REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Autospeciale de Poliție dotate cu camere video și compartimentate special pentru suspecți, la Constanța!

Autospeciale de Poliție dotate cu camere video și compartimentate special pentru suspecți, la Constanța!

Replica API 4 octombrie 2019 | 00:26 1927

Reprezentanții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța joi, 3 octombrie, au prezentat noile vehicule din cadrul parcului auto, dar și echipamentele motociliștilor Poliției Rutiere, fiind vorba despre costume speciale de protecție.

Achiziția constă în 9 echipamente de protectie pentru motocicliști și 10 mașini.

Precizăm că, în ceea ce privește vehiculele, acestea sunt compartimentate și prevăzute cu loc special pentru persoanele suspectate a fi săvârșit infracțiuni (cu gratii despărțitoare), dar dotate și cu cameră video în spate.

”10 autoturisme au fost repartizate, în cursul zilei de astăzi (joi, 3 octombrie – n.r.), polițiștilor constănțeni, pentru a fi folosite la misiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice, desfășurate pentru siguranța cetățenilor. Autoturismele nou intrate în dotarea Poliției Constanța au semnale acustice și luminoase și, datorită echipamentului special, vor contribui la creșterea siguranței cetățenilor și la prevenirea acțiunilor ilicite. Aceste autoturisme au intrat în dotarea structurilor de Ordine Publică, Rutieră, Arest Preventiv, dar și Poliție Transporturi”, a declarat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvând al IPJ Constanța.

Cât despre echipamente, este vorba despre încălțări, pantaloni și geacă, costum special de protecție pentru motocicliști.

”Unele sunt din material impermeabil, au elemente de protecție la coate, la umeri, la spate, care protejează coloana vertebrală, și la genunchi. Încălțăminte specială pentru motociclist, mănuși speciale. Ele sunt proiectate pentru vreme caldă, cum e acum, dar pot fi adaptate și pentru temperaturi mai scăzute. Asigură protecție corpului, atât pe timpul deplasării, pentru că un motociclist se confruntă cu curenți de aer puternici, dar și dacă se întâmplă să aibă un eveniment rutier și să cadă de pe motocicletă. În zona articulațiilor, vă ziceam, are aceste elemente de protecție. Totodată, în supliment, avem și casca de protecție, care este obligatorie pentru orice motociclist, care este prevăzută și cu aparatură cu tehnologie bluetooth, prin intermediul căreia se conectează cu stația emisie-recepție, aflată în dotarea motocicletei, fără a mai fi nevoie de o connexiune cu fir, care ar putea afecta motociclistul și manevrele sale”, a declarat Ciprian Sobaru, șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai baiete mare sugist esti..toata lumea stie si vede ca a distrus mai ales operational politia Constanta, ca si-a plantat numai sugisti de-alde tine in functii, neprofesionisti si yessmeni la dorintele lui, numai tu esti pe alta lume. Revino-ti si cere erata la comentarariul tau,spune ca erai somnoros ca asa ti-a ordonat marea capetenie...
1
0
Stana pot afirma ca este singurul politist adevarat din SPR,si nu-l pup in cur ca nu am de ce! Daca tu il numesti spagar atunci inseamna ca tu esti mituitorul fraiere si ai aceeasi pedeapsa iar daca ai dat spaga ceea ce nu cred ca esti prea rupt in cur de tipi asa inseamna ca ai facut tu ceva labagiule ca doar mu ai dat spaga ca spargeai seminte in fata blocului! Ce va mai place sa mancati cacat in umbra anonimatului,iar daca ti-a luat spaga inseamna ca te-a facut fraiere! Nu poti sa mai scoti pula in lume de sifoane!
0
0
bai George P , nu simti ca ti se apleaca de la atat pupat curul si supt pula acestui neica nimeni dancu , cel care l-a facut scapat pe umflatul betivan cu drena de NY cand dormea la volan in intersectie la Capitol...?!?
2
1
ce buze are Domnisoara politist
2
0
Ca noaptea sa aiba unde sa
1
1
Tot respectul pentru dumneavoastra domnule inspector sef Dancu,de cand ati veni la IPJ s- a facut ordine
2
6
autospeciale dotate cu semnale acustice si luminoase.
2
1
Proxenetii si interlopii zburda prin tara lui somn usor numit klasugel precum mieluseii pe imas.Sunteti zero barat d.t.p.d.v.Doar la facebook,watsup sunteti buni restul zero barat va luati banii degeaba si faceti umbra pamantului.
4
8
ARE CINE SA I-O DEA STATI CALMI E CAM RUPTA PANA SA INTRE AICI, DE AICI IN COLO E MESERIASA DOAR SE JOACA
11
0
spagaru ala de stana mai e la rutiera?
4
3
Cretinii cand nu stiu ce sa zica isi confunda mamele si surorile cu persoane serioase , care isi fac meseria. F bine ca au primit noi dotari , mai trebuie si sa isi faca datoria cu responsabilitate. Idioti si golani vor fi mereu, legile sunt insa prea blande. Sa fie ca la americani , ai marait, ai basit , ai sughitat sau ti-ai permis sa ataci politistul, un glont in cap sau 20 de ani de puscarie in mina. Sa vedeti atunci cum se linistesc golanii. Si cum , incet dar sigur, scapam si de ciorime.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468