REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Avansări şi concursuri, de Ziua Poliţiei

Avansări şi concursuri, de Ziua Poliţiei

Replica API 23 martie 2013 | 00:00 151

191 de ani

191 de ani

Ca în fiecare an, în ziua de 25 martie, de "Buna Vestire" se sărbătoreşte "Ziua Poliţiei Române". Anul acesta se împlinesc 191 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române. Acest moment de sărbătoare reflectă istoria unei instituţii care, de atâta vreme este pusă în slujba cetăţeanului. Pentru marcarea acestui eveniment, la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa s-au organizat o serie de competiţii sportive, în care au fost angrenaţi poliţiştii. S-au "luptat" dur şi au câştigat, şi-au dovedit performanţele.

Spre exemplu, la concursul de şah, concursul de tenis de masă, tir, fotbal tenis şi fotbal. Astfel, competiţiile au început la data de 15 martie a.c., când a avut loc concursul de şah, primul loc fiind adjudecat de către Şeful Serviciului Cazier, locul doi a fost ocupat de un ofiţer din cadrul Serviciului Ordine Publică, iar locul trei a revenit şefului Secţiei 4 Rurală Medgidia. La tenis de masă, categoria femei primul loc a fost câştigat de o poliţistă din cadrul Biroului de Analiză a Informaţiilor, locul doi de şefa Serviciului Financiar, iar locul trei, unei poliţiste din cadrul Serviciului Criminalistic. De asemenea, la categoria bărbaţi, locul întâi a fost adjudecat de către un poliţist din cadrul Secţiei Regionale Transporturi Maritime, locul doi a revenit unui poliţist din cadrul Serviciului Rutier, iar locul trei, unui poliţist din cadrul Secţiei Regionale Transporturi. La concursul de tir pentru femei, locul întâi a revenit unui ofiţer din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor, locul doi unui ofiţer din cadrul Oficiului Juridic, iar locul trei tot unui ofiţer din cadrul Serviciului de Investigare a fraudelor. La bărbaţi, primul loc l-a adjudecat un poliţist din Năvodari, locul doi un poliţist din cadrul Serviciului Criminalistic, iar locul trei a revenit unui ofiţer din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale. La concursul de fotbal au participat poliţişti din tot judeţul, iar după calificări, s-a disputat finala mică, între echipele Secţiei 2 şi poliţiei Medgidia, unde după loviturile de departajare locul trei a fost ocupat de poliţiştii din Medgidia. În finala mare s-au calificat echipele formate din poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor. Campioană la concursul de fotbal a fost echipa poliţiştilor Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului, câştigând cu scorul de 2 - 1. La concursul de fotbal tenis, podiumul a fost împărţit de luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanţa.

Ceremoniile continuă: avansări în grad şi diplome de merit

Ceremoniile festive vor continua şi în zilele următoare, şi anume: avansarea în grad, la termen şi înainte de termen a unor poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, pentru activitatea deosebită desfăşurată şi merite excepţionale - 25 martie 2013, acordarea unor diplome de onoare celor care s-au remarcat prin activitatea desfăşurată şi munca depusă - 25 martie 2013, ziua Porţilor Deschise - care va avea loc luni, 25 martie 2013, ora 11.00, în parcul din zona Sălii Sporturilor, ocazie cu care vor putea fi vizitate autospecialele din dotarea Serviciului Rutier, Ordine Publică şi Criminalistic, precum şi demonstraţii efectuate de ofiţerii Serviciului Acţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, activitate la care sunt invitaţi să participe toţi membrii comunităţii constănţene. La capitolul avansări în grad, facem precizarea că ele sunt acordate pentru doi ofiţeri şi un subofiţer din cadrul IPJ Constanţa: Robert Sîrbu, şeful Poliţiei Bărăganu, va fi avansat la gradul de agent principal, iar ofiţerii Daniel Popescu din cadrul Serviciului Criminalistic şi Ciprian Pârvan de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, vor fi înaintaţi la gradul de comisar.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272