REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Lun., 5 Iun. 2023
Anul XX Nr. 6385
21.1° Constanța Luni, 5 Iunie 2023 Anul XX Nr. 6385

Avion cu 309 pasageri, în flăcări. La bord erau și bărbați care fugeau de mobilizarea lui Putin

Avion cu 309 pasageri, în flăcări. La bord erau și bărbați care fugeau de mobilizarea lui Putin

A.F. 7 februarie 2023 | 00:00 872

Un avion care transporta 309 de pasageri, inclusiv ”bărbați care evitau mobilizarea pentru războiul lui Putin”, a fost cuprins de flăcări.

Avion cu 309 pasageri, in flacari. La bord erau si barbati care fugeau de mobilizarea lui Putin

Deși nu se cunosc exact cauzele, presa din Rusia vorbește despre modul în care motorul și anvelopele avionului s-au defectat dramatic în timp ce călătorea cu peste 150 km/h, încercând să decoleze.

Avion cuprins de flăcări în Thailanda

În imaginile dramatice se vede cum anvelopele avionului Boeing 767 au explodat și motorul său a fost cuprins de flăcări, în timp ce se afla pe pista din Phuket, Thailanda. Cei 309 de pasageri și 12 membri ai echipajului au reușit să se evacueze.

Un raport transmite că avionul era aproape de decolare în momentul în care a avut loc acest incident. Un purtător de cuvânt al Azur Air a transmis că toți pasagerii au primit camere și mâncare în timp ce așteptau zborul de schimb.

Paradoxal, în avion se aflau mulți bărbați care fugiseră în Thailanda din Moscova, dar acum se întorceau în Rusia pentru că au rămas fără bani.

Se pare că aceștia erau resemnați cu faptul că nu pot fugi o eternitate de mobilizare și au decis să-și îmbrățișeze soarta, anume să fie trimiși pe front în războiul din Ucraina.

De asemenea la bord ar fi fost multe familii care și-au lăsat bărbații ruși în Thailanda, sperând că vor ajunge la Moscova pentru a face rost de bani și pentru a se întoarce înapoi la ”fugari”.

Un oficial de top din spațiul aerian rus i-a asigurat pe cetățeni că zborurile sunt în continuare sigure în ciuda sancțiunilor impuse industriei aeriene a țării.

”Sunt încrezător că zborul nu a devenit mai periculos – și nu are nimic de-a face cu prezența sau absența pieselor de schimb originale”, a declarat șeful Agenției Federale Ruse pentru Transport Aerian, Alexander Neradko, conform Daily Star.

Azur Air, fosta Katekavia, este o companie aeriană charter și fostă companie aeriană regională din Rusia. Inițial, avea sediul pe aeroportul Krasnoyarsk Cheremshanka, aeroportul intern care deservește Krasnoyarsk, iar destinațiile sale erau toate în Krasnoyarsk, citează fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
24422204626
5/49
82039243840
joker
37324517292