REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

AUR a solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a plenului a proiectului Legii offshore

AUR a solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a plenului a proiectului Legii offshore

Replica API 17 mai 2022 | 00:07 1004

Liderul deputaţilor AUR George Simion a solicitat, luni, în plenul Camerei, scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului Legii offshore, însă deputaţii au respins la vot această propunere.

George Simion

"Pe ordinea de zi săptămâna aceasta este proiectul de lege pentru modificarea şi completarea legii 256/2018 referitoare la perimetrele petroliere offshore. Se dezbate sub rezerva primirii raportului comun. Atâta hărnicie din partea Camerei Deputaţilor, pe repede înainte... Acest proiect de lege pe care l-aş compara ca mărime a furtului cu vânzarea Petrom aş vrea să îl retragem de pe ordinea de zi", a spus Simion, în plenul Camerei, scrie Agerpres.

Solicitarea a fost respinsă de deputaţi cu 21 voturi pentru şi 133 contra. "Propunerea nu a întrunit numărul necesar de voturi, proiectul de la poziţia 5 rămâne să se dezbată sub rezerva depunerii raportului", a anunţat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Daniel Suciu, care a condus şedinţa.

Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii 256/2018 privind unele măsuri necesare pentru implementarea operaţiunilor petroliere de către titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore se află pe ordinea de zi la poziţia 5 pentru a se dezbate sub rezerva depunerii raportului din partea comisiilor de specialitate.

Comisiile de buget şi de industrii ale Camerei Deputaţilor urmează să ia, marţi, în dezbatere acest proiect de lege.

Proiectul a fost adoptat de Senat, ca primă cameră sesizată, Camera Deputaţilor fiind for decizional.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spionii rusi vor sa fim dependenti de rusi.
0
0
Calin Georgescu, individ care a organizat in urma cu cativa ani, cu putin timp inainte de formarea partidului A U R, vizita ideologului satanist si vazut drept mana dreapta a lui Putin, anume Aleksandr Dughin. Acesta Dughin care a declarat intr-un interviu oficial pentru protv ca NATO trebuie distrus si statele unite sa se destrame, iar Rusia sa invadeze complet continentul Europa si Asia si sa fie condusa de un Tsar in persoana patriarhului fost spion KGB, Kirill al Moscovei. Si aici fac trimitere la Ivan cel Groaznic, fostul tsar patriarh satanist insetat de sange al Rusiei. Sa prevenim a**a
3
0
Corect! Nu uitati ca A U R intentiona sa-l sustina pe rusofilul declarat oficial, Calin Georgescu, ca presedinte al Romaniei in 2024. Individ care a declarat public ca trebuie sa ne intelegem bine cu vecinii si a subliniat cu Rusia. In opinia dansului, Rusia va ocupa complet Ucraina si vom fi vecini, la Vest vom fi vecini cu ungurii putinistului Orban, la sud cu rusofilii din Serbia si bulgarii care vor aduce la putere putinisti. Nu cred ca mai are nimeni indoieli ca A U R e grupare putinista, care militeaza pentru roexit si iesirea Romaniei din NATO. Bani si gaze, pentru ei doar a**a conteaza
4
0
Lacheii lupta disperati sa intirzie proiectul. Orice intirziere in deblocarea gazului romanesc este avantajoasa pentru actualul furnizor !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102