REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Autorii scandalului cu topoare și leviere, băgați la ‘mititica’

Autorii scandalului cu topoare și leviere, băgați la ‘mititica’

Replica API 5 iulie 2022 | 21:43 1801

Ismail Samir și Ismail Samet au fost condamnați la 4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Sentința a fost dată pe 1 iulie 2022, de Tribunalul Constanța și nu este definitivă. Cei doi sunt acuzați că pe fondul unui conflict mai vechi, au aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele dar şi cu obiecte contondente (levier, topor) unui alt bărbat, pe raza localităţii Făurei, comuna Băneasa, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat 100 – 110 zile de îngrijiri medicale, punându-i viaţa în primejdie.

Inițial, ancheta a fost declanșată cu privire la infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Mai exact, în data de 12.10.2020, ora 8.00, lucrătorii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Băneasa au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost agresată fizic. Ulterior, prin ordonanţa din 15.10.2020 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, s-a dispus declinarea cauzei în vederea soluționării în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalului Constanţa spre competentă soluţionare, întrucât rezultau indicii cu privire la săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor. Potrivit informațiilor noastre, pe 12 octombrie, pe fondul unui conflict mai vechi, mai multe persoane, între care și Ismail Samir și Ismail Amet, au aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele dar şi cu obiecte contondente (levier, topor) unui alt bărbat, pe raza localităţii Făurei, comuna Băneasa, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat 100 – 110 zile de îngrijiri medicale, punându-i viaţa în primejdie.

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au constatat că pe fondul unei stări conflictuale anterioare, inculpaţii au aplicat multiple lovituri cu pumnii şi picioarele dar şi cu obiecte contondente persoanei vătămate punându-i viaţa în primejdie prin pneumotorax stâng consecutiv unor multiple fracturi costale, ce a necesitat drenaj pleural şi prin anemie acută consecutivă unor multiple fracturi de oase lungi, gambă bilateral şi femur drept). Din această cauză, se constată că se impune aplicarea faţă de aceștia a unor pedepse juste, astfel încât să corespundă unui tratament penal corespunzător, adecvat pericolului social al faptei și persoanei făptuitorului, apt să-și realizeze, cu maximă eficiență, finalitatea educativ-preventivă. Pentru aceste considerente, cei doi inculpați au fost condamnat la 4 ani de închisoare. Sentința nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Four years for murder, plm. Only in Romania can a murderer receive such a low sentence
1
0
Clanul boroilor de la navodari, sa vedeti acolo ce fac unii dintre angajati cu statut special, Ababei, Ploesteanu, Stanciu
1
0
Justitia GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT.
0
0
Cum adica 4 ani pentru omor. Sictir justitie.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102