REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Baconschi: "Portul Constanţa e o pradă de război pentru Mazăre. Dacă Ponta va ceda, înseamnă că e păpuşica baronilor PSD"

Baconschi: "Portul Constanţa e o pradă de război pentru Mazăre. Dacă Ponta va ceda, înseamnă că e păpuşica baronilor PSD"

Replica API 10 martie 2014 | 00:00 260

PMP nu e de acord cu trecerea portului la municipalitate

PMP nu e de acord cu trecerea portului la municipalitate

Plecarea PNL din guvernare a readus în discuţie trecerea Portului Constanţa în subordinea municipalităţii Constanţa, primarul Radu Mazăre fiind extrem de optimist în acest sens. Iată că, după liberalii care se declară consecvenţi poziţiei pe care au avut-o şi la guvernare, când s-au opus solicitării lui Mazăre, şi cei de la Partidul Mişcarea Populară (PMP) se arată împotriva acestui demers. Vicepreşedintele Teodor Baconschi a declarat, în exclusivitate pentru "Replica", faptul că portul e o pradă de război în conflictul dintre baronii PSD şi premierul Victor Ponta, iar dacă cel din urmă va ceda înseamnă că nu este decât o marionetă a baronilor. "Asta face parte din planul lui Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu de a-şi consolida absolut şi pe veci puterea în judeţul Constanţa. Dacă Radu Mazăre este un slab administrator, la nivelul municipiului Constanţa, de ce ar fi un bun administrator al portului? Cred că e vorba de o pradă de război în conflictul dintre baroni şi Victor Ponta. Dacă Ponta va ceda la această solicitare, de a-i oferi acţiunile din Portul Constanţa lui Mazăre, va demonstra că e pe agenda baronilor, nu are nici un fel de autonomie, nu este decât o păpuşică în mâna lor, într-un teatru prost şi mai ales va închide definitiv şansele Constanţei, pentru că acolo se va instala o mafie. Ea e deja, a penetrat structurile puternic, dar trebui oprită, nu încurajată. Şi ce a făcut Mazăre cu Cazinoul: l-a preluat, iar această emblemă patrimonială a Constanţei este astăzi renăscută, splendidă, strălucită, cunoscută internaţional? Nu, e tot o ruină. Deci, suntem împotriva acestei iniţiative".

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272