REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15.5° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Autorul agresiunii asupra elevului de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu“, reţinut

Autorul agresiunii asupra elevului de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu“, reţinut

A.F. 3 aprilie 2024 | 23:25 620

Tânărul care l-ar fi agresat, miercuri, pe elevul de la Colegiul Tehnic "Iuliu Maniu" a fost reţinut, anunţă Poliţia Capitalei. Potrivit sursei citate, este vorba de un adolescent de 15 ani.

Autorul agresiunii asupra elevului de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu“, retinut

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 21, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, precizează sursa menţionată.

Un elev de la Colegiul Tehnic "Iuliu Maniu" a fost agresat miercuri de trei indivizi necunoscuţi, care au escaladat gardul unităţii de învăţământ, a declarat, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Elena Ştefan.

Potrivit acesteia, elevul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

"Astăzi, 3 aprilie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 21 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 13,00, cu privire la faptul că un elev din cadrul unei instituţii de învăţământ din Sectorul 6 ar fi fost agresat fizic. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul secţiei, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un elev, în vârstă de 16 ani, potrivit Biroului de presă al DGPMB.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că victima ar fi avut un conflict spontan cu patru minori din afara unităţii de învăţământ.

Ulterior, acesta ar fi fost agresat fizic de unul dintre minori, cu un obiect tăietor-înţepător.

"La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, elevul fiind transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate", arată sursa citată.

Poliţiştii au depistat la scurt timp trei minori implicaţi în eveniment şi, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, a fost depistat încă un minor implicat, aceştia fiind conduşi la sediul secţiei pentru audieri, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468