REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Bădărani! Locatarii unui bloc de pe I.C.Brătianu aruncă, în mod repetat, gunoiul pe geam. Poliția Locală, sesizată!

Bădărani! Locatarii unui bloc de pe I.C.Brătianu aruncă, în mod repetat, gunoiul pe geam. Poliția Locală, sesizată!

Replica API 13 septembrie 2019 | 17:03 1127

Bunul simț sau cei șapte de ani acasă lipsesc cu desăvârșire în cazul unor constănţeni. ”Este atât de greu să folosești ghenele de gunoi special amenajate în imediata apropiere a blocurilor?”, este întrebarea pe care și-o adresează oamenii normali, atunci când văd că împrejurul blocurilor în care locuiesc zac mormane de gunoaie aruncate de vecinii lor de la geam. Probabil, comoditatea este cuvântul care îi caracterizează pe cei care aruncă resturile menajere peste tot, mai puțin acolo unde trebuie. Din păcate, nici organele de control nu se implică suficient, ori nu fac față nesimțirii cetățenilor care nu au descoperit, se pare, rostul ghenelor de gunoi.

Un constănțean ce locuiește într-un bloc situate pe bulevardul I.C.Brătianu a sesizat Poliția Locală de mai multe ori, sătul fiind de lipsa bunului simț al unora dintr vecinii săi care aruncă gunoiul pe geam, în loc să coboare să-l depoziteze la ghenele de gunoi. PET-uri, alimente, printre care și bucăți de pește zăceau joi, 12 septembrie, încă de la primele ore ale dimineții, aruncate în spatele blocului SR7, scara B. Deși nu duc lipsă de ghene de gunoi, unii dintre locatari nu au descoperit încă rostul lor, preferând să „împodobească” spatele blocului cu resturi menajere. Constănțeanul solicită Poliției Locale să fie amendată și Asociația de proprietari.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si politia locala ce sa le faca ? sa le suga cariciu ?
0
0
Vrem o tara ca afara
2
0
Daca nu nea pus primaria cosi de gonoi in fata la bloc ce sa facem??
4
0
Oare vede cineva gunoiul de la anaf pe Avram Iancu lasat la usa de vineri pana luni noi locatarii din cartier ocolim saci cu gunoi uneori rupti .Nu au bani sau lor le permite politia locala care trece cu masina pe langa el?????avem pretentii
2
0
No comment
2
0
Locuiesc in acest bloc si majoritatea locatarilor sunt oameni cumsecade si cu bun simt, deasupra este problema , pe la etajele 7-8 unde miroase ca naiba si arata ca intr o scena desprinsa din "Tiganiada". Nu toti locatarii acestui bloc trebuie sa fim asociati cu acest cuvant , ci mai degraba sa se afle de ce la etajul 4 de exemplu ghena de gunoi este inchisa si puse flori decorative, practic cineva insusindu-si acel loc care ar fi trebuit atribuit tuturor. Multumesc, Constanta ca mi dovedesti ca suntem oameni murdari si pe dinauntru si pe dinafara!!
6
2
dar balariile aruncate de primarie prin zona cap linie 5 sere vf cu dor nu se pun? tone de crengi?
5
0
zis dobrogeanul s a invatat sa de vina pe altii dar unii sunt mult mai prosti si .......
1
3
SIGUR NU ESTE FAGABOU ! EL BEA APA DE LA ROBINET !!!!!!!!!!!!!
7
1
Ba,astia-s moldoveni.Spune cineva de Cernavoda.Acolo 100%
4
2
tiganii toti sunt la fel ..nu au bun simt ...foc ....
8
0
Fara doar si poate lipseste bunul simt. Am stat acolo , stiu cum e .... Dar Locala ... in afara de a sta la panda la parcari , cu ce se mai ocupa ?
5
0
Tigani bre, nu badarani...
9
0
rezolva situatia. Cand am intrebat un neamt de ce sta la semaforul rosu noaptea la doua cand nu circula nimeni a zis ca 50 de ani au fost amendati pentru asta. Acum au bunul simt in sange.
11
1
Ce culoare au proprietarii apartamentelor din blocul respectiv ?
9
1
La noi la Vaslui de unde am venit avem visieu in lanul di papusoi din spatilii casei, asa-i normal ai.
5
5
nesimtiti, in fata propriei case... mai sunt acolo si tigani cersetori din Palas, care se pise pe blocuri special si fac galagie cand trec flamanzi si imputiti.
8
0
Romania se tiganizeaza constant si sigur.Mai stii,poate dupa ceva timp conducatorul tarii nu se va mai numi presedinte,ci bulibasa.
10
1
de unde draku Dobrogean civilizat,,Doarme cu cainele in pat,,inca sunt salbatici, fac sex cu caini.
6
6
lipsa de civilizatie este peste tot, pe vitele astea poti sa le amendezi cat vrei ca nesimtirea nu se vindeca cu 1-2 sute lei. Vecine care arunca resturile pe geam chipurile hranesc pisicile,cutii cutiute pe langa bloc de stii ce a gatit fiecare familie .Acum mai noi este moda hranirii pescarusilor si a porumbeilor Faceti o plimbare matinala prin Mangalia si o sa va convingeti balconul si pescarusul .Legea este prea permisiva amenzile sunt derizorii,un cuantum ca afara de 5000 -30000 de euro si sa vedeti ce curatenie va fi atunci !Cu vorba buna la romani nu tine darcu amenzi sau zile munca!
9
0
Constanta a devenit un satuc unde lumea isi da in cap pentru locul de parcare. Atat stim de la Fagadau care ne-a privat de locuri de parcare .Locul de parcare reprezinta in 2019, Aur ! Ne place mizeria... ignnoram mizeria, ignoram pe oamenii care fac mizerie. Astia suntem.. sa ne adaptam si noi ? Sau sa plecam ?
12
4
Sunt multi si au tupeu. Sunt peste tot. Badaranii sunt un soi de virusi care au metastazat orasul. Cum scapam de ei? Simplu. Cand primarul isi va plati locul de parcaredin fata primariei prin sms, cand viceprimarul va fi amendat ca a parcat neregulamentar, atunci cand toti locuitorii orasului vor fi tratati in mod egal.
13
0
La cernavoda ,aceeas situatie ,in cartierul,,, vestitul,,, cartier columbia.Educatia la romani se face cu parul.Lipsa educatiei a parintilor se vede in comportamentul copiilor ,,,,asa parinte asa copil,,,.
9
0
constanta un sat de cocalari, ma bucur ca m-am mutat la cluj. Lacta trebe 100 litri de benzina si foc ...la tot .
7
7
Badaran e un termen mult prea bland pentru aceste dejectii umane, constantenii nu sunt asa 00 55 problema e ca am fost invadati de tigani si moldoveni , inteleg ca suntem un oras multi etnic de cand lumea si pamantul dar prea penali jegurile astea de tigani si retardatii de moldoveni km 4 5, poarta 6, ceta
15
6
La Constanta , poti pune ca primar un neamt , norvegian , finlandez...tot aia este !!!! Constantenii au devenit lenesi , comozi si isi bat joc de propriu oras . Ei inteleg lipsa de respect , o mare virtute . Asa ca ...sa nu ne miram ca , atragem cocalari si badarani din tara , la Constanta . Ceea ce vad aici , fac si ei . Este simplu .
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272