REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Bădrăgan: Ecologiştii nu folosesc afişajul stradal din grijă pentru mediu

Bădrăgan: Ecologiştii nu folosesc afişajul stradal din grijă pentru mediu

Replica API 19 noiembrie 2012 | 00:00 99

Candidatul PER pe Colegiul 9 Camera Deputaţilor,

Candidatul PER pe Colegiul 9 Camera Deputaţilor,

Partidul Ecologist Român îşi doreşte să ajungă în Parlament pentru a iniţia legi care să ajute şi să protejeze mai mult mediul înconjurător. PER Constanţa are candidaţi pentru Camera Deputaţilor: Ştefan Mihai, Colegiul 1, Sorin Elvis Radu-Colegiul 2, Ştefan Ciprian Dumbravă-Colegiul 3, Mihai Dumitru Bunea-Colegiul 4, Alexandru Orezean-Colegiul 5, Marius George Cojocaru-Colegiul 6, Monica Gabriela Dianc-Colegiul 7, Andreea Lavinia Diacon-Colegiul 8, Dumitru Bădrăgan-Colegiul 9 şi Viorel Ion-Colegiul 10.

,,Sunt, poate, cei cei mai interesanţi politicieni, vor fi copţi la minte peste patru ani. Cred că au de spus multe" a spus Gheorghe Donţu, liderul PER Constanţa, despre ecologiştii care candidează la Parlament. Dumitru Bădrăgan, candidatul pe Colegiul 9 Camera Deputaţilor spune că este nevoie de el în Parlament pentru a "curăţa" Constanţa de deşeurile menajere care intoxică oraşul. Acesta nu este, însă, singurul motiv pentru care vrea să ajungă în Parlament. "Suntem oameni tineri, cu medie de vârstă cea mai scăzută din toate partidele, oameni care vin şi doresc să promoveze o politică ecologistă şi care n-au mai fost implicaţi în partide politice. Candidez pe colegiul 9, m-am întâlnit cu cetăţenii din colegiul meu, sunt constănţean şi ştiu problemele, am discutat cu reprezentanţi ai cultului musulman şi ortodox. Problema principală din punctul nostru de vedere, ca partid ecologist, o reprezintă distrugerea spaţiilor verzi. Vorbesc de construcţiile care au apărut în parcuri. De asemenea, programul de reciclare al deşeurilor, este un program care ne preocupă. El a fost preluat de Sectorul 3 Bucureşti, un program care presupune ca din reciclarea deşeurilor menajere să-ţi achiţi taxele şi impozitele locale", a declarat Bădrăgan. Candidatul pe Colegiul 9 spune că va folosi o strategie total diferită faţă de cea a contracandidaţilor săi. "Nu ne folosim de afişaj pentru că trebuie să protejăm pădurile, nu vom folosi materiale plastice care să fie agăţate între stâlpi pentru că acestea contribuie la poluare. Strategia noastră se rezumă la o strategie de campanie de discuţii cu oamenii şi de prezentare a proiectelor noastre", a explicat Bădrăgan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272