REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Autocar BURDUȘIT cu repatriați, în drum spre Techirghiol! VIDEO

Autocar BURDUȘIT cu repatriați, în drum spre Techirghiol! VIDEO

Replica API 4 aprilie 2020 | 23:30 12357

Ministerul de Externe continuă repatrierea românilor aflați în străinătate cu titlu temporar, nerezidenți, și care au fost afectați de măsurile adoptate de alte state în contextul gestionării epidemiei de COVID-19.

Astfel, un grup de 50 de români au fost îmbarcați de la aeroportul Otopeni către o destinație necunoscută încă, dar se pare ca aceasta ar fi Techirghiol. Aceștia sunt nemulțumiți de modul în care sunt transportați, practic nerespectându-se nici cea mai elementară normă de igienă. Cei mai mulți dintre ei sunt nevoiți să stea în picioare din cauza bagajelor.

Nemulțumirea este cu atât mai mare cu cât nu li s-a transmis unde or să fie duși și nici ce o să se întâmple cu ei. Peste toate acestea, polițiștii s-au purtat execrabil, înjurându-i când li s-au cerut explicații.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aha voi vorbiti
0
0
Ce treaba aveti voi cu ei ,ca doar ei este alegatorii dlui presedinte
3
2
Respect PNL.Cu PSD la guvernare in conditile astea eram cu ambele picioare in groapa
10
9
Dupa faza care a facut-o PNL prin prefect sa aduca molima in jud.C-ta se poate autodesfiinta lejer constantenii nu vor uita niciodata cine le-a facut rau!
8
5
Cand au pkecat nu s-au intrebat unde vor ajunge. Pe banii cui stau izolati, sunt transportati. Daca nu le convine sa plateasca
15
0
avem legi de cacat ar trebui sa-i bage la puscarie special amenjata pentru cei care devasteaza locurile unde sunt cazati si cei care umbla sa-i contamineze pe altii degeaba le da amenzi cate parasute care au fost amendate au platit amenzile
12
0
Au plecat ptr ca se traieste rau in Romania. Ca Pilat din Pont au plecat vorbind de rau Romania, sistemul de sanatate, saracia, lipsurile in general. Au plecat la "mai bine". Ok! Spuneau ca este o tara plina de gunoaie si faceau asta aruncand pe jos mucurile de tigara si ambalajele de la dulciuri si mancare. Au spus despre cei din tara numai lucruri urate. Acum se intorc acasa. Cu COVID cu tot. Nu este vina lor! Dar noi, ce vina avem?
22
4
PENTRU calatorul 5 apr 09:11 aveti mare dreptate ca sunt romani si trebuie sa vina in tara da sa se duca in judetele de unde sunt nu sa umple spitale din constanta cu infevtati si sa sufere constanteni fiecare judet sa isi asume de ce nui duce la SIBIU,CLUJ nu se laudau PNL cu primari lor,lotul asta sa ai duca pe malul lacului siutghiol ca sunt PNL care au pensiuni
12
4
Normal si corect ar fi fost sa se duca fiecare in judetul lui,nu sa fuga din izolare si sa ne dea virusul la tot judetul dar totul este legat de bani hotelurile de pe litoral sunt detinute tot de hotii de politicieni ca nu le mai ajunge trebuie sa faca bani si acum cand mor o gramada de oameni...
11
1
PREFECTULE, DA-TI DEMISIA!
20
1
in corturi la granita 3 zile la testare ,cei sanatosi la casele lor ,cei bolnavi in spital si nu in vacanta 14 zile sa cheltuiasca statul bani cu ei .
23
1
Cu ocazia pandemiei,strainii gonesc scursurile din tarile lor si e normal ca ele sa se intoarca in Romania. Diaspora romaneasca,adica cei care chiar sunt apreciati in strainatate,raman in marea majoritate acolo. Dupa ce trece perioada cu bolesnita,scursurile se vor intoarce la furat ,la cersit,la dezvoltat prostitutia si alte forme de exploatare a naivilor,tot in strainatate. Doar poate ca si strainii astia vor fi ceva mai schimbati in atitudine si vor nimici acolo la ei gunoaiele pe care noi nu suntem in stare sa le curatam. Un procent infim din cei intorsi in tara sunt oameni seriosi.
24
1
deal dreacu merg peste tot si infectez toti fraeri.. vin din spania.. am febra.. ma simt rau.. da decat sa ma duc sa iau virusi si bacteri in spital.. mai bn merg.. sa infectez pe cat mai multi.. k urasc natia asta de spurcati..
7
19
Cu un strat de namol, scapa de COVID !
11
2
Are perfecta dreptate Mihai de la 10.52. Tulpina PNL nu este decat o mutatie mult mai pericoloasa a temutului si vestitului virus USL. Doar ca intre timp tulpina PSD a devenit mai blanda iar cea a PNL a luat-o razna de tot. Votul va fi singurul tratament eficace. Altfel s-ar putea sa mai apara si alte mutatii periculoase din acest monstru. Numai de noi depinde acum.
16
13
Vin si vin
11
0
vin studentii de la Oxford si Cambridge.
25
3
vor sa faca din jud Constanta un fel de Lombardia, de ce-i trimite numai in jud Constanta? n-am auzit sa-i trimita si-n alte parti
34
2
Intre 2 rele, mai bine traiam cu Ciuma Rosie decat cu LuCOVID al 19-lea cel galben la fata. Ciuma tot mai avea tratament dar astia-s absolut mortali si la propriu si la figurat, fara leac. Vai de capul nostru cu asa conducatori pe cap...
26
16
In timpul asta multi prevad constanta ca unul din focarele de infectie. Ei tot vin, dar acolo afara aveau conditii medicale mai bune. La ce se asteptau aici? Ce facem cu cei care au distrus mobilierul din hoteluri care fug din carantina care au pretentii care nici nu se justifica profitand de situatie de la o tara saraca. Au votat si vor vota ce trebuie deci PNL si usr trebuie sa aiba grija de ei. Plus ca mor din cauza lor batranii votanti ai PSD care deja sunt bolnavi. "Buna" lovitura.
23
4
mai bine la gazare.
13
6
O mica corectie, repatrierea se face cu bani! Cu avioane Tarom iar biletul este destul de scump pt o singura persoana si doar un sens. Cazarea corect este gratuita!
9
6
dar eu nu mai am bani sa inchiriez o masina si sa ma kk pe mine ,asa ca am venit cu aveonu care i moca de la stat si o sa stau 2 saptamani la statiune pe banii fraierilor
19
2
Si bani pt scutul de la deveselu.sa ne apere de corona.banditilor.
9
2
Afara cu fundistii romani.
8
2
Se intorc stolurile de votanti ai PNL si USR. Hai cu Legerile anticipate!
26
13
propun un nou hashtag - puie M.N.L.
14
9
asupra constantenilor. dupa ce orban a trimis primul infestat cu covid la constanta, a urmat autocare cu romani din zona rosie. de ce nu-I duce la Sibiu. asa se razbuna pnl-ul pe administratia psd-ista de la constanta. dar si pe copnstanteni. lasati vrajeala usr-istilor de doi bani.
21
3
amice, ai uitat sa-ti iei pastilele de dimineata!!!
11
4
Ura lor ,ura pesedistilor fata de diaspora romaneasca se revarsa asupra lor, de data asta ,pe toate canalele media.Se vede si din comentariile de mai jos.Dragi romani, aflati acum in situatie dificila,PSD va URASTE.CITITI COMENTARIILE DE MAI JOS.PSD se razbuna.PSD va uraste pentru ca ati refuzat sa cotizati la pensiile lor nesimtite ,pentru ca ati refuzat sa-i slugariti sau sa le cereti indurare..Va veni si vremea socotelilor noastre cu acest partid toxic,extremist,antiromanesc si antieuropean.Cat de curand.
16
27
Gresesti ma,a importa inseamna sa aduci in tara ceva care nu este al tau ori oameni astia care vin in Romania se reintorc in tara lor,este adevarat majoritatea dintre ei nu au plecat din Romani pentru ca sa munceasca in strainatate mai sunt si dastia care din cauza crizei si-au pirdut locul de munca si se intorc in Romania dar mai putini si din pacate sunt bagati de prosti din tara la gramada cu hoti,pesti,curvele si alte specimene dastea de care tarile europene i-au scapat pe romani pentru un timp.
14
3
Transportati cu autobuze urbane ce nu au cala de bagaje si transportati de primaria Bucuresti ca sa scape de ei aruncand pisica la Constanta
17
1
muie pnl,muie javranis .
21
7
Cu ei si spatele lor
4
5
pai asa carantina si izolarea in c-ta nu se vor termina niciodata,cap de pluta iohanus si guvernul lui de nenorociti importa in continuare infecti si ii aduce in c-ta,muiepenele
20
3
Aveti destule hoteluri in zona litoralului, trebuie sa fiti doar cu omenie si sa-i cazati acolo!Doar 14 zile si vor pleca acasa sau la spital, in functie de diagnostic! Sunt romani, si buni si rai, si platitori de taxe si neplatitori,tara asta Romania trebuie sa aiba grija de toti romanii! Ati vazut vreun patron care sa spuna ca plateste de buna voie impozitele si taxele la bugetul de stat? Si statul asta Romania de unde sa dea la toti daca nimeni nu -si plateste datoriile???
12
15
VIN CIORILE SI CURVELE ACASA
34
2
Vin acasa....e simplu! Vin navigatori, care au incheiat contractul, in oameni care au ramas fara munca dar care munceau legal si vin hotii, prostituatele, cersetorii care nu mai au unde sa stea pe strada, deci nici ce sa manance! Astia nu stiu ce or face ca nici aici nu e voie pe strada! Dar vor risca si vor fura in final!
29
0
inchideti dreq granitele ptr tigani!nu ne.au trebuit,nu ne trebuie si nici ju ne vor trebui vreodata deseurile astea umane!sa stea de unde au venit!
43
0
Cel mai slab prefect al tuturor timpurilor , un idiot care si a facut repede niste cursuri sa sa paota sa il numeasca prefect , DEMISIA poponarule
42
4
Ai venit pe jos pana pe otopeni? Cate avioane si mijloace de transport ai schimbat?Avioanele si aeroporturile sunt incubatoare de virusi.. stati in plm in carantina. "Multumim" niculescule si celorlalti din guvern pt cadoul in bani facut lui mazare si pt infectia adusa in judet. Retarzilor!
53
2
Nemultumiti ca-i injura politistii, ii injura de pomana. Dar de ce nu spui ba ce fac ghiorlele astea , cum injura ei , cum scuipa, nu-i vedem la tv. ce caractere de 2 lei au. tb. cateva bulane , ca in SUA si alte tari. La noi interlopii, tiganii, traficantii sant tratati ca imparati. Si eu ii injur, ca sant lichele, paraziti, cersetori care au infectat toata tara.Au fost si cateva ex. de nemernici din tara care au mintit, militianul ordinar cu amanta lui. Dar astea se puteau tine sub control. Dar cand vine milioane de nomazi , cum mai stapanesti epidemia. Imposibil.
57
2
romanii contra romanilor
22
10
sunt in 44 cumva, care merge vara la navodari,,
6
6
Acum ii aduc pe sest.Tot pe litoral ii aduc,doar ca nu mai fac public acest lucru,dupa ce au vazut reactiile!
44
3
In acel autocar este si tatal Meu , care este NAVIGATOR ! Eu va inteleg problemele cu virusul si cu diaspora , dar lumea mai si munceste !
40
16
Ce plm vor? Limuzina la aeroport? Autobuz si carantina. Taxe au platit?
59
6
De ce venim? Nenorocitule! Vin din voiaj de pe mare nu am avut contac nici cu o furnica si ma pune in caranina
36
33
Autobuze puse la dispozitie de primaria Bucuresti. Asta e , atata s-a putut....privatii cu autocare probabil ca nu au dorit sa transporte asa ceva !
40
1
va meritati soarta
26
10
Pentru toti cretinii . Sunt oameni , nu navigatori , nu diaspora , nu capsunari . Cine dracu a pomenit sa mergi cu autobuzul de la Bucuresti la Constanta in picioare .
28
26
Idiotul asta de prefect , sluga nenorocita , a acceptat sa fie adusi in carantina , la Constanta , o gramada de repatriati. De asta acum orasul nostru este considerat focar, spitalul municipal e plin iar cadrele medicale si noi suntem expusi. Nu-i vorba, oamenii reveniti in tara trebuie sa fie in carantina, dar fiecare sa fie dus in localitatea de domiciliu.Asa , la noi sunt sute iar in alte parti doar 2-3.Asa-i cand ai in posturi de conducere idioti si pupincuristi.
68
4
In acel autobuz nu sunt numai diaspora.. sunt si navigatori, care nu au nici o vina ca i-au trimis acasa. De ce trebuie sa sufere toti cand se puteau face niste trieri de la bucuresti din aeroport. Avem un stat care ne baga in boala asta fortat!!!
49
13
Dusi direct in Marea Neagra, scapa cine site sa inoate, cine nu, adio diaspora, am votat si ne-am kkt pe noi cand am ajuns in landul Iohannisburg.
40
22
diasporaaa
34
11
Stiau ca vor sta in carantina. Este o situatie speciala. Nu avem posibilitati. Daca sunteti pretentiosi de ce ati venit?
64
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102