REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Avansări la IPJ Constanţa cu ocazia Zilei Poliţiei Române. Video

Avansări la IPJ Constanţa cu ocazia Zilei Poliţiei Române. Video

Victor ROTARU 22 martie 2023 | 10:37 4511

Poliția Româna sărbătorește, pe 25 martie, 201 ani de activitate. Cu aceasta ocazie, au fost organizate la Constanța mai multe evenimente pentru a marca aceasta zi. Adrian Glugă, șeful IPJ Constanța, urează „La multi ani polițiștilor”. IPJ Constanta a organizat și Cupa Presei la Tir, care desfășoară în data de 22 martie a.c., începând cu ora 10.00, în Poligonul Zip Escort.

Avansari la IPJ Constanta cu ocazia Zilei Politiei Romane. Video

Cu aceasta ocazie, Adrian Glugă, șeful IPJ Constanța, spune că: „Vom avea mai multe avansări în grad, care se vor realiza în cadrul unui eveniment festiv”. Totodată, Gluga a făcut și un bilanț al anului trecut. „Cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat a fost că s-a terminat pandemia. A fost redus deficitul de personal și astfel am evitat ca structurile din IPJ sa fie nefuncționale.”

Avansari la IPJ Constanta cu ocazia Zilei Politiei Romane. Video

„Avem o serie de activități, ce au început de luni, 20 martie, unele destinate doar colegilor noștri. Continuăm cu activități destinate publicului larg. Este un moment important pentru orice instituție, mai cu seamă pentru Poliția Română, sărbătorim 201 ani de existență instituțională și credem noi că de-a lungul celor două secole, poliția a dovedit că este o instituție puternică în cadrul sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională. Pe de-o parte, este momentul să-i comemorăm pe înaintașii  și predecesorii noștri, care au făcut posibilă azi ceea ce este Poliția Română, pe de altă parte, este momentul să le urăm tuturor polițiștilor români să fie sănătoși, să aibă putere de muncă și să dea dovadă de echilibru în tot ceea ce vor înfăptui de aici înainte.” a mai declarat șeful IPJ Constanța, Adrian Glugă.  

Video:

”La data de 22 martie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a organizat Cupa Presei la Tir, la care au luat parte jurnaliști acreditați. La finalul competiției, câștigătorii au fost premiați.

Avansari la IPJ Constanta cu ocazia Zilei Politiei Romane. Video

Activitatea s-a desfășurat cu ocazia ZILEI POLIŢIEI ROMÂNE și a deschis seria evenimentelor organizate, de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, cu acest prilej.

La activitate au luat parte conducerea instituției, precum și jurnaliști acreditați, care au avut prilejul de a participa la un concurs de tir.

La finalul acestuia, câștigătorii au fost premiați cu diplome și cupe.   
Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor – Biroul Teritorial Constanța.”, au transmis reărezentanții IPJ Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia lui Gluga asigura clienți la o firma privata, adică aduce bani pentru Z I P E S C O r T ? Cartușele folosite costa bani. Cine le decontează? Nu credem în sponsorizări ale politiei fără să se ceară intervenții ulterioare la codul de conduită morală. Să înțelegem că Gluga favorizează aceasta societate în detrimentul altor societăți? Daca ar trebui sa reclam la IPJ, firma de paza Z I P, sunt absolut sigur că IPJ Cta nu ar fi imparțial, ar da un răspuns că nu e de competenta lor sa rezolve reclamația. Ăștia sunt ofițerii noștri de cariera.
2
0
Vestimentatia transmite informatii despre individ.Despre satrea materiala,individuale,gusturi preocupare pentru ordine si curatenie.Haina ajuta la stabilirea unei prime impresii.Tinuta este hotaratoare.Aspectul fizic ingrijit,tunsori,coafuri.Vestimentatia MI,echipamentele de lucru,ceremonie ,uniforme de vara etc. In urma cu 33 de ani aveau un standard de impecabilitate.Azi nu mai exista.Promovari si avansari se faceau mai greu, nu se obtineau usor pe vremea comunismului la 15,20,25 de ani in functie de vechime,merite deosebite.
3
0
au luat o pauza de la dormit la birou sau luat masa pe la o carciuma la fereala si s-au avansat intre ei. Au participat si hot-ii pe care ii coordoneaza care au adus cadouri portofele. In timpul asta au mai iesit la pensie cativa ca au trecut si activitatile de panda la domiciliu ca panda in boscheti dupa hoti. Unul a stat in panda 3 ani care s-au materializat in 12 ani de vechime si a iesit la pensie inainte sa termine scoala de subofiteri.
7
8
Ce scarba de stire:))) Victore, nu iti e rusine sa te prostituezi intelectual in halul asta?
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468