REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Avarie peste avarie. CET promite că azi dă drumul la căldură

Avarie peste avarie. CET promite că azi dă drumul la căldură

Replica API 19 decembrie 2019 | 00:29 722

De miercuri, 18 decembrie, constănțenii racordați la sistemul de încălzire centralizat nu au căldură în apartamente și nici apă caldă. Deși conducerea CET promitea că în cursul nopții trecute va remedia problema, iată că a mai avut două avarii. Acum, promite, din nou, că în cursul de astăzi problema va fi remediată.

”Singura informare care o am de la CET este că au avut o avarie. Au încercat să o remedieze în cursul serii. Au început să umple instalațiile de apă caldă, a apărut, însă o nouă avarie, au reluat umplerea instalației. Au spus că în cursul zilei vor remedia problema. Asta este tot ce știu”, a spus Liviu Popa, directorul RADET.

Ce spune CE: ”Din nefericire, a apărut o nouă avarie”

Electrocentrale Constanța SA informează consumatorii că revenirea la furnizarea agentului termic primar se va face, joi, 19 decembrie, în cursul după - amiezii.

”Electrocentrale SA aduce la cunoștința constănțenilor că a înregistrat o avarie a instalației de producere a energiei termice, survenită în incinta CET Palas și a fost nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte și căldură către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. Din nefericire, în timpul manevrelor de umplere a instalației a apărut o nouă avarie. În timpul nopții, echipele de intervenție din cadrul societății au lucrat pentru remedierea situației.

Estimăm ca în cursul acestei după – amiezi constănțenii să beneficieze de apă caldă și căldură. În prima etapă, vor fi alimentați consumatorii racordați la Magistrala II, respectiv cartierele Inel II, Tomis Nord, Tomis III, Faleză Nord, zona Dacia și în etapa a doua, consumatorii racordați la Magistrala I din cartierele CET, KM 4-5, Poarta 6, centru, Casa de Cultură, Tomis I și II”, au transmis reprezentanții CET.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Las' ca vine anul 2021 si UE nu ne mai da voie sa dam subvenie la toataa lumea, indiferent de venituri! Sa vedem atunci cu cati clienti mai ramane RADET...
0
0
Nu a venit, e ora 21:30 ! Multumim pentru informatii, nu va mai deranjati, oricum sunt doar minciuni!
3
0
hai ca pornesc centrala de ap sa incalzesc blocul. mi-e mila de vecini
4
0
Anuntati la ce ora avem caldura !----E ora 20 si calorifere sint gheata
0
0
cand plm da drumu la apa calda?
1
1
ca oricum Constanta-i plina de nespalati. Pentru apa calda nu iese nimeni in strada. 'ti-ai draq de neam de cacanari.
4
1
Mars ma la scoala. Analfabetule
1
0
Lasa ca3 mai este un pic si vine vara. Ce va grabiti ? Huo ai draq de neam de secaturi si koorve
1
3
pai cu o invechita retea de distributie a agentului termic e si normal sa aibe avarii peste avarii, cei care inca mai sunt la RADET sa suporte consecintele daca nu si-au luat inca centrala de apartament.In Bucuresti RADET a dat faliment, asta din Constanta cat mai tine?ca pleaca lumea pe capete,e greu sa tot resusciti un mort precum RADET,firma asta o sa moara oricum, e doar o problema de timp
9
2
Daca nu stiati aflati acum...RADET poate fi dat in judecata cu cerere de daune pentru disconfortul creat. frolositi legea caci cu RADET functioneaza
12
4
trageti gaze la pc termic de cartier si nu mai aveti pierderi ! dar este prea simplu
16
1
sictir saracilor. daca nu aveti gaze ce sa va fac. eu la vila am gaze. ala de la radet are gaze. doar prostii stau pe cet
9
11
Puneti-va gazele de espament direct in geam si conductele prin casa ca la subsol. Nu vreau gaze in casa!!! Eu raman la RADET.
10
10
Lasa-ti fomistilor, numai da-ti in branci, ca-i cald afara... Sau tovarasii de la CET si RADET au foamea-n glanda si vor sa ne ia banii cu facturile lor, nejustificate! Hotilor
12
1
La vara stim ce avem de facut Vom renunta la serviciile Cet Radet
19
3
pentru autoritati, orasul se rezuma la Tomis Nord, Tomis III si Faleza Nord. Restul cartierelor parca nu exista, sau sunt in alt oras.
16
1
Sa va ia dracul! M-am saturat de voi! Vedeti ca nu mai suntem prostii de altadata. Avem memoria batailor de joc administrate de voi! Precum statul fara apa calda timp de o saptamana, cand va certati intre voi, iar consumatorul final era cel care pierdea si suferea. Sunt tot mai multi cei care vor renunta la serviciile voastre, CET si RADET! Sa va duceti la dracul si sa nu va mai intoarceti! Scarbelor!
22
0
bun asa acum suntem la nivel de capitala europeana bucuresti .jeguri pesediste mai dati afara din fufele din birouri din neamuri si alte prietesuguri si inchideti dracu centrala asta antica care nu e zi sa nu aiba avarii .la fel si raja li felix pesedistul si radet sa va cinte fanfara raja prohodul jegurilor .unde e cetul nou pt care v-au votat pomanagii pachetari ai lui mazare ?
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218