REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Băgat într-un centru de reeducare, după ce a AGRESAT SEXUAL o minoră de 8 ANI

Băgat într-un centru de reeducare, după ce a AGRESAT SEXUAL o minoră de 8 ANI

Replica API 3 aprilie 2021 | 22:30 1850

Iulian P. a nenorocit pe viaţă o fetiţă de 8 ani pe care a agresat-o sexual. Astfel, inculpatul, în vârstă de 14 ani la data comiterii faptei, a momit victima cu o pungă de chipsuri, şi a încercat să aibă un raport sexual normal cu aceasta.

Cum s-au petrecut faptele

Potrivit rechizitoriului, Iulian P., în vârstă de 14 ani, a plecat din zona terenului de fotbal și s-a îndreptat către centru. Acesta a observat-o pe victimă, de 8 ani, din aceeași localitate, care se afla în curtea casei prietenei sale. După ce a observat-o, inculpatul a chemat-o la stradă pentru a-i cumpăra ceva de la magazin. Cei doi se cunoșteau prin virtutea faptului că se deplasau cu același microbuz către școală. După ce au cumpărat o pungă de chipsuri, inculpatul a întrebat-o pe minoră dacă vrea să se joace împreună și, aceasta fiind de acord, s-au deplasat în spatele unei pensiuni, unde există un deal și apoi o zonă împădurită. La un moment dat, aflându-se în interiorul zonei împădurite, lui inculpatului i-a venit ideea de a întreține relații sexuale cu minora, fapt pentru care a întrebat-o dacă vrea să facă „treaba aia”, aceasta fiind de acord. În continuare, inculpatul i-a cerut minorei să se dezbrace de pantaloni și de lenjeria intimă, ceea ce aceasta a și făcut, și să se întindă pe jos. Inculpatul s-a dezbrăcat și el de pantaloni și lenjerie intimă, s-a pus peste minoră și a încercat să aibă un contact sexual normal cu aceasta. După ce s-a încheiat acest incident, cei doi s-au îmbrăcat și au plecat din acel loc, despărțindu-se, nu înainte ca inculpatul să-i ceară să nu povestească nimănui despre cele întâmplate și să-i lase minorei punga cu chipsuri.

Ce a declarat inculpatul

Suspectul a declarat că se afla în zona terenului de fotbal și se îndrepta către centrul de plasament, unde locuiește efectiv. Pe drum s-a întâlnit cu minora de 8 ani, pe care o cunoaște pentru că merg cu același microbuz către școală. A întrebat-o dacă vrea să se joace împreună, minora fiind de acord și s-au dus în spatele unei pensiuni, unde este un deal și o pădurice. în timp ce se jucau, lui i-a venit ideea de a întreține relații sexuale cu această minoră și astfel a așezat-o pe aceasta pe jos, fără a-i spune ceva și fără ca aceasta să reacționeze în vreun fel, apoi a dezbrăcat-o de pantaloni și de lenjeria intimă, dezbrăcându-se și el și s-a așezat deasupra acesteia. Cu ocazia audierii in calitate de inculpat a declarat că, de fapt, nu a întreținut relații sexuale, ci doar s-a jucat. Inculpatul a mai declarat că nu a discutat cu nimeni despre acest incident, pentru a evita ca cineva să râdă de minoră.

Minora este virgină

Cu toate că din declarațiile persoanei vătămate și ale lui Iulian P. date în calitatea sa de suspect, există indicii că între aceștia a avut loc un raport sexual normal, din raportul de expertiză medico-legal reiese faptul că minora, de 8 ani, este virgină și nu prezenta semnele unor traume genitale sau extragenitale, recente sau vechi , la momentul examinării.

Decizia instanței

Instanţa a decis să aplice inculpatului minor măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o durată de 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108