REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Avem dovada că în localul călcat de OPC zilele trecute se şi fumează la bucătărie!

Avem dovada că în localul călcat de OPC zilele trecute se şi fumează la bucătărie!

Replica API 14 iulie 2017 | 17:45 423

Comisarii de la Protecţia Consumatorului au verificat, zilele trecute, şi localul Kaptan Baba situate vis-a-vis de Primăria Constanţa. Imaginile din interiorul bucătăriei localului unde mănâncă, printre alţii, şi mulţi aleşi locali, au îngrozit opinia publică: materie primă depozitată în condiţii improprii, la temperaturi nepotrivite şi gătite în spaţii, cuptoare şi tigăi insalubre!

Conform surselor noastre, comisarii OPC au verificat localul şi urmare a unor sesizări, una dintre acestea referindu-se şi la faptul că se fumează în locul unde se găteşte. Un cititor al ziarului Replica ne-a pus la dispoziţie şi o fotografie din local, unde se vede clar că se fumează!

De precizat că localul a fost închis, urmare a deficienţelor constatate zilele trecute de către comisarii de la Protecţia Consumatorului. În cursul zilei de ieri, putea fi zărit lacătul pe uşa localului, dar şi un afiş pe care scrie: „Inventar”.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand este facuta poza?Asta nu e o dovada!Daca maine domnul care arata tava aceea este dat afara,va asumati voi raspunderea pentru dansul ?Cine ,cui,cand ati cerut voie ospatarului sa ii fie preluata poza de catre ziarul dumneavoastra Replicaonline?
0
0
Oare cine v-a dat voie sa puneti poza omului in ziar?Daca va da in judecata oare ,v-a avea castig de cauza?Ne vedem la tribunal ,replica online!
0
0
Nu legile,ci spiritul legilor conteaza cu adevarat. Cine are respect pentu ce face,fie ca este pus de gresie sau gatit alimente si o face bine,este ok. De acolo sep oate spre mai bine. Porcaria apare acolo unde niste cacati isi asuma calitatile si eventual alte lucruri positive. Pot apare situatiid e conflict major.
2
0
Nu inchis temporar. Inchis DEFINITIV si patronii acuzati de terorism. Era mai rea ca o bomba bucataria astora.
5
0
Cine a sifonat , are poza de vreo 5 ani. Ospatarul acela este de vreo 4 ani la Konak. Asa ca o cam sugeti !
7
1
Daca ar fii asa in Turcia s ar inchide 99 % din localuri!!
5
1
cu toata legea voastra, se fumeaza in draci peste tot, fie ca sunt simpli muncitori, fie ca sunt directori, nu se tine cont ca unii sunt fumatori sau altii nu, nesimtirea e in floare!
5
1
Vai de mama lor de capatani de oaie
10
2
Pai da! Se face inventarul la tigari
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108