REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

BĂDĂLĂU îi face PLÂNGERE PENALĂ constănțencei Claudia Pătrășcanu

BĂDĂLĂU îi face PLÂNGERE PENALĂ constănțencei Claudia Pătrășcanu

Replica API 17 ianuarie 2021 | 00:03 8391

Gabi Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău, vrea să îi facă plângere penală fostei sale soții. Recent întors dintr-o vacanță petrecută alături de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a vrut să își vadă copiii, însă s-a lovit de refuzul fostei sale soții, Claudia Pătrășcanu.

Afaceristul susține că nu le lipsește nimic celor doi copii, însă îi va face plângere penală Claudiei Pătrășcanu pentru că nu îl lasă să îi vadă pe aceștia. Mai mult decât atât, acesta susține că a primit o hârtie de la aceasta în care îi cere 15.000 de euro, un apartament și să plătească școala copiilor.

Gabi Bădălău a recunoscut tot “O să-i fac plângere penală. Claudia mă şantajează cu copiii. Acum câteva luni am primit o hârtie în care Claudia îmi cere 15.000 de euro şi un apartament, plus cheltuieli cu şcoala copiilor”, a continuat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show, conform România TV, potrivit stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ofer meditatii la romana. Pe doritori ii invat sa scrie corect cuvintele copil, copilul, copii, copiii. Ii invat, de asemenea, sa puna punct la sfarsitul propozitiei sau frazei.
3
0
Bai dar pe Bianca aia o plimba toata lumea???
6
0
Relu... Sugi pooola... Sclavule..
5
1
Badalau rimeaza cu prostalau...auzi, 100 mii pt curva aia de bianca..mare prost esti si tu si tactu ala..
13
1
poate cere PENAL . Ca taica-su e un hot, toata lumea o stie. Dar relatia dintre ei doi este o problema de drept CIVIL - atat timp cat nu si-au dat unul altuia cu tigaia in cap
10
0
Sa-i plateasca frate ca plateste pentru copiii lui. De curvele toate cum are bani ? Smecheria se plateste si obrazul subtire cu cheltuiala se tine ! Acuma s-a muiat ca fularu
9
4
Mai am putin de asteptat si ajunge si la mine
6
0
Si garidele asta e afacerist ? Traieste din banii furati de pesedistul de tasu .A putut sa plateasca excurisia cu curva de dragusanca .Sa-si plateasca si copii .
18
1
numai pentru tine am un cacat mare si moale pentru a ti-l da la lins. In gura !!!
8
0
Sa va dau la muie la toti de sub mine,multa sperma va doresc pe fata
1
13
lupta cu ei. Justitia e coru-ta. Mai fetelor, cand puneti ochii si mana apoi pe maf--ti cu bani in aceasta tara, sa va ganditi si la consecinte. Jeggului i se pare normal sa cheltuiasca cu prosti-uate, dar nu accepta sa dea bani la copii. In strainatate se plateste pensie alimentara si copiilor si sotiei. Informati-va. Nu-l lasa sa vada copiii de teama sa nu le dea vreo boala de la prostit-tele cu care umbla. Pe urma nu se va chinui el cu copiii.
12
3
Drepturile egale cu barbatii pe care le pretindeti vin la pachet cu obligatiile egale. Asta inseamna ca ar trebui sa stiti ca copii sunt ai ambilor parinti deci aveti obligatia sa i cresteti chiar si in lipsa tatalui deoarece in caz de divort pastrati copilul. Si va luptati sa l pastrati. Cred ca din motive de dragoste materna nu din motive financiare. Barbatii asigura o parte din cheltuielile cu copii in acest caz. Nu va acopera voua cheltuielile personale. Sa vi le acoperiti singure si in plus o parte din cheltuiala copilului. Astea sunt obligatiile mamelor care vin la pachet cu drepturile.
13
2
Si copiii cine-i creste daca mama merge la munca ?---ii lasa pe strazi ?
12
4
au semnat un contract sau vreo intelegere? terminati va cu prostia asta de traditie ca barbatii trebuie sa asigure tot femeilor, In vest femeile mucnesc, isi poarta singure de grija, aduc bani in casa, baga bani in casa. Doar in Romania e posibil, si cel mai rau e la Cta unde navigatorii oit sa fie ei si ologi, mosi sunt vanati pt o viata mai buna. O societate de tot cacatul.
11
9
Fiscul trebuie sa verifice averile unora
23
1
Mai bine cheltui banii cu diva sperietoare de ciori in loc sa -i dai copiilor ?----nerusinatule de ce-ai facut copii ?
27
2
Ce a cerut fosta sotie lepra de om care esti? Un apartament si bani sa-ti creasca copii idiotule, minimul pe care trebuie sa-l asiguri cand te insori.
31
6
Dar cine sunt astia?
20
1
Ar fi mai bine sa-ti speli rufele in familie! Nu ne intereseaza viata ta, trantorule! Ai grija de copii, sunt mici dar articolele din presa nu dispar!
36
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468