REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

AUR pentru luptătorii constănţeni la Campionatul Naţional de Hand to Hand Fighting

AUR pentru luptătorii constănţeni la Campionatul Naţional de Hand to Hand Fighting

Replica API 5 iunie 2018 | 00:41 162

Asociaţia Sportivă „Black Wolves” Constanţa s-a întors acasă cu trei medalii de aur cucerite la Campionatul Naţional de Hand to Hand Fighting, desfăşurat la Slănic Moldova, în perioada 1-2 iunie a.c..

Cei trei luptători, Cristian Rusu, Adrian-Teodor Bădăluţă şi Adrian Voiculescu, care au urcat pe prima treaptă a podiumului, sunt legitimaţi la clubul de autoapărare şi kickbox de şase luni şi respectiv un an şi au concurat alături de sportivi veniţi aproape din toate colţurile ţării. „Ne-am pregătit intens pentru această competiţie şi sunt foarte mândru de rezultate mai ales că doi dintre ei vin la sala noastră de kickbox de puţin timp. Sunt nişte tineri foarte ambiţioşi şi muncitori cu care ne mândrim”, a declarat antrenorul Laurenţiu-Ionuţ Lazăr.

În cadrul festivităţilor de premiere a sportivilor, antrenorul Laurenţiu-Ionuţ Lazăr, preşedintele asociaţiei constănţene „Black Wolves” a fost numit oficial în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Hand to Hand Fighting. „Faptul că oraşul Constanţa are un reprezentant în conducerea Federaţiei Naţionale de Hand to Hand Fighting este un beneficiu enorm şi o şansă în plus adusă dezvoltării sportului de contact în acest oraş. Mulţumesc conducerii federaţiei pentru încrederea acordată şi, împreună, vom colabora aducând proiecte noi pe acest segment şi vom veni în sprijinul tinerilor sportivi talentaţi din Constanţa”, a declarat antrenorul Laurenţiu-Ionuţ Lazăr.

Un invitat special la festivitatea de premiere a fost campionul mondial Superkombat, Ionuţ Iftimoaie, originar din judeţul Bacău. Campionatul naţional a fost organizat de Federaţia Română de Hand to Hand Fighting, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Bacău şi al Primăriei oraşului Slănic Moldova.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272