REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Aurel PALADE, noul DIRECTOR interimar al TEATRULUI pentru Copii și Tineret Constanța

Aurel PALADE, noul DIRECTOR interimar al TEATRULUI pentru Copii și Tineret Constanța

Replica API 13 ianuarie 2021 | 23:11 3070

Aurel Palade, cadrul didactic la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius Constanța, a fost numit director interimar la Teatru pentru Copii și Tineret Constanța, din dispoziția președintelui CJC, MIhai Lupu.

Vă reamintim că fostul director Romică Stan a demisionat săptămâna trecută, miercuri 6 ianuarie a.c.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar fi bine daca l-ar zbura cineva si pe incompetentul de Simsensohn. A transformat Teatrul de Stat in atelier de workshop. Actori de valoare nu urca pe scena ca nu au loc de copiii adusi de la Bucuresti. Nu mai vorbesc de repertoriul actual, zero valoare.
0
0
Pentru Curiosul... Mare grija sa nu-ti musti limba cucoana, ca mori otravita. Atat venin mai rar! Zic "cucoana" ca din exprimare se vede ca esti femeie, ia-o ca pe un compliment ca tot din exprimare, cineva care va cunoaste colectivul isi da seama usor ca esti Clara. Nu va mai stresati ca nu citeste nimeni ce se scrie pe aici, nimeni in afara de voi, cei direct implicati. Asta e... Lica o sa faca ce vrea muschiu' lui de machidon, ca intotdeauna si voi o sa tremurati in fata lui.
5
0
Pt Curiosul.....habar nu ai ce vorbesti, domnul meu. Sa iti fie rusine ca arunci cu noroi in oameni pe care nu ii cunosti. Ceea ce se intampla acum la Teatrul pt copii e doar razbunarea lui Gherghilescu, fiindca el vrea sa detina puterea absoluta. Nu joaca in nici un spectacol dar e angajat ca actor si incaseaza un salariu decent. Asta de ce nu se spune ? Pacat.
8
1
Pe vremea lui Gherghilescu nu aveam nici scaunde in sala de spectacol.Incaseaza salariu ca actor si nu a jucat niciodata.Stan a renovat sala Nu ai cum sa compari pe Stan cu Gherghilescu .Gherghilescu cat a fost director nu a facut nimic . Mi-au fost directori amandoi dar nu am cum sa compar. Stan este un bun manager. Gherghilescu este bun la pahar ca asa bea toata ziua . LUPU esti varza.Oameni buni ii dai afara si ti toate leprele.
6
2
Pentru "Curiosul": Nu stiu cine e Palade sau Rosu, ce au montat si unde dar, fata mea a fost anul asta sa vada de trei ori un spectacol la teatrul de papusi si e adolescenta, clasa a 10-a. Ne-a facut curiosi si am mers si noi ultima oara sa vedem Alice in tara minunilor. Un spectacol EXTRAORDINAR!!! Cred ca un manager nu trebuie neaparat sa fie bun profesionist atata timp cat stie sa aduca oamenii potriviti pe posturile potrivite. Dupa cum te exprimi, e clar ca esti din domeniu, din gasca PNL-ista care vrea sa strice un lucru bun pentru a-si pune oamenii in functii. Rusine Mihai Lupu!
9
5
din curiozitate, am cautat cv-ul lui Plade pe net. Am avut o surpriza extrem de placuta sa constat ca a fost adus un profesionist. Nulitati erau fostul manager, Stan, care nu avea nimic comun cu domeniul si Rosu, o facatura de actor si autointitulat regizor, cu creatii furate de la altii... Bravo, Mihai Lupu!
7
10
Scrieti si ca nulitatea dan pindichi cum necum a ajuns sef de regiune la loterie
8
0
Mai exista acest testru? Credeam ca a disparut cum a disparut teatrul de revista ,,Fantasio'',cunoscut in toata tara pe vremuri!
6
4
O nulitate de regizor,ajunge sa conduca o institutie cultirala. Mihai Lupu te duce Gherghilescu cum vrea. Oricine era mai bun decat Palade. Un incompetent,pila lu Dana Vitcu. Urmeaza sa o puna pe Clara Chiuveleghian director adjunct. Crezi ca noi nu stim ca Lica vrea doar sa se razbune? Stan nu si-a dat demisia,a fost fortat de voi.
16
7
urmeaza si mihaela dragostea lui palaz, a avut grija scupra de ei,daia l-a dat pe securistul dragan george lui lupu, asta n-are mama, n-are tata....
14
1
Nu se mai termina
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272