REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Autoturism marca BMW, INCENDIAT chiar în fața BLOCULUI, la Medgidia!

Autoturism marca BMW, INCENDIAT chiar în fața BLOCULUI, la Medgidia!

Replica API 11 octombrie 2019 | 00:00 312

Autorul și-a recunoscut fapta!

Autorul și-a recunoscut fapta!

Un tânăr în vârstă e 28 de ani, din Medgidia, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru distrugere. Pe durata termenului de supraveghere, acesra este obligat să se prezinte la serviciul de probațiune, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa; să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile; să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.

Prin Rechizitoriul nr. 1658/P/2019 din 19.06.2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului E.G., domiciliat în Medgidia, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. S-a reținut prin actul de sesizare că, la data de 27.05.2019, lucrătorii din cadrul Poliției Medgidia au fost sesizați prin plângere penală de către persoana vătămată cu privire la faptul că în noaptea de 26.05.2019, în jurul orelor 23.40, autori necunoscuți i-au incendiat autoturismul marca BMW cu numere de Bulgaria, ce se afla parcat în fața blocului în care locuiește, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 3.000 de euro. La fața locului s-au deplasat oamenii legii, care au declanșat cercetările, la fel și militarii din cadrul ISU Dobrogea, care au lichidat incendiul. În urma audierii martorilor și a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, a fost identificat un suspect, în persoana lui E.G.. După ce a fost trimis în judecată, în procedura de cameră preliminară nu au fost invocate excepții de nelegalitate a administrării probelor și a efectuării actelor de urmărire penală și nici nu au fost formulate cereri. Prin încheierea de cameră preliminară , judecătorul a constatat competența funcțională, materială și teritorială a Judecătoriei Medgidia în soluționarea prezentei cauze penale, precum și legalitatea sesizării instanței, a administrării probelor și a efectuării actelor de urmărire penală în prezenta cauză, dispunând începerea judecății. La termenul de judecată din data de 11.09 .2019, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei și a formulat în fața instanței o cerere de judecare a cauzei în baza probelor administrate în faza de urmărire penală. ”Condamnă pe inculpatul E.G. la pedeapsa închisorii de 2 ani pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Interzice inculpatului drepturile prevăzute de art. 66, alin. 1, lit. a, lit. b CP pe o perioadă de 2 ani cu titlu de pedeapsă complementară. Suspendă sub supraveghere executarea pedepsei închisorii de 2 ani pe durata termenului de supraveghere de 2 ani”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eram martori acolo ne footeam , adica gajik mea avea dildo pe pieezda si ma prajea in kur...eu sunt mai prinzator asa si la mine in casa ea e barbatu su mia rupt kooru
5
0
ba, baiatu a fost cinstit, e clar ca degeaba nu i-a ars lu tiganu ala masina , dar , voi de ce nu dati in ziar cand furau fier vechi din tiruri si veneau cu el la mine in saci si se milogeau sa le dau un pret bun ?
5
0
Muye la cioara arsene sper sa iti dea doc si la casa si la tot neamu arsene a inceput, cat sa mai suporte condamnatu, baiat cinstit, nu sa batut, la ars unde il doare ia daf foc la sicriu ala de bmw pe bulgari.
8
0
numai prostii recunoaste
0
6
Sugi cardanul yani!
3
5
Ai luat goc cioara? Pacat ca nu la propriu
10
2
E clar ca esti un bulan frustrat cu fustita. Zdrentoiule crezi ca la voi de acolo de unde te-a cacat ma-ta..sunt mai putine ciori? Ai auzit si tu povesti ca stateau tiganii in apaetamente cu caii si ce-ai zis!?..hai sa mananc si eu putin cacat mai mult. Proasta pl a fost la curu lu ma-ta de machedon imputit cu cas la gura. M-ai bine te mutam pe tine si tot neamu lu ma-ta acolo unde va e locul . Iti dai tu cu parerea prostu satului ce esti
8
9
La Medgidia astia stau cu caii in apartament...ciori si tataroi cat cuprinde acolo...mai bine mutam Medgidia in India
16
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614