REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Avril Lavigne s-a despărțit de Mod Sun

Avril Lavigne s-a despărțit de Mod Sun

Valentina CAMARA 23 februarie 2023 | 00:00 247

Avril Lavigne și Mod Sun s-au despărțit la aproape un an de la logodnă. Reprezentanții celebrei cântărețe au confirmat separarea marți, 21 februarie.

Avril Lavigne s-a despartit de Mod Sun

La un an de când a spus marele ”DA”, Avril Lavigne s-a despărțit de partenerul ei, cântărețul Mod Sun. Reprezentanții ei au confirmat informația, dar declarația oficială a reprezentanților lui sugerează că artista a fost cea care a luat decizia, fără să se pună de acord cu cel care i-a fost alături în ultimii 3 ani.

Avril Lavigne s-a despărțit de Mod Sun la un an de la logodnă

„Erau împreună și logodiți acum tre zile când el a plecat în turneu, așa că dacă ceva s-a schimbat, e o noutate și pentru el.”, a declarat reprezentantul lui Mod Sun, pentru E! News.

Despprțirea vine la scurt timp după ce au apărut imagini cu Avril la o cină cu Tyga și un grup de prieteni la NOBU în Malibu, California. Totuși, potrivit unei surse apropiate, cei doi sunt doar prieteni.

Separarea este o surpriză pentru fani, pentru că Mod Sun a părut foarte îndrăgostit și a avut numai cuvinte de laudă de spus la adresa cântăreței într-o conversație recentă cu o jurnalistă a publicației citate anterior.

"Am găsit un partener atât de bun în lumea asta pentru a trece prin haosul vieții. Am găsit acea persoană. Sunt cu o femeie matură care a trecut prin toate și mă face o persoană mai bună.”, a spus Mod Sun.

Totodată, a inclus-o pe Avril într-un nou cântec în care vorbește despre găsirea persoane care să devină protecția ta în timp ce treceți prin viață împreună. Nu de mult, el vorbea despre nuntă și se declara nerăbdător s-o facă pe artistă soția lui.

Cei doi s-au cunoscut în 2020, când au lucrat la albumul ei, Love Sux. La acea vreme, Avril nu anticipa că o să trăiască o poveste de dragoste cu unul dintre colaboratorii ei. În martie 2022, artistul a cerut-o în căsătorie în Paris.

Înainte de relația cu Mod Sun, Avril a fost căsătorită cu Deryck Whibley, din 2006 până în 2010. Trei ani mai târziu, s-a căsătorit cu Chad Kroeger și doi ani mai târziu a depus actele de divorț.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468