REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Avocatul Iulian URBAN strânge cazuri de persoane DECEDATE în urma vaccinului anti-COVID

Avocatul Iulian URBAN strânge cazuri de persoane DECEDATE în urma vaccinului anti-COVID

Replica API 31 mai 2021 | 23:17 5087

Vaccinul împotriva COVID-19 a reprezentat și, probabil, va reprezenta, multă vreme de acum încolo, un subiect foarte controversat. Taberele sunt împărțite, fiecare dintre ele aducând probe pro și contra, fără a se ajunge însă la nici un compromis. Avocatul Iulian Urban, prin Asociația Asistență pentru Consumatori, a reușit, conform spuselor sale, să strângă nu mai puțin de 10 cazuri ale unor persoane care au decedat din cauza vaccinului, următorul pas fiind acționarea în judecată a presupușilor vinovați.

Cineva trebuie tras la răspundere pentru decese

Reporterii Replica de Constanța l-au contactat pe avocatul Iulian Urban, pentru a afla în ce stadiu sunt cercetările în privința deceselor presupuse a fi din cauza vaccinului dar și pe cine intenționează să acționeze în judecată: ”În momentul în care cineva vine și spune că i-a murit cineva în urma vaccinării, și că cineva trebuie tras la răspundere, automat avocații de la noi de la asociație vor merge, vor cere autopsii unde este cazul și dacă se va stabili că decesul a survenit în urma unor cheaguri de sânge provocate de vaccin se vor face plângeri penale. Deocamdată oamenilor le este frică, dar trebuie să înțeleagă că nu trebuie să se lase la cheremul unor oameni care ignoră opinii medicale. Acum suntem în faza în care se adună documente, mărturii și alte acte. Avem cam 10 cazuri până acum pe care le documentăm, persoanele fiind din toate categoriile de vârstă.”

Click pe poză

Majoritatea celor care ne conduc nu au copii

Avocatul este și împotriva vaccinării copiilor: ”Majoritatea celor care ne conduc nu au copii. Să facă întâi copii și pe urmă să îi vaccineze. Și copiii mei sunt vaccinați dar nu cu vaccinuri care sunt încă în faza de testare, ci cu cele care sunt de 30-40 pe piața medicală.”

IULIAN URBAN

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adevaru e ca statu a loat prea multe doze de vacin si acuma numai are ce sa faca cu ele. Sti ce zic? Eu imi iau informatile de pe feisbuk si din Las Fierbinti
2
3
Eu nu ma voi vacina pina nu se v accineaza toti actori mei preferati din Las Fierbinti Sti ce zic?
4
2
Da. Si ce daca strange?
2
1
Termopane, fa-te avocat, Sandele
5
0
Daca vreti sa aflati adevaru despre vacinuri numai ascultati ce spune autoritatile si ce spune medici ca medici minte mai bine intrati pe grupurile de cretini de pe feisbuk ca acolo aflati adevaru Sti ce zic? ?
16
21
isi face si el reclama printre capvizi
24
17
si asta in seama ca chilotii in kur...reclama mascata
22
16
asta e barbat sau fetita...?
22
22
La cat mai multi oameni de acest gen
33
22

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468