REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Autobuzele nu au mai putut intra în stația din Tomis 3, din cauza mașinilor puse pe avarii

Autobuzele nu au mai putut intra în stația din Tomis 3, din cauza mașinilor puse pe avarii

Replica API 9 martie 2018 | 00:40 270

Că a fost ziua de 8 Martie și toată lumea a alergat după flori și alte cadouri, e de înțeles. Și faptul că traficul a fost aglomerat este de înțeles. Dar să ocupi stația de autobuz dintr-o zonă aglomerată, pentru că vrei tu să iei flori de acolo, asta nu mai e de înțeles, mai ales că ceva mai jos erau locuri de parcare libere. Și nu vorbim despre o singură mașină! În total, 3 sau 4 mașini erau parcate, joi seara, în stația autobuzului 102 din Tomis III, și toate erau cu luminile de avarie pornite. Există mai multe variante în cazul acelor șoferi: ori nu au înțeles care este rolul luminilor de avarie și că acestea se folosesc NUMAI atunci când mașina are o defecțiune, iar pentru asta îi invităm pe domnii de la Rutieră să le explice cum stau lucrurile, ori au primit moștenire vreo bucată de șosea și parchează unde vor mușchii lor, ori nu știu că este interzisă staționarea în stația de autobuz, ori au ignorat regulile de circulație și au sfidat pe toată lumea care aștepta să se urce în autobuzele sau microbuzele care erau nevoite să oprească în mijlocul arterei, pe banda din afara stației, fiindcă stația era ocupată de ”tigăile” lor, și din nou îi invităm pe reprezentanții Serviciului Rutier să mai treacă pe acolo din când în când pentru că sigur nu vor veni degeaba. Până atunci, hai să le explicăm că au parcat exact ca niște boi.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De parca ar intra autobuzele in alveole, hai ma ce dracu... Vorbiti ca sa nu adormiti
3
1
nu va mai certati orcum nu se va face nimic,problema nu este de acum .acolo sunt si statii si flori si pacanele si ......nu poti trece p trotuar,autobuzele opresc unde pot,microbuze claie peste gramada ,dar primarele viseaza la acvarii si sali polivalente
11
1
Pai bv lor, asta se intampla in tot orasul, si nu ieri de alaltaieri, pentru ca politia nu isi face treaba!Eu nu am mai vazut politie in oras de nu stiu cata vreme, ma gandesc ca s-au desfintat, sau ii tin sefii lor soferi pentru ei
11
0
Frumoasele adormite din politia rutiera sa fie pe teren sa-si faca treaba, sa nu mai frece menta in birouri in timpul programului. Daca soferilor le e lene sa gaseasca parcare regulamentara, atunci sa scoata banii. Civilizatia in cazul asta se face cu biciul.
8
1
multumim primariei pentru implicare. se va construi o mare parcare . in zona este o problema cu locurile de parcare
4
1
1. Prostanacii aia de la locala s-au autosesizat vreodata la cazurile clare prezentate aici sau pe pagina de fb Parchez ca un bou ? 2. NU am vazut vreodata sa dea bon de la o ghereta cu flori. Cred ca daca ii ceri, te alegi cu ceva injuraturi si palme. 3. Pt astia care lasa masina in drum fara justificare legala si pun avariile - au si ei dreptatea lor - au nevoie de cateva amenzi de 3-400 lei si se vor educa automat.
10
0
aceeasi situatie si in statiile autobuzului 44 de pe str. baba novac cu strazile dezrobirii si soveja. politia locala doarme, doarme...
7
1
politia locala are program de la 09 00 -16 00 ce se intampla in afara programului de lucru li se rupe pizda de viata ta.
8
2
amenda drastica pentru bolovani, mutat si cotetele din statie
10
1
Inchise gheretele alea infecte cu flori unde evaziunea e peste MAXIM !!!!
16
0
Oricum nu parcheaza in statie. Voi a_ti vazut cum circula intre benzi si cum parcheaza in satii soferii de pe autobuzele ratc... si numai dupa accea sa aveti pretentii sa li se dea prioritate.
7
4
Cum naibii ajung toate rablele ziaristi? Boschetarule cumpara-ti masina si dupa sa vedem cum o parchezi in unele zone ale orasului!
6
20
Pai unde sa parcheze ma oamenii masinile ca nu e nici un loc de parcare in tot tomis 3 u ala ! Sa si bage in cur toti stalpuletii aia gri cine i a pus pe trotuare
8
23
Unde-s cacatii aia de politai locali ? Oricum asa ceva vad in fiecare zi si nimeni nu sanctioneaza prostii astia care incurca traficul.
19
3
ce stire tare
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272