REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Avocatul vedetelor, Cătălin Dancu, va fi noul consul general al României la New York

Avocatul vedetelor, Cătălin Dancu, va fi noul consul general al României la New York

Replica API 1 iunie 2017 | 00:41 1305

Printr-o hotărâre de Guvern, luată miercuri, 30 mai, Cătălin Dancu, avocatul mai multor politicieni și oameni de afaceri cu probleme penale, a fost numit consul general al României la New York. Au mai existat vorbe în 2014 care afirmau numirea lui Dancu în funcția de consul la New York, dar informațiile au fost eronate.

Cătălin Dancu a reprezentat, în calitate de avocat, mai mulţi politicieni controversaţi, printre aceştia aflându-se fostul primar al Constanţei Radu Mazăre şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu. De asemenea, a fost avocatul lui Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusine Guvernului Roman care trimite Consul General la New York avocatul celor mai corupti hoti de paduri , dar si al lui Mazare, Nicusor Constantinescu, Alexander Adamescu, Ceteras etc. O noua manevra abjecta a expiratului Ministru de Externe Toader Melescanu obedient al Serviciilor !
0
0
animalule ia suge-ne noua cacatul la toti care-i dam pula la supt lui dancu,porcului si tie.Da sa-l iei usor, cu limba-ntai.
1
4
cred ca esti in carucior si te plictisesti , de aceea mananci cacat permanent . Tu cu ma-ta , furati alimente din port si le vindeati la poarta 2 . Taci in mortii ma-tii din gura si nu-i mai suge pula lui soros . Comunistii ti-au dat casa , altfel dormeai in canalizare .
2
5
ciuma rosie trimite pe posturi cheie toti neavenitii pentru a-i putea manipula. Mai corect spus ordin executat
6
3
Avocatul Mateut, dlul Dancu este cel mai bun avocat si luptator impotriva coruptiei din Romania! Toti clientii lor au fost condamnati cu cele mai mari pedepse din istoria jurisprudentei din Romania!
7
2
Intr-adevar, daca vreti sa-l luati ca avocat sa tineti cont ca are procese f importante pierdute. Dar se invarte in cercuri "sus puse" si are multe usi deschise. Ar trebui ca pe biroul fiecarui avocat sa existe obligatoriu o lista cu numarul proceselor castigate si numarul proceselor pierdute. Asa este normal, pt ca noi nu avem cum sa stim ceva despre vreun avocat dinainte. Ei au onorarii de parca toti sunt Paula Iacob, dar unii sunt vai de mama lor: iau bani si de la client si de la partea adversa. Exemple: in curand
10
2
Sunt curios ce merite deosebite si ce calitati il reprezinta pe avocat ? O fi vreo rasplata ? Poate ? Cine stie !?!
7
2
Acest avocat comunist securist la aparat pe nicusor constantinescu ,dar a primit in peste trei dosare condamnari de 21 ani.Ii compatimesc pe toti clienti care au fost aparati de acest securist comunist.Numai in dosarul lui mazare cred ca va reusi sa-l scape deoaerec a primit ordin de la SRI si Izrael,vedeti ca in dosarul 6536 2 2008 nu se vrea judecata lui mazare,compeltul il va achita pe mazare.Jos justitia comunista securista,jos avocati securisti-comunisti,afara cu ei.
8
2
Inseamna ca are pregatire in diplomatie si ca era un fel de inactiv in rezerva de cadre a MAE?
5
0
Partial ai dreptate. Se imbraca in culori tipatoare pt ca e un poponar notoriu! Asta ne va reprezenta la New York, suntem nebuni???
5
2
E o poza veche. El e gras la fata, si la corp, un om imbatranit dar care se imbraca tinereste, in culori tipatoare ca sa para tanar.
5
1
Asta nu este Curca Catalin ? Si-a schimbat numele dar acoperirea nu.
8
0
A capatat baiatu experienta la cati chiloti si pampersi a impartit el la partajul lui Mutu si a altor vedete romanesti,frumos mirositoare,astfel incat e tocmai priceput sa fie consul!pai de ce sa fie vreun fost ambasador consul,nu mai bun e chilotaru asta sa vada si el america!!?
3
1
Si asta chiar e o poza reusita si retusata ! Jesus. Va dati seama altfel.
4
0
no coment . si mister de fapt era psd membru de acum 25 de ani ............alta aiureala . candidat la primaria constata cu 001 % . alt avocat "acoperit "de sistem ...........rasul magistratilor
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272