REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Aurelian Chiţu (FC Viitorul) - Nu avem încă un ritm bun de joc, suferim la condiţia fizică

Aurelian Chiţu (FC Viitorul) - Nu avem încă un ritm bun de joc, suferim la condiţia fizică

Replica API 17 iunie 2020 | 22:28 1176

Fotbalistul echipei FC Viitorul, Aurelian Chiţu, a declarat că echipa sa nu este încă la nivelul de dinainte de pandemia de COVID-19, jucătorii suferind încă la capitolul condiţie fizică.

"Sperăm să jucăm cât putem de bine după perioada asta în care nu am jucat. Trebuie să continuăm la fel de bine, cum am făcut-o şi în meciul trecut de acasă, cu Iaşi. Sperăm să luăm cele trei puncte şi să stăm liniştiţi în celelalte meciuri. Nu avem încă un ritm bun de joc, suferim puţin la condiţia fizică dar aşa e la fotbal. Uşor-uşor o să ne revenim", a declarat Chiţu într-o conferinţă de presă.

Referitor la partida cu Chindia Târgovişte, din cadrul etapei a 4-a a play-out-ului, Chiţu a spus că echipa care va sta mai bine la capitolul condiţie fizică va câştiga: "Eu cred că va fi o partidă echilibrată, vor fi şi schimbări în echipă. Eu cred că cine va rezista mai bine fizic acela va câştiga, aici se va face diferenţa. Noi suntem pe primul loc din play-out, dar nu înseamnă că trebuie să stăm foarte liniştiţi, avem multe meciuri în faţă. Sperăm să jucăm bine, cei care vom intra în meciul cu Chindia şi să facem o figură frumoasă".

Jucătorul Paul Iacob consideră că întreaga echipă pregătită de Gheorghe Hagi mai are nevoie de câteva meciuri pentru a reveni la forma de dinainte de pandemie.

"Încă suntem în perioada de pregătire, avem nevoie de cât mai multe jocuri şi antrenamente, pentru că nu suntem obişnuiţi, este cea mai lungă perioadă de inactivitate şi vom avea nevoie de câteva meciuri să ne revenim la forma de dinainte de pandemie. Eu cred că va fi un meci echilibrat, pentru că şi în campionatul regulat a fost la fel, cred că va conta foarte mult partea fizică. Fiecare echipă trage să scoată cât mai multe puncte la fiecare meci şi noi încercăm să scoatem maximum", a declarat Iacob.

Partida Chindia Târgovişte - FC Viitorul, din cadrul etapei a 4-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 20:00, scrie agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468