REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Autopsie de urgență pentru femeia ucisă de câini

Autopsie de urgență pentru femeia ucisă de câini

Valentina CAMARA 22 ianuarie 2023 | 10:50 1081

Ancheta continuă în cazul femeii ucise de câini în sectorul 6 din Capitală! Martorii au fost duși la audieri, iar anchetatorii au cerut urgentarea autopsiei. În același timp, autoritățile responsabile de terenul din zona Lacul Morii, acolo unde a avut loc tragedia, pasează vina de la unii la alții.

Autopsie de urgenta pentru femeia ucisa de cainiAna Oros Daraban

Ana Oros Daraban a avut parte, la 43 de ani, de o moarte cumplită, atacată de câini pe un teren viran, iar un martor le-a descris poliţiştilor acele momente de coşmar. Bărbatul ieşise şi el să se antreneze şi a văzut-o pe femeie cum alerga pe dig şi chiar a trecut pe lângă el. La întoarcere spre casă a zărit cum ea scurtează drumul peste câmp şi este înconjurată de maidanezi. Omul a alergat într-un suflet să o ajute, însă, nu a mai apucat.

Potrivit surselor din anchetă, câinii au muşcat-o de atâtea ori încât criminaliştii nu au reuşit, la prima vedere, să numere leziunile. Cele mai grave păreau să fie rănile de la picioare, cu sângerări masive.

Culmea e că anul trecut, în aprilie, Ana a trecut prin aceeaşi nenorocire şi a scăpat cu viaţă la limită.

După acest episod, a suferit mai multe intervenţii chirurgicale ca să-şi revină. Avea muşcături adânci la nivelul picioarelor, mâinilor şi al scalpului. După nouă luni grele de recuperare a reuşit să-şi revină şi să-şi reia, treptat, vechile pasiuni. Cu entuziasm, se implica în proiecte de protejare a naturii, făcea drumeţii pe munte şi participa la maratoane, potrivit realitatea.net .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce Nu a fost atenta Ana Oros Dabaran pe unde merge? De ce a mers pe aceel LOC ca sa o pape de vie Maidanezi Caini? Ne atentia ei a costat-o viata!! Odihneasca-se in pace!! In Rai!! Aceei Caini Maidanezi cu ochi rosii trebuie prinsi de Protectia animalelor si sa ii eutanasieze si sa le vindece ochi umflati rosii si sa ii duca in Centre de Caini!! Si sa ramana acolo!!
1
0
Inpuscati toti maidanezii.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212