REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Autocar plin cu ucraineni, „decapotat” de limitatorul de înălțime, în Năvodari. Video

Autocar plin cu ucraineni, „decapotat” de limitatorul de înălțime, în Năvodari. Video

A.V., A.F. 29 august 2023 | 00:00 12974

Un autocar în care se aflau 45 de pasageri ucraineni a lovit un limitator de înălțime la trecerea pe sub un pod, în Năvodari. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 28 august a.c., la Năvodari, pe strada Nuferilor, fiind activat și Planul Roșu de Intervenție. Autocarul plecase din Constanța spre Odessa dar din cauza GPS-ului, șoferul a fost dus greșit, astfel întâmplându-se nefericitul accident. În urma evenimentului, 15 persoane au fost rănite, 8 dintre acestea fiind transportate la spital.

Autocar plin cu ucraineni, „decapotat” de limitatorul de inaltime, in Navodari. Video

Un autocar în care se aflau 45 de ucraineni a intrat într-un limitator de înălțime la Năvodari. Evenimentul a avut loc în cursul serii de luni, 28 august a.c., în jurul ora 21:00.

Autocar plin cu ucraineni, „decapotat” de limitatorul de inaltime, in Navodari. Video

Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Autocar plin cu ucraineni, „decapotat” de limitatorul de inaltime, in Navodari. Video

La fața locului, echipajele operative au intervenit cu o autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, 3 ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 3 ambulanțe SAJ. 

Autocar plin cu ucraineni, „decapotat” de limitatorul de inaltime, in Navodari. Video

Update: Până la acest moment, 10 persoane sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale alocate la caz.

Autocar plin cu ucraineni, „decapotat” de limitatorul de inaltime, in Navodari. Video

.

Autocar plin cu ucraineni, „decapotat” de limitatorul de inaltime, in Navodari. Video

Update: În prezent sunt la fața locului 3 autospeciale de transport personal și victime multiple, 6 autospeciale SMURD B, un echipaj SMURD C, 6 autospeciale SAJ, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Stația Midia.

Autocar plin cu ucraineni, „decapotat” de limitatorul de inaltime, in Navodari. Video

.

Autocar plin cu ucraineni, „decapotat” de limitatorul de inaltime, in Navodari. Video

Update: Potrivit ultimelor date, 15 persoane au fost rănite, dintre care 2 minori, 8 victime fiind transportate deja la spital.

Autocar plin cu ucraineni, „decapotat” de limitatorul de inaltime, in Navodari. Video

Update: Restul pasagerilor aflați în autocar și-au continuat călătoria spre Ucraina.  În jurul orei 22:46 a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție.

Ce spune IPJ Constanța:

,,Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați, la data de 28 august a.c., în jurul orei 21.00, cu privire la faptul că, pe strada Nuferilor, din orașul Năvodari, s-a produs un accident rutier.

Din primele informații rezultă că un autocar, în care s-ar fi aflat 40 de persoane, ar fi lovit limitatorul de înălțime al unui pod, iar 8 persoane ar fi fost rănite ușor.

Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța a fost activat planul alb. După evaluarea medicală la locul intervenției au fost identificate 15 victime de cod galben și verde la care se acordă îngrijiri medicale.

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

O femeie translator, care ajută la dialogul dintre victime și oamenii legi, a declarat faptul că șoferul ar fi fost încurcat de GPS și nu a observat la timp limitatorul de înălțime. Autocarul se îndrepta către Odessa.

Video:

Restul pasagerilor și-au continuat drumul către Ucraina.

Video cu declarațiile reprezentanților ISU Dobrogea:

Update: Autocarul a fost luat de la locul accidentului.

Video:

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța

„Ca urmare a accidentului rutier din data de 28 august a.c., de pe strada Nuferilor din orașul Năvodari, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:
La data de 28 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Nuferilor, din orașul Năvodari, s-a produs un accident rutier.
În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că un bărbat, de 41 de ani, ar fi condus un autocar, în care se aflau 39 de persoane, și ar fi acroșat partea superioară a unui limitator de înălțime, care era presemnalizat corespunzător, cu indicator rutier.
În urma accidentului, au fost răniți ușor 8 pasageri, care au fost transportați la spital, unde au rămas internați. 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urcatul profesionist pe cadavre mai ales propri il fac astia poporul care accepta ca opozitia politica sa fie indepartata din parlament si preotii crestini arestati in timp ce la ei in tara infloresc biolaboratoare,tot BigPharma are sediul acolo indiferent de compania producatoare.O tara corupta pana in maduva cu mari probleme agravate din 2014 printr-o lovitura de stat.
4
0
s**i ca n-ai inteles nimic nici aluzia nici realitatea
0
0
Mai putin destept/ pregatit/ învățat e fiu/ fiica lui ma-ta cu cratima
4
1
Mulțumesc de coment a sost foarte inteligent si gramatical totodată, nu înțeleg ce e tipic romanesc , ca scriem pe o tastatura unde n e langa m sau ce?
2
1
Tran-vai de el asta de mai jos,mare p***t!Tipic romanesc
2
2
Multe comentarii aiurea in tranvai...oamenii indiferent de nație au avut un accident, cum au avut si r*mânii nostrii prin alte tari cu autocarul.Restul e can can de urcat pe cadavre gen # si salvati si jos coruptia.Sunt probleme multiple generate de cei care ne-au condus si mai conduc inca din 89 incoace in raport cu Ucraina....nu e vina bietilor oameni pasageri
3
3
Putin nu greseste deloc cand va face nazisti! Puneti mana si cititi documentele desecretizate de rusi ca sa iti amintesti ce courve de oameni si ce barbari salbatici ati fost in al doilea razboi mondial! Pe langa voi, nemtii au fost niste mielusei inocenti! Si inca ceva. De ce nu esti la tine in tara sa-ti aperi patria?
13
1
Yeah right...we are "envious" because BURISMA happened in your country and not in ours . Listen... you supposed to feel "shocked "back in 2014 when Lindsay Graham and the other freaks including McCain " Coup d'Etat " your already corrupted country.How about that "Quid Quo Pro Joe" and the Ex Ukraine General Prosecutor situation?"If your Gen Prosecutor is not fired by X O'clock you're not gettin' the Billion Dollars?Well, guess what" Jo e "Crooked" B i den by the time he was Hussein's( Barry "Renegade"Obama) VP ,just in case you forgot his words and this is just the tip of the iceberg and I'm sure that you know exactly what I mean by that.So...with that been said I want you to enjoy your way to privileged visa for my country and Europe but have in mind that we "skipped" the "checking money " part as we "skipped" the "patriotic side" of things ...by the way Why you're not on the frontline fighting for "democracy " that's already gone ?How about the religious rights of the people?
7
0
I read the comments and I'm shocked, among the Romanians there are such stupid and envious freaks
2
16
Alexandre, mai ușor cu ,,fasciștii și nesimțire”. V-am primit la noi acasă, și acum ne și catalogați! Voi nu aveti pic de educație și decenta? Stați in r*mânia pe banii contribuabililor, și aveti tupeul sa ne jigniți? Plecați in țara voastră, acolo unde se face plaje la ștrand. Huzurit pe ajutoarele noastre și va Imaginați ca santem servitorii voștri? In toată perioada de conflict am văzut maxim 10-11 cetățeni trecuți de 65-70 de ani, restul pana la cca 150-170 , erau in floarea vârstei care se perinda pe șoselele din r*mânia cu mașini scumpe!! Dacă nu va place r*mânia și nu-i suportați pe romani , puteți pleca unde vreți.
14
0
MIAS PWLA IN RASA LOR DA HAHOLY SLINOSI SI SPURKATI!!
13
6
Bine subliniat patriotu! Sunt de acord cu tine
7
0
Sa se faca ancheta privind autorizatia de constructie pentru acel limitator pentru ca sotia celui care a initiat acest proiect este sigur din familie de putinisti.Sa trimitem niste bani/curent electric/ajutoare ca nu mai ai loc pe la piscine prin Kiev si e nevoie de bani pentru instalatia de filtrare.Plange si actorul de la Television sau TELL A VISION ca nu mai are bani de coca si nu mai poate exprima VIZIUNEA FRICII si A DISTRUGERII MONDIALE.Acum este momentul pentru ROMANIA sa mai primeasca 500 de mii de "Bandera's people "si sa le ofere case si bani de la guvern cat n-au primit romanii in 32 de ani.De ce?Pentru ca "Desteapta-te "
8
4
Cei care au construit podul cat si cei care au stabilit ruta sunt finii lui Putin
3
10
A murit un om in bucuresti din cauza asta si autoritatile nu fac decat dovada ca sunt intr-un asemenea hal de nesimtire si cretinism incat nu au facut nimic in restul tarii; din magarie si zgarcenie; de ce nu s-au inlocuit imediat limitatoarele de rigide de otel din toata tara cu limitatoare fragile sau cumva elastice care sa nu distruga masinile ci sa se deformeze ele ?
4
10
Am uitat sa mentionez, era plin tot cu marfa umana de Ucraina. Niste jeguri.
9
9
Am prins odata un autocar d-asta (LikeABus) in fata mea, pe drumul Tulcea - Constanta. Mergea cu o viteza de nedescris, in special in localitati. Era noapte si ploua torential. Nicio sansa sa te tii dupa el.
13
4
Multa mwe cu kkt ucraina
18
9
Pacat ca nu i-a decapotat si pe pasageri
13
10
Prin Ucraina parca isi luase permis de conducere si Florinel de la FCSB!
10
3
Mulțumesc la voi r*mâni, credeam că chiar sunteți cu NATO hai că s-ar putea să vă iert..
14
4
Poți să-mi spui să plec, poți să mă insulți. Este ușor să fii fascist și să dai vina pe ucraineni pentru problemele tale, este greu să îți asumi responsabilitatea pentru țara ta și să vezi adevăratele probleme. Văd cum se fură bani pentru a repara drumurile din țara ta. Multe drumuri din r*mânia sunt nesigure și această știre este despre unul dintre aceste locuri. Nu dați vina pe șofer din cauza naționalității sale. Fascismul nu este la modă acum.
11
24
au vrut aer conditionat, si lau avut,soferul putea sa ...intre din neatentie oriunde!
13
5
doamne cat vorbeste femeia aia , sa te fereasca dumnezeu de o asemenea cicalitoare :))))
9
4
Soferul autocarului,profesionist cacai din asta traieste,ia salariu si ar trebui sa fie un model pentru restul soferilor amatori,a dat dovada ca e cam berbec. Daca GPS-ul vietii te duce in marginea prapastiei,ce faci?
14
4
Imbecil sofer! Nu s-a lasat pana nu a decopertat intreg autocarul! Cat de bou sa fii ca sofer si sa nu-ti pui nici o intrebare cand vrei sa treci cu o namila de masina pe sub un limitator de inaltime? Iar boul de Alexandru este liber sa plece! Nu te-a chemat nimeni in Romania!
18
6
Autocar plin cu dezerori, turisti de lux pe banii prostilor de europeni! Un fel de invadatori! Din cate stiu, in urss erau vazuti ca rromii in europa!
22
7
GPS ul a vrut sa-l scoata pe la sibioara , drumul cel mai scurt. aici e vina soferului ca nu a vazut bariera de inaltime.
12
2
Du-te-n măta la tine în țară, dacă nu îți place la noi!
24
2
De ce mergeau ucrainiezii la Odessa? Odessa e un oras rusesc acum. O sa ramanem cu toti ucrainiezii in Romania pentru ca teritoriul fostei republici sovietice Ucraina va fi cucerit de Rusia. Eu zic sa dam o lege prin care sa i obligam sa invete limba romana si sa scoatem limba ucrainieza in afara legii asa cum au facut si ei. Si astept sa se puna limitatoare de viteza pe toate strazile. Daca au scapat de rusi in Republica Sovietica Ucraina sunt sigur ca nu vor scapa de limitatoarele de viteza in Romania. Astea stau pe loc, nemiscate, pana teece un autovehicul cu ucrainiezi prin apropiere. In momentul ala, brusc, sar in fata autovehiculului si pac, IMPACTUL. Apoi spital si crematoriu. Parca se simte din ce in ce mai mult miros de ucrainiez in aer.
22
17
Pacat ca au scapat, mi-ar fi plscut sa aud ca toti au ars de vii....huooo
13
26
la cum arata, autocarul poate fi inchiriat de catre primaria Constanta pentru tururi turistice ale unui oras bombardat.
27
1
in razboi cand gasesti o casa nu scupi in ea ....pentru alexandru ...vitalii...etc. BTW cine o pllati pentru reparatia infrastructurii afectate sau ingrijirea pacientilor?
20
3
Lasati ucrainiencele sa vina la mine
14
1
detacapabil. berberita etc
5
2
Întotdeauna de rău vorbesc doar prostii !!!!!
9
11
Sa va bag multa mwie de g***i borati si makidoni nespalati , daca erati voi in locul lor scursuri umane ? Un popor j***s plin de dobitoci si de zdrente obosite care mananca kkt aiurea , mergeti la ei sa va fluiere rachetele pe la ureche si mai comentati dupa
14
30
Cei care îi ceartă pe șoferii ucraineni, de ce sunt drumurile voastre atât de neîntreținute? De ce nu există elemente reflectorizante pe structura de beton în care s-a izbit autobuzul? De ce nu există cultură pe drumuri? Ne urâți pe noi, ucrainenii, dar nu vă respectați nici măcar pe voi înșivă!
21
37
Test
6
4
Nu circulau autobuzele înainte de război și oamenii nu făceau greșeli? De unde ura și furia? Fiecare are motive diferite pentru a nu merge la război. principalul lucru este că toată lumea este în viață, indiferent de naționalitate.
21
17
Pacatele lui zelesky
16
24
cărați-vă acasă la voi și luptați pentru țara voastră băi dezertorilor!
50
20
Le doresc tuturor celor care vorbesc de rău despre ucraineni să experimenteze războiul. Oameni proști.
22
50
GPS-ul l-a scos pe varianta ocolitoare a localitatii Lumina...a folosit varianta cea mai scurta catre Isaccea ! Daca folosea GPS adecvat gabaritului lui nu ajungea in situatia asta , chiar si asa....cu mai multa atentie si responsabilitate soferul ar fi putut evita dezastrul , limitatorul ala se vede de la Posta !
32
3
Era plin cu ucrainience, nu cu ucrainieni.
20
3
Constanta a devenit noul vaslui
42
5
Îmi plac comentariile stupide ale r*mânilor proști arati doar parerea ta stupida si nimic mai mult
15
49
Smecherii au dezertat,unii se plimba iar alții sunt pe front la razboi
55
21
Prostii astia au fugit de razboi prea repede si nu au mai vazut limitatoru, soferul sigur era pe vodka clasic...
41
37

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212