REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Axl Rose şi ministrul american al finanţelor, schimb de replici privind gestionarea epidemiei de coronavirus

Axl Rose şi ministrul american al finanţelor, schimb de replici privind gestionarea epidemiei de coronavirus

Replica API 8 mai 2020 | 22:20 1312

Vizibil iritat în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei de coronavirus de către guvernul lui Donald Trump, solistul trupei americane Guns N' Roses, Axl Rose, l-a criticat pe Twitter pe ministrul american al finanţelor, Steve Mnuchin, care i-a replicat imediat, relatează joi AFP, citată de Agrepres.

Axl Rose

Într-o ţară în care politica de tip spectacol este încă la mare căutare, cântăreţul Axl Rose, în vârstă de 58 de ani, este cel care a provocat scântei miercuri seara pe Twitter.

"Este oficial! Indiferent ce aţi crezut până acum despre Steve Mnuchin, este oficial un idiot", a scris solistul Guns N' Roses, care are circa 1,2 milioane de abonaţi pe reţeaua de socializare.

Ministrul american al finanţelor, Steven Mnuchin, s-a apărat câteva ore mai târziu.

"Ce ai făcut recent pentru ţara ta?", l-a întrebat ministrul pe cântăreţ, ataşând din greşeală la mesajul său steagul Liberiei, care se aseamănă cu cel al Statelor Unite.

Axl Rose nu a ratat ocazia şi a lansat o a doua salvă: "La fix pentru mine, eu nu am înţeles că noi sperăm să imităm modelul economic al Liberiei".

"Spre deosebire de acest guvern, eu nu sunt responsabil de moartea a peste 70.000 de persoane şi, spre deosebire de tine, nu sunt un oficial guvernamental şi nu merg la televizor să le spun americanilor să călătorească în Statele Unite în timpul unei pandemii", a adăugat el.

Steven Mnuchin nu a mai răspuns, mulţumindu-se să corecteze răspunsul său iniţial, ataşând de data acesta steagul corect.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa razboi, multi viteji se arata. Cantaretii sunt ultimii care ar trebui sa isi dea cu parerea.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212