare și nu în Constanța, motiv pentru care au întâmpinat o serie de dificultăți. Chiar și în facturile de utilități apare că au locuința în Palazu Mare în loc de Constanța. Aș vrea să le mulțumesc constănțenilor pentru toate aceste probleme sesizate și să reiterez încă odată cât de importantă este implicarea fiecăruia dintre noi în administrarea orașului. Și Constanța merită!”, a declarat Mihaela Andrei.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tanti da nu faceai niste scari la 3 papuci...e fugitus tempus..
0
0
Tu Mihaelo,atunci cand era Fagadau primar vedeai mai bine ce ii lipseste orasului acum te agati de schimbatul numelui unei strazi,parca asta rezolva macar o problema serioasa din Constanta.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272