REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.1° Constanța Mar., 25 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6771
23.1° Constanța Marți, 25 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6771
 

Autorul teribilului accident rutier de la CET rămâne în arest

Autorul teribilului accident rutier de la CET rămâne în arest

Replica API 8 iunie 2016 | 00:00 291

Decizia instanţei:

Decizia instanţei:

Cornel Robert Georgescu, şoferul vinovat de producerea teribilului accident rutier din zona CET, în urma căruia un minor a murit şi alte persoane au fost rănite, rămâne în arest. Pe 6 iunie anul curent, magistraţii Tribunalului Constanţa i-au respins contestaţia. Decizia este definitivă.

Amintim că, în seara de 30 mai, un bărbat în vârstă de 27 de ani, Cornel Robert Georgescu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, a condus un autoturism Mazda pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, dinspre podul IPMC către strada Cumpenei, iar la intersecţia cu strada Petru Poni a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca BMW, care circula din sens opus.

În urma accidentului a rezultat avarierea gravă a autoturismului Mazda, care s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a acestuia a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni, de 24 şi 22 de ani. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului Mazda a plecat de la locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie, ajungând la domiciliu, de unde a chemat un echipaj de ambulanţă.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a doi minori, Marian Ivan şi Alexandru Dumitru, şi vătămarea corporală uşoară a unui alt bărbat, toţi pasageri în autoturismul Mazda, inclusiv vătămarea corporală uşoară a celui care se afla la volan, precum şi vătămarea corporală uşoară a celor doi bărbaţi aflaţi pe trotuar. La scurt timp, Marian Ivan a decedat. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar imaginile sunt de-a dreptul terifiante.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
41394763044
5/49
27402873311
joker
13628161016