REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
16.6° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

AUR lansează lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din 2024

AUR lansează lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din 2024

Ana Maria LIPAN 22 iulie 2023 | 09:31 1470

Alianţa pentru Unirea Românilor îşi lansează sâmbătă seară lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din 2024, în cadrul unui eveniment programat să înceapă la ora 20.00, la Arenele Romane. Pe listă se regăsesc Claudiu Târziu, avocatul Gheoghe Piperea, actorul Mugur Mihăescu, actualul parlamentar Cristian Terheş, în prezent europarlamentar ales pe listele PSD.

AUR lanseaza lista de candidati la alegerile europarlamentare din 2024
”Alianţa pentru Unirea Românilor lansează lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din 2024 în cadrul unui eveniment public ce se va desfăşura la Arenele Romane pe 22 iulie, începând cu ora 20.00”, este anunţul partidului condus de George Simion.

Anul 2024 este primul în care AUR va avea liste pentru europarlamentare. La precedentul scrutin pentru Parlamentul European, din 2019, a candidat doar actualul lider al partidului, George Simion, care a obţinut 117.141 de voturi, în calitate de independent, la votul din străinătate, depăşind la scor PSD.

Conform stiripesurse.ro, lista este deschisă de Claudiu Târziu, senator de Bucureşti şi preşedinte al Consiliului Naţional de Conducere al AUR, deși la începutul anului George Simion anunţa că lista va fi deschisă de către Cristian Terheş.

”Obiectivul partidului este să trimită patrioţi, precum Cristian Terheş, la nivelul instituţiilor europene. 99% da,  este o discuţie pe care am avut-o, Cristian Terheş va conduce listele noastre pentru europarlamentare, şi atunci vom vedea câţi români simpatizează AUR şi ar putea să ne arate valoarea noastră”, afirma Simion.

Pe locul doi este Mugur Mihăescu, fost actor cunoscut pentru rolurile  din seria „Vacanţa Mare”, urmat de Georgiana Maria Teodorescu - avocat, de fosta candidată la preşedinţia României din partea partidului înfiinţat de Dan Voiculescu (PPUSL), Ramona Ioana Bruynseel.

Cristian Terheş va fi pe a opta poziţie a listei, iar avocatul Gheorghe Pipera pe fi pe locul 9, pe poziţia a 10-a urmând să se afle Şerban Dimitrie Sturdza.

Următoarele alegeri pentru Parlamentul European vor avea loc în perioada 6-9 iunie 2024, fiecare stat membru UE urmând să-şi stabilească, în conformitate cu cadrul său juridic şi constituţional, data sau datele în care va avea loc propriul vot, în interiorul acestui interval.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La vremuri noi lătrăi vechi Cu adunături securiste Aur devine o tinichea pentru țară Leana trebuie cu Costel și Axinte să fie toată comedia
3
1
"Zorii Aurii este numele unui partid politic ultranationalist din Grecia, fondat in 1993 de catre Nikolaos Michaloliakos, simpatizant nazist si negationist al Holocaustului."+"Dosar penal pentru ca AUR ar fi minimalizat Holocaustul spunand ca este o'tema minora'", "Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au anuntat, luni, printr-un comunicat de presa, ca au deschis dosar penal in rem pentru ca Alianta pentru Unirea Romanilor AUR ar fi minimalizat importanta Holocaustului, spunand ca este o 'tema minora'." Si am sa mai adaug un COMENTARIU cu ce anume au declarat extremistii anarhisti pro-rusi leginoari fascisti si NAZlSTl din gruparea din care a facut parte in trecut si GEORGE SIMION (AUR) COMUNITATEA IDENTITARA ROMANIA.
11
1
Dovada: "De Ziua Drapelului National la Targu Mures am avut parte de o mare de steaguri tricolore!" (26 iunie 2022 si 26 iunie 2023). "S-au adresat multimii adunate din toate colturile tarii Presedintele AUR George Simion si reprezentatul Asociatiei "Comunitatea Identitara" - Marius Moldovan".
11
1
Citez: COMUNITATEA IDENTITARA ROMANA (grupare fascista din umbra AUR): "IUBESTE EUROPA, RESPINGE UNIUNEA EUROPEANA!" Intelegeti? Intelegeti, ma? "In primul rand, ii apreciez pe toti fratii si surorile mele europene, precum si pe toti verii mei indepartati de e***e europeana nativa si urasc sa ne vedem unul sarind la gatul celuilalt pe baza deciziilor politice oribile luate, in numele nostru, de catre guvernele infiltrate si corupte ale tarilor noastre." Intelegeti, ma? Observati "compunerea" dictata de AMBASADA RUSIEI din Bucuresti? Observati discursul pro-rus? Desteapta-te, romane!!! Cu gruparile astea se intalneste George Simion in ultima vreme cand viziteaza Italia si isi face campanie electorala "in diaspora".Acei"romani plecati afara, in Italia, prezenti la"mitingurile AUR" organizate de Moscova, de ambasada Rusiei, de MARlUS DORlN LULEA sau oricine altcineva, ci nu de SlMlON, sunt de fapt membrii ai acestor grupari"nationaliste"fasciste precum cele enumerate jos (imbracati civil)
12
1
Adevarata REA INTENTIE din spatele AUR este"ROEXIT", scoaterea ROMANIEI din UE si NATO. URA COMUNA este reprezentata de "LGBTisti". Din cauza asta vor extremistii fascisti sa scoata ROMANIA din UE si NATO, cu orice scop, chiar cu riscul de a pune conducere marioneta si de a transforma ROMANIA in sluga Moscovei cu soldati "pacificatori" pe teritoriul ROmaniei fix cum se intampla in prezent in Belarus. Trebuie sa fiti atenti cand aveti stampila in mana si vedeti AUR. Sa nu cumva sa cadeti in capcana! In democratie votati pe cine doriti! Dar fiti convinsi ca stiti pe cine votati! Speram ca nu tradati poporul roman si puneti stampila pe slugile INAMICULUI(AUR), slugile Rusiei care a invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie. DEMOCRATIA va permite sa votati ABSOLUT PE CINE DORITI,chiar si pe extremistii AUR, dar informati-va despre putinismul din AUR.AUR ascunde ca e "platit" de MOSCOVA si ca e pro-Rusia, pro-PUTIN, anti-UE-NATO, anti-Ucraina, anti-"globalisti".Macar SOS recunoaste
12
1
Curtea a scos in afara legii Partidul Zorii Aurii (GOLDen Dawn) - formatiune politica neo-nazista din Grecia. DOVEZI: "Comunitatea identitara din care face parte George Simion si mai toti putinistii din AUR: "Comunitatea Identitara Bucuresti a desfasurat o actiune de sustinere a camarazilor nationalisti de la Zorii Aurii din Grecia, ca reactie la abuzurile si nedreptatile guvernului neomarxist de la Atena. Dupa o parodie de proces care a durat ani de zile si care a inceput in 2013, sistemul politic corupt din Grecia a facut ca zeci de membri, oficiali si liderul Zorilor Aurii, Nikolaos Michaloliakos, sa ajunga in inchisoare. In afara oricaror dovezi sau probe substantiale, oameni nevinovati au fost condamnati in mod neregulamentar si ilegal. In prezent, acestia numara mai mult de un an de inchisoare. Cu toate acestea, Asociatia Populara - Zorii Aurii ramane un partid politic activ si legal in Grecia, promovand cresterea cauzei nationaliste in egala masura la nivel e***c si european."
13
1
REPET, pentru cei care au ratat detaliile improtante: RODICA BOANCA despre putinistul GEORGE SIMION: "Filialele AUR trebuie coordonate de presedinti alesi (M.LULEA) nu de sageti ale PSD, PNL sau USR". Discursul Rodicai Boanca a fost aplaudat la scena deschisa de membrii prezenti in sala. Recent a fost dovedit faptul ca George Simion NU ESTE PRESEDINTELE LEGAL al partidului rusofil putinist separatist extremist AUR (noul "ZORII AURII" din Grecia, dar acum in Romania, din pacate). Rodica Boanca il ataca pe George Simion si l-a caracterizat destul de bine, ca fiind papitoiul "SISTEMULUI" FSN-USL-PSD, al "securistilor" care au acceptat sa treacea de la PCR si securitatea ceausista la FSN si securitatea ceausista, ca mai apoi sa fie inca activ (din pacate) in umbra PSD, BOR si mai nou in AUR si SOS, cand au avut indicii clare in 2018 ca Liviu Dragnea a pierdut fraiele PSD-ului, iar MOSCOVA pierde parghiile in politica din Romania, dupa arestarea "nepotului" lui MARIN DRAGNEA, Liviu Dragnea.
14
1
Completare! Fosta senatoarea AUR care a demisionat recent, RODICA BOANCA spune ca nici ea si nici colegii sai nu au fost informati despre aducerea Ramonei Bruynseels in partid. "Ne-am trezit cu doamna la congres", a explicat ea. Senatoarea sustine ca fosta candidata la presedintie detine doar o functie onorifica, un fel de consultant al presedintelui formatiunii, insa chiar si asa, ea aduce un deficit important la nivelul imaginii AUR. "A fost consultantul lui Gabriel Oprea, secretar de stat in cabinetul Dancila, si apoi candidat din partea PPUSL. Iar daca doamna are, in AUR, o functie onorifica, o sa-mi iau si eu una, de sperietoare de oportunisti. In AUR, avem oameni buni, muncitori, care aduc un plus de valoare partidului, chiar daca nu sunt casatoriti cu bancheri. (aluzie la faptul ca Ramona este casatorita cu Dominic Bruynseels, fost CEO al BCR si First Bank-n.r.)", a adaugat Rodica Boanca. AUR e PARTlDUL"oligarhilor rusi" precum VOICULESCU, BOBBY PAUNESCU, MARlUS LULEA, NIRO etc.
15
1
Am ajuns la concluzia ca desi toate conspiratiile s-au adeverit, prostii vor ramane in continuare p****i.
4
11
RODICA BOANCA despre putinistul GEORGE SIMION: "Filialele AUR trebuie coordonate de presedinti alesi, nu de sageti ale PSD, PNL sau USR". Discursul Rodicai Boanca a fost aplaudat la scena deschisa de membrii prezenti in sala.La cateva zile distanta, publicatia (X) a intrebat-o pe Rodica Boanca daca discursul sau a avut urmari la nivelul conducerii partidului, mai ales ca George Simion e cunoscut ca un lider politic "iute la manie". "Deocamdata, nu s-a intamplat nimic. Eu astept ca doamna Bruynseels sa plece. Eu nu plec nicaieri, m-am apucat de acest lucru pentru ca vreau o clasa politica noua, cu oameni noi. Cei care intra in partidul acesta pentru functii, care se trezesc patrioti peste noapte, trebuie sa-si puna pofta-n cui. Din ce am inteles, doamna are o functie onorifica, este consultant. Parcursul dumneaei este cel al unui traseist politic"-a declarat Rodica Boanca. Senatoarea AUR spune ca nici ea si nici colegii sai nu au fost informati despre aducerea Ramonei Bruynseels in AUR.
11
1
"Ne-am trezit cu doamna la Congres" - Scandal in AUR dupa ce Ramona Ioana Bruynseels(omul lui Voiculescu)a fost primita in partid. Tensiuni in AUR, dupa ce"oamenii vechiului sistem" au fost invitati sa vorbeasca la Congresul national al partidului, la sfarsitul saptamanii trecute. Congresul National AUR a avut doua surprize de proportii: Traian Ungureanu, fost europarlamentar si consilier al lui Traian Basescu, a avut un "cuvant de salut", in timp ce Ramona Ioana Bruynseels - candidata la presedintie din partea formatiunii politice a lui Dan Voiculescu - a vorbit despre politici publice si "drumul spre suveranism". In timpul Congresului a aparut si informatia ca Ramona Ioana Bruynseels a primit o functie in partid, lucru care a starnit nemultumirea unora dintre oamenii cu state vechi in AUR. Senatoarea Rodica Boanca a fost cea mai vocala si a cerut conducerii AUR, chiar in timpul discursului pe care l-a tinut la congres, "sa scoata in afara partidului toti oamenii sistemului.
10
1
"Serban Dimitrie Sturdza este o personalitate controversata care detine din 2016 functia de consul onorific al Macedoniei la Constanta. Acesta este stra-stranepot al lui Mihail Sturdza, domnitorul Moldovei si este cunoscut pentru discursurile anti-europeane. De asemenea, Sturdza se numara printre sponsorii partidului condus de George Simion si este al zecelea pe lista pentru europarlamentare." CONCLUZIE: In traducere, acest individ Serban Dimitrie Sturdza face parte dintr-un grup select de masoni "cu sange nobil" precum mai toti m.ac.h.e.do.n.ii(inclusiv SOSoaca are bunicii din MACED0NIA, a si recunoscut lucrul acesta, de acolo provine numele de IOVANOVICI, este "romanca" doar asa, ca are cetatenie, dar nu stiu cum sa va explic, dar individa este orice altceva, numai romanca NU). De asemenea, mama DlANEl SOSoaca face parte din inalta loja masonica din Romania si puteti verifica, gasiti filmari si pe youtube cu ea in haine masonice. TRUMPITII republicani din SUA "baga bani in AUR-Z-SOS"
10
1
Despre candidatul AUR PETER COSTEA pot spune doar atat si e DE AJUNS: "Pe locul sapte pe lista AUR este avocatul baptist in materie de lobby anti-LGBT, Peter Costea . El profeseaza si traieste in Texas de zeci de ani." Astia sunt contrar vointei lui Iisus si Dumnezeu. Ei arunca primii cu piatra in "pacatosii" LGBT. Deci ei se cred "mai cu mot", se cred "fara de pacat", automat ei nu vor vedea IMPARATIA CERURILOR!!! De la Iisus si "IUBESTE-TI APROAPELE", am ajuns la fanaticii religiosi precum acest candidat, precum Putin, precum pseudo-patriarhul Moscovei fost asasin KGB Kiril cu codename "Mihailov" coleg de brigada cu asasinul KGB "ADAMOV" cunoscut in prezent drept Vladimir Putin, ce alte detalii mai EVIDENTE doriti, ignorantilor? Ce alte dovezi? Astia arunca cu pietre in "lgbitisti globalisti"(evident e un casus belli, scopurile sunt altele, economice, putere, ura e.tn.ica / istorica, RAZBUNARE ). Se cred zei cu"Z"mare-ataca HOMOSEXUALll cu bombe cu fosfor alb, ca in SODOMA SI GOMORA
10
1
Rusia a atins nivelul maxim al SATANISMULUI. Rusia satanista (Z) a luat pe ea "hainele bisericesti", practic MOSCOVA UCIDE "in numele Lui Dumnezeu", ameninta omenirea cu APOCALIPSA BIBLICA - NUCLEARA (razboi mondial NUCLEAR). Si observati prea bine ca indivizii pro-rusi din AUR, dar si cei din SOS au luat imaginea ortodoxiei romanesti, sau chiar a ortodoxiei globale, fix precum UN LUP ar lua o HAINA DE OAIE pe el, incercand sa mane "turma de oi" (alegatorii romani in 2024) spre gura "LUPULUI ALFA" care cred ei ca ar fi "tsarul" Putin in Kremlin Moscova. Fix asta fac nemernicii din AUR, caci sunt fascisti, extremisti, nazisti si cum vreti voi sa-i mai numiti. NU EXAGERAM CU ABSOLUT NIMIC! NEVER AGAIN TREBUIE SA RAMANA NEVER AGAIN! Observam ca AUR- SOS, TRUMP, LE PEN, Giorgia Meloni, Viktor Orban, regimul nazist din Moscova (Z) si ceilalti "NAZISTI MODERNI" vor EXTERMlNAREA celor "altfel", celor LGBTQ pe care ii trateaza precum pe evrei in AL DOILEA RAZBOI MONDIAL. Trebuie sa oprim asta!
11
2
da lu Susuaca nu i ar sta bine la Brucsel sa zbiere acolo si sa ne lase pe noi in pace
3
2
Si este evident cine si de ce face sabotaj pentru Rusia, respectiv sabotaje la caile ferate din Romania, pentru a impiedica transporturile de cereale din Ucraina si nu numai. Sunt acesti "ultrasi" din UNITI SUB TRICOLOR, din NOII GOLANI, din NOUA DREAPTA, din AUR-SOS, acesti huligani pe care atat PSD, dar si FSN ii folosea ca pe mineri pentru deturnarea protestelor pasnice sau in alte scopuri. Astfel de grupari sunt un fel de WAGNER din Rusia care actioneaza in prezent in ROMANIA, nu numai impotriva ROMANIEI si a parcursului european al Romaniei in LUMEA LIBERA din UE si NATO, ci acesti indivizi militeaza pentru "ROEXIT', iesirea ROMANIEI din UE si NATO sub mirajul "conservatorismului ortodox" si minciuna"UNIREA ROMANIEI CU RUSIA pe criterii religioase - ortodoxe". Daca urmaresti firul de par invers, ajungi la capatana, ajungi la"capul rautatilor"si dupa cum bine o stim cu totii, toate drumurile duc LA MOSCOVA, de acolo vin tentaculele satanistilor pro-rusi antihristi"teroristi"din AUR
10
1
Practic, in traducere, anarhistii"ULTRAS"din galeriile echipelor de fotbal din Romania, dar in general ale lui DINAMO BUCURESTI, dar si cele ale CSA/FSB si nu numai, sunt "agenti rusi" care PROTEJEAZA PSD-ul mostenit de LIVIU DRAGNEA de la unchiul sau pseudo-generalul MARIN DRAGNEA (individ medaliat de Putin pentru"prietenie fata de RUSIA, Moscova si URSS in WWII, alaturi de care s-a intors cocotat pe tancurile rusinoasei divizii Tudor Vladimirescu, cot la cot cu sovieticii, dupa ce a fost buna vreme prizonier al URSS). Ca intr-un final sa mosteneasca FSN (Frontul Salvarii Nationale) de la moscovitul ILIESCU (scolit la Moscova si pe care URSS l-a pus drept"CONDUCERE MARIONETA"cand a capturat revolutia din 1989 si i-a executat pe sotii Ceausescu dupa ce acestia "nu mai raspundeau la apelul Moscovei", dar nici la cele ale Chinei). Huliganii lui George Simion din gruparea "UNITI SUB TRICOLOR", NOUA DREAPTA, NOII GOLANI si multi altii ca ei, inclusiv COMUNITATEA IDENTITARA sunt ca WAGNER!
12
2
Terhes s-a batut cu pumnii in piept(si inca o face) ca PANDEMlA nu existat, ca nu a existat virusul si ca totul e conspiratie. Ei bine, fix asta a facut si celalalt candidat AVRAM FITIU, care a manipulat si inca mai manipuleaza referitor la GRIPA PORCINCA, despre care spune tare si clar si se bate cu pumnii in piept, ca nu a exista, la fel cum nici COVID nu a existat, ci a fost doar"manipulare"ca sa-i inchida firmele de porci ale lui Liviu Dragnea, dupa cum declara. Informati-va din surse sigure, natarailor! In 2018 Avram Fitiu facea pe "influencerul" si manipula alti natarai ca nu exista GRIPA PORCINA, in timp ce tot in 2018, TERHES manipula ca "e photoshop", ca protestatarii pasnici erau de 5-10 ori mai putini si ca Liviu Dragnea si Carmen Dan nu au pus ultrasii lui George Simion si UNITI SUB TRICOLOR + galeria de huligani a baronilor locali PSD, adica a lui DINAMO BUCURESTI sa se bata cu jandarmii, ca sa fie alungati protestatarii pasnici din 10 august. Exact ca rusii la EUROMAIDAN!
12
2
Cine este avocata Georgiana Maria Teodorescu, "amanta cui este", cine este ea si ce o recomanda mai exact? Aparuta din neant, vrea sa reprezinte Romaina. Alt individ precum George Simion care in urma cu mai putin de 10 ani apare in galeria rapidului printre ultrasi, fix langa un banner rastist anti e.t.n.ia ROMA, individ membru fondator in gruparea COMUNITATEA IDENTITARA ROMANIA care si-a aratat "sprijinul" fata de extremistii fascisti din ZORII AURII din Grecia, care au fost scosi in afara legii si arestati in urma cu mai putin de 3 ani si alaturi de liderii carora(comunitatea identitara), a tinut George Simion discursuri in urma cu aproximativ o luna,de ziua drapelului, alaturi de alti "nationalisti" pro-rusi din Romania. George Simion s-a intalnit cu agenti FSB(ex-KGB) si GRU(ex-NKVD) fie in Moldova, fie in Ucraina, fie in Transnistria cand s-a dus cu banii stransi la concerte caritabile, pentru scoala cu predare in limba romana."PANA LA CAPAT"adica daca intri in hora cu FSB,"JOCI!"
11
1
Iar pe TERHES ce il "califica"? Cautati imagini cu TERHES in toale religioase, satana in sutana. Cautati siteul sau ortodoxinfo(punct)ro si veti observa ca este promovata STRICT PROPAGANDA RUSA anti-occidentala, anti-"globalisti lgbt", anti-UE si anti-NATO. Pe Terhes l-au facut "om mare" psdistii fesenisti ai lui Liviu Dragnea. La violentele din 10 august in care au fost agresati protestatarii pasnici din cauza INSTIGATORILOR lui George Simion si gruparile anarhiste fondate de el(din spatele AUR) precum UNITI SUB TRICOLOR(cei care se bat la meciurile echipei nationale, cei din cauza carora joaca nationala fara spectatori si rateaza calificari, jucand acasa cu stadionul inchis, adica ajutand adversarii, cei care afiseaza bannere rasiste sau pro-Putin, pro-Rusia, pro-Serbia putinista si asa mai departe). Cei din NOUA DREAPTA, NOII GOLANI, ACTIUNEA2012, MISCAREA LEGIONARA(in care baga bani Becali pentru "unirea cu RUSIA pe criterii religioase - pseudo-ortodoxo-KGB-iste via "Kiril").
11
1
Ce il califica pe Mugur Mihailescu (aka GARCEA aka LEANA PARTAG din VACANTA MARE)? Pai, cum ce? Chelia! Nu vedeti ca seamana extrem de mult cu Prigojin "Bucatarul lui Putin" si fondator al mercenarilor teroristi globali WAGNER? Se pot "scuza" apoi cand apar fotografiile cu Simion langa Prigojin aka Mugur M. Nu ati auzit de "FABRICA DE TROLI RUSI" din St. Petersburg prin care imprastie propaganda rusa trolii rusi precum RELU aka MEDICAMENTE aka DORU aka RISCU aka MlRELA-DE-LA-SCU-LA-RIE, SOSoaca, lOSEFlNA P.A.S.C.A.L ("agent rus", prezenta in fotografii si la violentele de la CAPITOLIU cu putinistii lui Trump, identificata ulterior in mai multe fotografii, cu sistemele de recunoastere faciala, in care individa aparea cu 2 sepci MAGA "m**e America Great Again" - rosie - ne.agra. Individa care acum imprastie la televiziuni romanesti PROPAGANDA RUSA, dar si in mediul online, prin alti troli de la SIMION sau cei din grupul putinistZ PRIETENII LUI PUTIN, prezent si la SOSoaca si la SIMION.
12
2
Dupa Ciulacu priministru daca am avea si-un presedinte Simion cred ca o sinucidearea in masa ar fi posibila!
3
2
Ce îl califica pe Mugur Mihăilescu?
4
2
Antivaccinisti, antisistem, escroci, oportunisti, nationalisti extremisti si cine stie ce alte surprize ca gradina e mare; o sa ne faca si o sa se faca de ras pe acolo; bine ca parlamentarii europeni nu au drept de initiativa legislativa ca cine stie ce aberatii emiteau
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407