REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Auto - F1: Lewis Hamilton va lua o decizie privind viitorul său înainte de luna august

Auto - F1: Lewis Hamilton va lua o decizie privind viitorul său înainte de luna august

Replica API 12 mai 2021 | 00:35 896

Pilotul britanic Lewis Hamilton, septuplu campion mondial de Formula 1, a anunţat după victoria de duminică, din Marele Premiu al Spaniei, că va lua o decizie înainte de vacanţa de vară, din luna august, privind prelungirea sau nu a contractului său cu echipa Mercedes, transmite DPA, citată de Agrepres.

Lewis Hamilton

''Nu vrem să grăbim nimic, dar cred că trebuie să fim rezonabili şi să începem discuţiile. Ar fi grozav să punem ceva la punct înainte de pauza din vară, aşa că atunci am putea avea o imagine clară a viitorului'', a declarat Hamilton, care atacă în acest an al optulea său titlu mondial.

Contractul campionului britanic pentru sezonul 2021 a fost convenit abia în luna februarie, dar Hamilton susţine că întârzierea nu a fost ceva planificat.

Pilotul britanic şi directorul echipei, Toto Wolff, au vrut să aştepte iniţial până când Hamilton îşi asigura al şaptelea titlu mondial, pentru a începe discuţiile. Dar apoi totul a fost amânat din cauză că Hamilton s-a infectat cu COVID-19. După ce sezonul s-a încheiat, Wolff a fost la rândul lui infectat.

''Nu mai vrem niciodată să se repete situaţia în care am fost în luna ianuarie, în februarie. Mi-a distrus toată iarna şi sunt sigur că nu i-a fost de ajutor nici lui Wolff. M-am simţit ca şi cum nu am avut o pauză'', a explicat Hamilton.

Britanicul pilotează din 2013 pentru Mercedes şi şase din cele şapte titluri mondiale sunt cucerite cu ajutorul echipei germane.

''Relaţia noastră e mai puternică de la an la an'', a adăugat Hamilton, care nu a dezvăluit cât de mult vrea să mai piloteze în Formula 1.

După primele patru curse ale sezonului, din cele 23 programate, pilotul britanic este lider în clasament, cu un avans de 14 puncte faţă de rivalul său, olandezul Max Verstappen (Red Bull).

Următoarea cursă, Marele Premiu al Monaco, are loc pe 23 mai la Monte Carlo.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218