REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Autoritățile din Portugalia caută doi infractori, din Tulcea, în pușcăriile din România

Autoritățile din Portugalia caută doi infractori, din Tulcea, în pușcăriile din România

Victor ROTARU 6 noiembrie 2023 | 00:00 4528

Autoritățile din Portugalia au cerut ajutorul autorităților din România cu privire la notificarea personală a citației, prin contact direct şi personal, pentru a fi comunicată lui Lali și Jean Cămătar care trebuie să se prezinte la Tulcea, la termenul de judecată din data de 06.11.2023, ora 09:30, pentru a fi audiați în ședința de judecată. Cei doi nu sunt la prima abatere, la finalul anului 2021 aceștia au spart mai multe ferme din Marea Britanie, de unde au reușit să fure baterii de camion și mai multe cutii cu antichități, fiind condamnați în 2022 de către autoritățile din regat.

Autoritatile din Portugalia cauta doi infractori, din Tulcea, in puscariile din RomaniaJean și Lali Cămătar

Cei doi frați nu s-au prezentat pe 11 octombrie 2023 la termenul de judecată, deşi au fost legal citaţi, instanţa a dispus efectuarea de verificări în baza de date D.E.P.A.B.D. pentru a se constata dacă între data la care au fost citaţi şi termenul de judecată a intervenit vreo schimbare în ceea ce priveşte adresa de domiciliu a acestora, efectuarea de verificări în baza de date a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor pentru a se constata dacă sunt încarceraţi în vreuna dintre unităţile de penitenciar de pe teritroriul României.

În urma verificărilor efectuate în bazele date, nu au fost identificate modificări în ceea ce priveşte situaţia locativă a celor doi şi nici nu au fost identificaţi ca fiind încarceraţi în vreuna dintre unităţile de penitenciare de pe teritoriul României la acest moment, iar ca urmare a demersurilor efectuate în executarea mandatelor de aducere, în ceea ce îl privește pe Lali Cămătar, acesta nu a fost găsit la domiciliu, din informaţiile obţinute de către organele de jandarmerie acesta este plecat de circa 3 luni din țară, iar în ceea ce îl priveşte pe Jean Cămătar, acesta nu a fost găsit la domiciliu, din informaţiile obţinute de către organele de jandarmerie acesta fiind plecat de circa 3 luni în străinătate.

Condamnați în Marea Britanie

Cei doi frați au dat mai multe spargeri la ferme din Marea Britanie, în zone precum Holme On Spalding Moor, Market Weighton, Pocklington și Middleton on the Wolds. În urma spargerilor, cei doi au reușit să fure două baterii de camion și patru cutii cu antichități care conțineau mai multe figurine din bronz. Despre Lali Cămătar, presa din străinătate spune că este tatăl a 6 copii, acesta având probleme mari cu banii. Cu toate că obținuse un loc de muncă în regat, întrucât avea o familie numeroasă, salariul nu le ajungea, infracțiunile fiind comise din disperare.

Autoritatile din Portugalia cauta doi infractori, din Tulcea, in puscariile din RomaniaHolme On Spalding Moor

Ofițerul Grupului de lucru rural, Richard Fussey, a spus: „În urma rapoartelor din fermele și întreprinderile locale despre furtul de metal și alte articole, Grupul de lucru rural a lucrat în parteneriat cu Farmwatch și alte agenții pentru a identifica vehiculele în cauză. În urma investigațiilor care au implicat o serie de alte forțe, suspecții au fost identificați și arestați. Sunt încântat de pedepsele privative de libertate pronunțate acestor suspecți și sper că aceștia vor acționa ca un factor de descurajare pentru orice alți hoți. Poliția Humberside ia furtul rural și alte infracțiuni rurale ca prioritate și va continua să identifice și să trateze cu infractorii din mediul rural.

Autoritatile din Portugalia cauta doi infractori, din Tulcea, in puscariile din RomaniaMiddleton on the Wolds

Jean Cămătar a fost condamnat, pe 7 februarie 2022, la un an și 4 luni de închisoare. Lali Cămătar a fost condamnat, pe 25 februarie 2022, la 2 ani și 8 luni de închisoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Votăm Noua Dreapta si se rezolva si cu astia.
3
1
Acești excroci numai și ptr. felul cum aratâ trebuiesc condamnați ..fârâ a mai fi judecati ..pe viațâ ...
7
2
Lasati oamenii in pace! Au venit si ei, in concediu , la odihna! Si unde-i mai bine decat acasa! Este sezon , la pescuit! Asa dupa anul nou, in februarie, pleaca inapoi! In Occident este totul prea tentant! De vina sunt ei , occidentalii, ca le pun tentatiile prea la vedere! Ia sa le taie o mana, din cot! Sa vezi ce o sa mai fure...
7
0
Sa le tăiați penele când o sa ii prindeți :)))
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468