REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

AUR anunță că a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis

AUR anunță că a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis

Replica API 28 iunie 2022 | 00:00 1015

Preşedintele AUR, George Simion a anunţat, marţi, într-o conferinţă, că a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis, semnături care vor fi depuse la şedinţa plenului comun de la ora 11.00. Preşedintele AUR, George Simion a anunţat că formaţiunea a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis. ”S-au totalizat până aseară, la 4 dimineaţă, la sediul AUR. Românii nu îl mai vor pe Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte”, a spus Simion.

El a precizat că această campanie de demitere a preşedintelui s-a bucurat de o largă susţinere pe străzile oraşelor din România. ”Avem o majoritate ticăloasă, aici în Parlament, care refuză să iniţieze şi să ducă la bun sfârşit voinţa românilor de a-i curma mandatul lui Klaus Iohannis”, a afirmat Simion.

”Suntem singurul partid de opoziţie şi datorită acestui lucru am demarat strângerea de semnături pe care le vom duce în plenul reunit al celor două Camere, la şedinţa care începe la ora 11.00”, a anunţat Simion, arătând că nici formaţiunea lui Ludovic Orban nu s-a alăturat acestui demers. Conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poporul face foamea si sufera de frig si pe asta-l fote grija de Iohanis , dute ba si canta la trombon cu gusa !
0
0
ai strins 2 milioane de semnaturi si astepti sa vina toamna e prea tirziu
0
0
Indiferent de cate semnaturi se obtin,demiterea se face numai daca exista un referendum si voturile sunt destule pentru asta,cu toate ca Basaul a trecut si acest examen. La referemndum nu sunt sanse sa participe o mare majoritate,deoarece pe romani nici la basca nu-i doare. Romanii stau,se vaieta si asteapta sa le rezolve altii problemele. Se implica numai la comanda pentru chestii ce nu tin de propria lor bunastare. Si daca pica Iohannis,sighur romanii aleg tot ceva naspa.
0
0
Date false,trebuie arestat.Face jocul rusilor sa destabilizeze tara.
0
0
hai mai aur te caci pe tine atat daca erai tare il dadea-ti jos pana acum dar sunteti niste latratori care va dati mari auzi 2 milioane de semnaturi???ptiu
0
0
nu vrei sa vii si in cta ca sa ne scapi de chitzaila ?
1
0
Mai tampitule, mai aurolacule, mai rusofonule.... ce semnaturi ai tu descreieratule, cine te sustine ??
1
0
Auzi ba rusofobule pa care koarda da nevasta vrei s o pui presedinta ca ai mai multe.Sau am uitat tu te dai in fapt cu groh groh soso
1
0
aur,spioni rusi credeti ca merge treaba ca in bulgaria?unde ari luat semnaturile,pe hirtie igienica?va dau si eu un sul folosit,sosoaca,numai sa nu.l maninci tot odata!
0
0
La treaba, si repede!
2
0
Sa mi-o stranga si pe a mea in mana!
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218