REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
14.2° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Avem LUMINIŢE acum, dar tot NEMULŢUMIŢI suntem: 'La ce bun dacă suntem BLOCAŢI în CASE?'

Avem LUMINIŢE acum, dar tot NEMULŢUMIŢI suntem: 'La ce bun dacă suntem BLOCAŢI în CASE?'

Replica API 15 decembrie 2020 | 00:04 3436

Cu toate că prin oraş au început să apară ornamentele de Crăciun, iar marile parcuri au fost împodobite cu ajutorul agenţilor economici, constănţenii tot nemulţumiţi sunt. Dacă până acum ţipau că oraşul este trist şi că nu este amenajat pentru sărbători, se pare că nici acum nu sunt mai fericiţi, susţinând că toată munca este în zadar pentru că ei sunt blocaţi în case din cauza carantinei.

Campania “Există Crăciun și în pandemie”, demarată de Primăria Constanţa, a dus la implicarea în împodobirea oraşului de sărbători a mai multor agenţi economici care-şi desfăşoară activitatea în municipiu. Totuşi, constănţenii nu s-au arătat prea încântaţi de economiile făcute de Primărie, pe această cale, şi nici de implicarea de care au dat dovadă marile societăţi comerciale. “Cine a fost cu cerşitul pe la societăţile comerciale ca să pună luminiţe? Sunt sigură că din propria iniţiativă nu fac ei astfel de gesturi”, a declarat un cetăţean sceptic cu privire la situaţie.

Dacă nu sunt luminiţe, de ce nu sunt? Dacă sunt luminiţe, de ce sunt?

În orice situaţie s-ar afla, constănţeanul este tot timpul nemulţumit. De curând, cetăţenii s-au arătat nemulţumiţi de faptul că oraşul nu este suficient împodobit, mai ales în această perioadă grea. Însă nici când lucrurile s-au mişcat, aceştia cerând cu disperare luminiţe, nu au putut fi satisfăcuţi. Dacă nu sunt luminiţe, de ce nu sunt? Dacă sunt luminiţe, de ce sunt? Iată ce obiecţii mai au cetăţenii cu privire la acest subiect: “Aveţi dreptate! Pandemia să nu ne fure bucuria Craciunului, dar cum vom admira parcurile, având în vedere că noi suntem în carantină?”, a întrebat un constănţean. Alţii au declarat direct că nu sunt mulţumiţi. “Nu mă prea bucură. Cu copii nu poți merge”; “Degeaba au înfrumuseţat. La ce bun dacă suntem blocaţi în case?”, au mai precizat cetăţenii.

Mai multe parcuri au fost împodobite

Amintim că Parcul Arheologic din Constanța, o zonă din parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, o zonă din Parcul Tomis II, parcul de la Casa de Cultură, parcul de la Far, dar şi alte zone din oraş au fost împodobite în această perioadă de marile societăţi care activează în municipiul Constanţa.

Citește și: Cine să-i mai ÎNŢELEAGĂ?! Constănţenii PLÂNG după luminiţele lui FĂGĂDĂU

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai da-va-n plm de analfabeti buni de nimic in viata. paraziti si pierzatori. gunoaielor.
0
3
BAAAAA DA TI CALDURA SI APA
5
1
Ce nu va ajung luminitele masinilor de militie si jandarmerie?Pt. toti tampitii csre vor luminite de revelion am un mesaj:Veniti de luati lumina de la politia Romana si ceva amenzi ca asta meritati mamelucilor.
3
1
Ps. Sa ma pis pe voi de constanteni daca nu ati inteles din prima
1
4
Sa dea Bunul Dumnezeu sa-i dea Minte in cap si lui Diavolul impelitat de Prefect al Constantei sluga lui Amiralul Primar Al Constantei Vergil Chitac adica idiotul de Silviu Cosa sper sa i de-a Minte in cap si sa scoata dracului Cacanaria de Carantinare lua-mas dracului de Nenorociti Tampiti de Ciuma Galbena de PNL-isti iar catre Amicul Coloana Vertrebala :shut up ca Numai prosti spune el Neadevarate Sunt Roman 100% si Fost Participant Psd in trecut!! Sper ca idiotul ala Nenorocit de Satana care vrea raul Constantei Silviu Cosa sa Ridice o data Cacanaria de Carantinare!!
2
4
daca e -de ce e ca este hotie daca nu e - de ce nu e ca nu- si face primaria treaba Ba sint multe si costa ba sint putine si nu se observa ba sint frumoase ba sint urite Numai primar in constanta sa nu fi ! cum o dai tot nu e bine
3
2
felicitari pentru DECOR de sarbatori anu acesta,este ESTETIC,discret fara acele sorturi deasupra strazilor,vulgare,prost gust,demodate dar f.f.f. scumpe,platite din banii nostri
5
8
NU AVEM APA APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII - TOATA ZONA CASA CASATORIILOR ARE APA SI CALDURA CU PORTIA 2 ZILE DA 2 NU! NU MAI SUPORT
7
4
aseara babuta plictisita ii spunea lui rasauteanu sa continue ca l-a intrerupt asta ca cica nu mati intrerupt intrebatima, pai vam intrebat asa ca ce si tot asa pana la revedere.
5
3
ar trebui sa fie cineva care sa verifice etica, profesionalismul celor de la Replica! Ce faci fa ma iei la rost ? Jurnalista proasta creata la spiru la seral ... Luminitele sunt puse de privati,bravo lor, iar primaria se lauda cu ele! asoctiatia constanta altfel are un retardat un postac care e un dobitoc frustrat. SUNTETI IMPOTRIVA CETATENILOR! Si pesedeul era ..dar voi sunteti foarte obraznici faceti pe desteptii de fapt sunteti niste prosti care considera ca sunteti atotputernici. Noroc cu romanii din constanta ca sunt lasi si prosti ca altfel erati demult jumuliti...
13
2
Asta e ca cacarea imprastiata, avem luminite in parcul de la casa de cultura si militeni langa dau amenzi. Ce plm e ma bataia asta de joc ?
8
2
bai replica...voi sunteti trompeta lui Chitac? sunteti purtatorii lui de vorbe? ce pula mea mea? sunem la piata si ne luam la galceava ca precupetele?
12
4
Intradevar, luminite ne mai trebuia! in rest stati in casa fratilor!
4
4
sclavetinenorociti
6
4
cate luminite,au luminat la greu..buzunarele unora???habar n-aveti??contrcte...facturi..parandarat...LA GREU...ati vrut...LUMINITE...priviti la luminite si va trece de foame...
14
1
constanta e singurul municipiu carantinat in aceasta perioada a sarbartorilor, sibiul s-a insanatosit miraculos, clujul la fel, de bucuresti nu poate fi vorba, au ramas doar fraierii, asta vara cand era puhoi la plaja in oras si in statiuni nu era carantina!!!
27
3
Dragi constanteni poftiti la inghesuiala in containerele morgii mobile.
12
4
Jurnalizda pulii, sa o certi pe ma-ta, vita incaltata care esti
15
11
Luminile sunt ca sa facem si noi un banut, nu pentru cetateni, intodeauna a fost asa, nibunilorrrrrr
8
4
Bai cersetorilor? Bai tonomate amarate! Diano, iar suferi de PMS?
12
6
Cateva ornamente luminoase instalate prin parcuri de firme private , pentru ca primaria are treaba multa cu banii economisiti . Am ajuns la mila privatilor , care si ei au ceva interese vis-a-vis de primarie , zic si eu , nu stiu...
24
5
Ai dreptate ,tu stii pentru ca cersesti toata ziua in fata la Capela Militara.....
17
6
Astia care se plang, ori sunt pesedisti care scormonesc dupa orice chichita,ori sunt machedoni care n-au avut acces la luminite....cine pana mea va tine in casa????...daca aveti declaratia puteti iesi din casa.....in tomis 2 e plin.....full de pensionari psd-isti la magazine....cine ca tine in case..
24
20

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407