REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Autoritatea Navală Română face afaceri cu primarul Silviu Rahău, din Crișan

Autoritatea Navală Română face afaceri cu primarul Silviu Rahău, din Crișan

Andreea VREJOIU 31 martie 2023 | 00:00 3651

Autoritatea Navală Română (ANR) intenționează să achiziționeze serviciul de revizie tehnică pentru 3 nave. În acest sens a fost lansată o procedură de achiziție directă, iar oferta societății Pronautica SRL, deținută de primarul comunei Crișan, Rahău Silviu Florin, pare să întrunească toate cerințele autorității contractante. Valoarea estimată pentru revizia tehnică a navelor este de 10.723,38 de lei, aproximativ 2.167,17 euro. Rămâne de văzut dacă firma deținută de primarul comunei Crișan, județul Tulcea, va accepta oferta Autorității Navale Române, termenul de răspuns fiind 31 martie 2023, ora 17:00. În cazul în care firma nu va furniza niciun răspuns până la data amintită anterior, procesul de achiziție se va închide, aceasta fiind declarată neatribuită.

Autoritatea Navala Romana face afaceri cu primarul Silviu Rahau, din CrisanAutoritatea Navală Română

Mai multe nave ale Autorității Navale Române urmează să fie supuse procesului de revizie tehnică, motiv pentru care autoritatea a lansat o procedură de achiziție directă. Oferta societății Pronautica SRL pare să fi fost cea mai atractivă, motiv pentru care a și fost aleasă. Rămâne de văzut dacă firma deținută de primarul comunei Crișan, județul Tulcea, va accepta oferta Autorității Navale Române, termenul de răspuns fiind 31 martie 2023, ora 17:00. În cazul în care firma nu va furniza niciun răspuns până la data amintită anterior, procesul de achiziție se va închide, aceasta fiind declarată neatribuită.

Autoritatea Navala Romana face afaceri cu primarul Silviu Rahau, din CrisanDetalii despre achiziție

Achiziția prevede serviciul de revizie tehnică pentru 3 nave, dotate cu motoare Volvo D3, 170 de cai putere. Serviciul prevede ridicarea/lansarea de la/la apă, tractate la/de la service, înlocuit ulei transmisie, ulei motor, filtra ulei, filtru aer, filtru carter și element filtrant. Ambarcațiunile ar urma să fie predate la apă în urma probelor de funcționare și a semnării procesului verbal de recepție. Valoarea estimată a contractului este de 10.723,38 de lei, adică aproximativ 2.167,17 euro.

Autoritatea Navala Romana face afaceri cu primarul Silviu Rahau, din CrisanRahău Silviu Florin

Pronautica SRL, deținută de primarul din Crișan

Societatea Pronautica SRL, înființată în anul 2005, din Tulcea, este deținută de Rahău Silviu Florin, primarul ales în 2020 al comunei Crișan. Aceasta a raportat în anul 2021 o cifră de afaceri de 8.962.234 de lei, un profit net de 190.379 de lei, datorii de 7.112.214 de lei, dar și 23 de angajați. De asemenea, conform declarației de interese a primarului, acesta apare asociat și în cadrul societății Pronautic Boats SRL.

 

Autoritatea Navala Romana face afaceri cu primarul Silviu Rahau, din CrisanDeclarație de interese

Și Serviciul de Ambulanță Tulcea a colaborat cu primarul comunei Crișan, achiziționând servicii de întreținere, reparație și revizii tehnice periodice ale ambarcațiunilor din dotarea Serviciului de Ambulanță Tulcea - acord cadru 24 luni.
 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Tare rau asta frate ! Trebuie update la ......................................... preturi ! Apropos, de acolo se cere intr-una examene de brevete de condus barci dar in luna august, in plina vare de ce nu se tine ? Intrebare de 100 puncte.Au postat pe rna.ro programare sesiuni CAA.
15
1
A scapat ea de povestea Pavilionul dar sunt destule probe care să o incrimineze pentru luare de mită.Ii sunt numărate lunitele pana la momentul acela,stie ea,dna,parchet, gen Nutica Udrea deget la nas..
1
0
DOAR ATAT PENTRU ANGAJARE LA ANR ??? BAAAAAAAI, STRICATI PIATA BAAAAAAAAI !!! MERGETI LA RECICLARE LA BARONUL DE LA GIURGIU SA VA ACTUALIZATI SI LA PRETURI,
20
0
Putregai si iar putregai...Intre 4 mii si 6 mii de coco, șpagă la concursul de angajare .Vai de p**La voastră, cand v-o salta DNA-ul, in frunte cu Manu c*r de fier.
6
0
Yes man ! Completez pentru Nu contează de mai jos ca si Oligarhul este singurul baron local al ANR care este preocupat doar de permise de barca. Restul nu conteaza.
26
0
Dumitrache este singurul director general de la ANR care face controale PSC. Nu-i mai ajunge, mulge de peste tot. Nevasta-sa e sefa spagilor din UMC p***a acolo navigatie sau alte specialitati cand ea habar n-are pe ce lume este. Autoritatea a ajuns o institutie de escroci. Examene pe spagi, PSC, poluare. Stie toata lumea, ce ne miram atat. A rezistat atat pentru ca imparte peste tot. PNL stie. Bravo PNL!
14
2
Au inceput comentariile spargatorilor de seminte cu brevete de electricieni sau fara brevete, niste habarnisti care tind la functii de director. Vai de mama acestei institutii pe mainile cui ajunge. Numai ticalosi peste tot.
9
2
Ehehee, asta este contract, 2100 €.. ati scazut rau manopera.. eheheheee pac-pac.. poate doar de nivelul lui Sincan si Mosteanu.. fratele vostru o ardea pe milionashe la remorchere, autorizari, achizitii.. ma dezamagiti rau..Piticule barbos ai muscat mana care te-a butonat 3 ani dar am eu grija sa te torn si eu pe tine la Dana cum am facut cu Pilat
13
0
La astea si la brevete de condus barci oligarhul se pricepe cel mai bine. Asta al nostru este mic copil.
19
1
Pai frate am invatat de la baronul sef spagar de la giurgiu.
23
1
Treceau examenele de brevet toate puslamalele care nu puteau sa invete absolut nimic. Se vindeau pe bani examele
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369