REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Autorul triplului asasinat de la Mangalia și-a tras nevastă în pușcărie!

Autorul triplului asasinat de la Mangalia și-a tras nevastă în pușcărie!

Replica API 14 mai 2022 | 00:40 5566

Albanezul Shyti Blenis, unul dintre inculpații din dosarul triplului asasinat de la Mangalia, condamnat pe viață, s-a căsătorit! La finele anului trecut a fost afișat anunțul de către Primăria Poarta Albă, însă, potrivit informațiilor noastre, căsătoria nu s-a putut realiza la acea dată, ea având loc mai târziu, cu ajutorul Oficiului Consular.

Shyti Blenis

”Astăzi, 21.09.2021, a fost înregistrată declarația de căsătorie a d-lui Shyti Blenis, în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în Republica Albania și a d-rei/d-nei Salciuan Almășan Alexandrina Maria, în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul în Spania. În temeiul art.285, alin. 1-2 din Codul Civil, orice persoană poate face opunere la această căsătorie dacă are cunoștință de existența unui impediment legal sau dacă alte cerințe ale legii nu sunt îndeplinite. Opunerea la căsătorie se va face în scris, cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază, în termen de 10 zile de la data afișării publicației”, este anunțul afișat.

Însă, potrivit informațiilor noastre, Shyti Blenis, care se afla în Penitenciarul Poarta Albă, nu s-a putut căsători atunci, întrucât ar fi fost probleme legate de faptul că el e din Albania, iar ea din Spania. Însă, căsătoria s-a realizat mai târziu la Ambasadă.

Amintim că primul caz de crime în serie, după anul 2000, a fost cel din 2004, comise de Ştefan Niculescu şi albanezul Shyti Blenis, cei doi indivizi acuzaţi şi condamnaţi pe viaţă pentru comiterea triplului asasinat de la Mangalia. Cei doi au fost găsiţi vinovaţi pentru uciderea membrilor familiei Ion, respectiv soţii Alexandru şi Lucreţia şi fiica minoră Amalia Victoria, de opt ani, din Mangalia. Oamenii legii spun că cei doi şi-au îngropat victimele, iar expertiza medico-legală a scos în evidenţă faptul că fetiţa a fost îngropată de vie, aspect care face şi mai oribilă fapta comisă de către cei doi. Ulterior, anchetatorii au ajuns la concluzia că Blenis şi Alexandru Ion ar fi avut ceva afaceri cu droguri împreună.

Chiar dacă e vorba de condamnare pe viață, totuși persoanele condamnate vor putea cere eliberarea condiționată.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe acest individ l-a aparat Stelian I**?
0
0
Sa va spun DC a facut a**a omu vrea sa plece in spania ca e puscaria mai blanda si se libereaza mai repede de acolo sefii de la poarta alba stiu a**a
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108