REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Avansări în grad la IPJ Constanța: iată cine este polițistul anului 2018!

Avansări în grad la IPJ Constanța: iată cine este polițistul anului 2018!

Replica API 30 noiembrie 2018 | 00:28 3855

Cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, pentru merite excepționale în activitatea profesională, un număr de 16 ofițeri și 14 agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor fi avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Prin dispoziția Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, pentru merite excepționale în activitatea profesională, un număr de 30 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța vor fi avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Astfel, în gradul de comisar-șef de poliție au fost avansați doi ofițeri, în gradul de comisar de poliție au fost avansați 7 ofițeri, în gradul de subcomisar de poliție un ofițer, în gradul de inspector principal de poliție un ofițer, iar alți 5 ofițeri au fost avansați în gradul de inspector de poliție.

Mai exact, în gradul de comisar - șef au fost avansați: Carmen Șerbănescu (șef Serviciul Logisitic), Liviu Lazăr (șeful Secției 2), iar în gradul de comisar: Marian Enache (șeful BIC), Gabriel Valeriu Gioadă (șeful Serviciului Rutier), Liviu Răzvan Irimia (SICE), Vasilică Ivan (Șef Poliția Năvodari), Iulius Neamțu (șef Poliția Mamaia), Codrin Popoiu (ofițer în cadrul Serviciului Cabinet).

De asemenea, în gradul de agent-șef principal de poliție au fost avansați 3 agenți, în gradul de agent-șef de poliție au fost avansați 8 agenți, iar în gradul de agent-șef adjunct de poliție au fost avansați 3 agenți. De asemenea, au fost acordate diplome de excelență și plachete omagiale unor polițiști care s-au evidențiat.

Comisarul șef Ion Chiru șeful poliției municipiului Constanța a fost desemnat polițistul anului 2018 pe raza județului Constanța.

Menționăm și faptul că Enache Marian și Teodorescu Janina din cadrul Biroului investigații Criminale au fost premiați, joi, la București, primind emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne. Printre rezultatele obținute enumerăm și destructurarea grupului infracțional care a săvârșit furturile din paypointuri.

Și agentul șef principal de Poliție Stana Nicolae, din cadrul Serviciului Rutier, a primit diploma de excelență. În luna ianuarie a.c., acesta a fost numit ”polițistul zilei” pe pagina de Facebook a Poliției Române. Mai exact, aflându-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, în cursul serii de luni, pe DN 3, pentru a identifica eventualele probleme pe carosabil, agent șef de poliție Nicolae Stana a observat un autovehicul staționat, între localitățile Ion Corvin și Uluia, județul Constanța. Femeia, aflată la volanul mașinii, i-a spus polițistului că încearcă să ajungă la spital, întrucât mama sa, de 77 de ani, a alunecat pe gheață și avea dureri foarte mari la picior. Polițistul a dus cele două femei, cu autospeciala de poliție, la spital, în grija medicilor. Poliţistul are 47 de ani și își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului Rutier Constanța, din anul 2001.

Cât despre plachetele de onoare, acestea au fost înmânate șefului Inspectoratului de Jandarmi Constanța, Constantin Dima, și lui Ion Ciucur, colonel în rezervă, fost șef al IPJ Constanța (primul comandant al IPJ după anul 1990).

Și Corpul National al Polițiștilor - Consiliul Teritorial Constanța a înmânat diplome de excelență unor polițiști evidențiați. În cadrul manifestărilor s-a dat citire și mesajului inspectorului general al Poliției Române, chestor general de poliție Ioan Buda.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe idiotul de chiru il stiu din 2011 de la sectia 1 politie rurala.Omul si-a plasat o bancnota de 100 euro in fiset.Ulterior a comunicat conducerii de atunci a politiei acest aspect, probabil se dorea un Elliott Ness, noroc ca nu stie cine a fost personajul. Omul este un spagar desavarsit, cretin, nu cunoaste limba romana, nu mai spun de penal.
0
0
Nu mai exista nicio speranta. Daca Constanta are un asa politist al anului, chiar nu mai exista nicio speranta.
0
0
Pupincurismul, periatul scamelor, muscat de partea dorsala a colegilor si altele, numai criterii profesionale nu.
13
1
GIOADA GABRIEL , ala care e uns sef interimar la Rutiera , a ajuns din sursa externa ditamai Comisarul inainte de termrn ? Si la Constanta se moare pe capete pe trecerile de pietoni si pe sosele ! Astia la 32-33 ani primesc cadou grade pe care un Colonel le avea la 50 de ani cand avea parul alb ! Unii au merite deosebite stand doar prin birouri sau ... sub birouri ! La Multi Ani Romania !
18
0
Cum dracu se face ca numai....ofiterasii....muncesc...madam Serbanescu cati ani de politie o fi avand???!!!...si multi altii... Se pare ca agentii nu muncesc...iar cei care o fac ...nu au parte de avansari la termen.......numai pilosiii lui Dancu...... ASTA E ROMANIA..... NE MERITAM SOARTA
20
0
Chiar ca ramai mut cand vezi cum primesc unii grade fara sa le merite... habar n-au unii comisarasi cu ce se mananca munca in politie... aia care stau in strada, nu-i vede nimeni! Aia duc greul politiei romane!
15
0
Extraordinar!
12
0
Avansari in grajd le trebuia astora
8
0
Atatia sefi si sefuti, care ies la pensie la 50 de ani si noi muncim ca fraierii inca 15 ani, sa ii tinem pe ei cu salarii babane si cu pensii nesimtite.Colcaie orasul de tigani care fac bisnita, vandalizeaza masini, te agaseaza in cete pe strada, distrug apartmente, dar hei, ce conteaza?leafa enorma merge in continuare.Nu au si astia niste criterii de evaluare?orice ar face,primec acelasi salariu?
13
1
Pt ce au avansat in grade? Contrabanda e infloritoare ! A, au destructurat contrabanda si mafia leusteanului !
15
0
Ai nostri de la Pol. Comunitara dorm acasa pe tura de noapte! Nu ii controleaza nimeni?
11
2
din politia Mangalia nu avem politisti care muncesc sau de cand a iesit NItoi din sistem nu mai munceste nimeni.
12
3
Care au fost criteriile d le Dancu pt politistul anului....ne meritam soarta rusineeeee.
32
0
Saraca CarMen prinde ce pica. Prin politie pe la Ovidius ....ca e mare profesoara. Tot cu muiuta. Mai poti sa inghiti, fa zdreanta?
25
1
DA MERITATI TOTUL. NU SUNTETI IN STARE SA VA AUTOSESIZATI IN LEGATURA CU BADESCU LAURENTIU MEJERUL CRIMINAL DE LA AMBULANTA. PE 23 IULIE A OMORIT O FATA DE 32 ANI DIN NAVODARI TOATE DOVEZILE SUNT LA DISPECERATUL DE URGENTA. AVETI PLINGERE DEPUSA DAR VA DOARE IN COT. ORICUM AM DEPUS PLINGERE SI LA PARCHET POATE ASA VA PLATI CRIMINALUL. BADESCU LAURENTIU MEDICUL MOARTE TREBUIE SA PLATEASCA PT CRIMA. EL TOATA FAMILIA LUI DE HOTI. FURA TOTI BANI AMBULANTEI SI SPUNE CA E PSDIST SI NIMENI NU POATE SA I FACA CEVA. FACETI DREPTATE DOMNILOR POLITISTI BADESCU LAURENTIU MENEJERUL DE LA AMBULANTA
10
2
Gulerele albe isi dau distinctii intre ei precum babele coliva la biserica, precum fetele like-uri pe Facebook: ii dau ca si ea mi-a dat mie. Rusine!!! Va atribuiti merite care nu va apartin!
26
2
niste spagari.muie
19
2
Carmen Serbanescu comisar sef la ce ? La izmene ? Ce fapte deosebite a realizat la Logistica ? A venit la munca in fiecare zi la 8 si a plecat la 16 ? Nu s-a gasit din operativ nimeni sa fie avansat ?
42
1
MAI ALES CEI DE LA SPR CONSTANTA CARE L-ATI SCAPAT DE PUSCARIE PE LEFTER CONSTANTIN DIN CERNAVODA DE PUSCARIE DUPA CE A OMORAT O FEMEIE PE TRECEREA DE PIETONI FIIND BEAT SI DROGAT.MERITATI CACI ACUM PTR CEI CARE DAU TRASEUL PTR CATEGORIA B SPAGA ESTE DE 500 DE EURO.
17
3
Se aplauda intre ei. Daca sunteti smecheri, va felicita oamenii, constantenii. Dar voi nu aveti curajul sa stati printre ei.
29
1
Felicitari mai oameni buni, fiti patrioti si iubiti-va semenii.
3
14
Au dormit ca ct e plina de infractori si bisnitari tigari tigari avem si astea avabseaza
17
3
Ala de l cheama iulius e spagar sef nu comisar sef: bv voua
13
1
Si-au dat grade ca si guvernantii medalii si distinctii de revolutionari . In rest ...no comment
27
1
ca noroc au unii in viata
36
2
Spagarul anului
30
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108