REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Avocatul Lian Constantin colaborează la cafele cu Gică Slabu de la partidul lui Dan Diaconescu

Avocatul Lian Constantin colaborează la cafele cu Gică Slabu de la partidul lui Dan Diaconescu

Replica API 12 septembrie 2011 | 00:00 224

Fostul şef al Poliţiei Constanţa,

Fostul şef al Poliţiei Constanţa,

Sâmbătă după-amiaza, în buricul târgului, cunoscuţii urbei îşi beau cafeaua, în timp ce la doi paşi poliţiştii se întreceau într-un Cros Balcanic organizat la Constanţa.

Nu intrăm în detaliile cursei poliţiştilor, facem doar următoarele remarce: şeful de la DIAS, Emanoil Moraru, sosit la festivitatea de premiere, a surprins pe toată lumea întrucât era la costum, asemenea şefului IPJ Constanţa, Valentin Burlacu, în timp ce un angajat al parcării din faţa Sălii Sportului comenta, nemulţumit: "Pentru 13 ameţiţi care au alergat, au stricat toată activitatea şi ne-au blocat parcarea, să nu mai scoatem şi noi un ban". Acestea fiind zise, revenim la cei care îşi beau cafeaua la terasa Filicori Zecchini, întrucât n-am putut să nu remarcăm prezenţa lui Gică Slabu, lider la Constanţa al partidului lui Dan Diaconescu, care negocia intens. Cu cine? Cu Lian Constantin, fost şef adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, în prezent avocat. Nu este exclus ca Lian Constantin să devină membru al Partidului Poporului şi, eventual, să ofere şi serviciile sale de avocat celor care au nevoie din partid. Lian Constantin a precizat, la vederea presei, că nu mai vrea să fie avocat la Bucureşti, şi că îşi caută cât mai mulţi clienţi la Constanţa. Cât despre negocierile cu Gică Slabu... a lăsat-o un pic în coadă de peşte, spunând, cu jumătate de gură, că da, este interesat de politică.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468