REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Augustin Zegrean îi dă vești proaste lui Liviu Dragnea: Citiți cu atenție comunicatul CCR. El nu se încadrează

Augustin Zegrean îi dă vești proaste lui Liviu Dragnea: Citiți cu atenție comunicatul CCR. El nu se încadrează

Replica API 5 iulie 2019 | 03:38 471

Augustin Zegrean, fost judecător la Curtea Constituțională, a declarat, la emisiunea România 9, de la TVR, că Liviu Dragnea nu va ieși din spatele gratiilor, după decizia de azi a CCR privind completurile specializate de la ÎCCJ, scrie stiripesurse.ro

Întrebat de moderator dacă Liviu Dragnea iese din pușcărie, Zegrean a răspuns: "Nu, pentru că dacă citiți cu atenție comunicatul Curții, spune acolo că se vor rejudeca numai procesele în care, încă nu au primit o soluție definitivă. Deci dosarele de dinainte de ianuerie 2019, care încă nu au primit o decizie definitivă.

Deci dosarele în care s-a pronunțat o decizie definitvă nu vor beneficia de dispoziția acestei decizii.

De exemplu, dosarul lui Darius Vâlcov, care nu are decizie definitvă. Acela se va relua de la capăt", a precizat Augustin Zegrean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia zi tu ma desteptule si cultule cine se incadreaza,pe cine favorizeaza decizia CCR da si tu niste nume nu te da destept pomenind doar de sobolan.
1
3
Un partid de HOTI , care a politizat institutiile statului .Acestea fiind ASERVITE in prezent CAUZEI si SCOPULUI , impus de BORFASII Ciumei rosii !!
3
2
Cultura ta nu iti permite sa intelegi ca dragnea nu se incadreaza . Ia la muie sa-ti vina mintea la cap , da-i si ma-tii !
3
4
HALAL CCR! Asta-i curtea PSD-ului, ograda samadaului dracnea. La astia toti, le-a votat majoritatea parlamentara PSD, PENSII SPECIALE, si tot parlamentul rusinii a votat ca slugile astea de la CCR in frunte cu valer dorneanu, deliorga, stan, enache, sa nu poata fi anchetati decat daca vor ei! E LEGE data de HOTI pentru alti o gramada de HOTI.
5
3
Lasati ma comunistilor vrajeala intrebarea este daca hoti de buzunare scapa de o eventuala condamnare dupa decizia CCR sau sunt alti care profita de decizia asta.Si daca sunt dosare judecate de ICCJ ce mai vreti ma pentru ca acolo este crema judecatorilor din Romania,adica din ce ziceti voi un judecator specializat de la Slatina sau Vaslui cunoaste mai bine legea decat judecatori de la ICCJ din ROMANIA.
5
2
Asta este desenat cu stanga
3
1
Chiar Dragnea zicea asta inainte de condamnare. Deci , la parnaie.... Pacat ca valcov mai trage de timp fara sa raspunda pentru dezastrul din economie si furaciunile domniei sale.
11
2
asta inseamna sa nu fii pezedist!
5
1
Asta l a facut pe Basescu sa mai stea la Cotroceni
4
6
asta este omul lui sampaliul de basescu
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272