REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
19.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Autorul scandalului de la Negru Vodă, condamnat la închisoare

Autorul scandalului de la Negru Vodă, condamnat la închisoare

Replica API 8 ianuarie 2015 | 00:03 243

Dator către Spitalul Judeţean

Dator către Spitalul Judeţean

Ciprian Mitru, individul care l-a înjunghiat pe fratele fostei sale concubine, a fost condamnat la închisoare. Acesta a primit 5 ani şi 8 luni închisoare la care s-a mai adăugat şi pedepsa din 2012, care fusese cu suspendare. Prin urmare, bărbatul va sta după gratii 6 ani şi 8 luni. Pedeapsa se va executa în regim privativ de libertate. Decizia nu este definitivă, dar inculpatul rămâne în arest.

În plus, s-a dispus ataşarea la dosar a următoarelor mijloace materiale de probă: un plic ce conţine două beţişoare cu vată sterilă tip exudat faringian pe care au fost transferate probele biologice de substanţă brun roşcată de pe asfalt din zona de comitere a infracţiunii,plicul fiind sigilat cu ştampila Poliţiei oraşului Negru Vodă. Inculpatul trebuie să plătească Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sfântul Apostol Andrei” Constanţa, suma de 6346,93 lei, reprezentând cheltuieli de spitalizare, aferente perioadei în care a fost spitalizată persoana vătămată. Reamintim că, la data de 14.09.2014, ora 23.00, poliţiştii din Negru Vodă au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că, în localitate, se află o persoană agresată. Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au stabilit că pe fondul consumului de alcool între Ciprian Mitru, de 24 ani şi Calmuschi Gheorghiţă Adonis de 23 ani, ambii din Negru Vodă, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia Ciprian l-a agresat pe celălalt. Din câte se pare, în seara de 14 septembrie, Adonis Gheorghiţă Calmuschi s-a întâlnit cu mai mulţi amici, între care Ciprian Mitru şi Florin Irimia, la un grătar, unde au consumat băuturi alcoolice. Cum au rămas fără bere, au hotărât să mai cumpere. În drumul spre magazin, Calmuschi şi-a adus aminte de fosta concubină, care era sora lui Ciprian, hotărându-se să treacă pe la ea, pentru a se împăca. A strigat pe la poartă, dar fata l-a trimis la „plimbare”. Calmuschi nu s-a lăsat, înfierbântat de alcoolul din vene, şi a insistat. La un moment dat a ieşit un alt frate al femeii, Marin, astfel iscându-se un conflict spontan. După mai multe schimburi de replici şi jigniri, se pare că Ciprian Mitru a scos un cuţit, agresându-l pe Calmuschi. Potrivit anchetatorilor, atât agresorul cât şi victima sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind cercetaţi în mai multe dosare pentru furt, distrugere şi ultraj.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108